It شبانه تهران یا شهرستان چه رتبه ای میخواد؟
روزانش چی؟
It شبانه تهران یا شهرستان چه رتبه ای میخواد؟
روزانش چی؟
دوباره منم!
مهندسی شیمی-پتروشیمی جه جور رشته ایه؟
منظورم همون از نظر بازار کاره.
مثلا پتروشیمی تهران بهتره یا برق شیراز؟!
مطمئنا برق بالاتره.ولی اینو رو حساب این می پرسم که پتروشیمی رو فقط می خوام تهران بزنم....
(این دیگه آخریش بود!)
Last edited by hsh_4321; 04-08-2008 at 09:56.
سلام دوستان
من میخواستم در بین انتخابهام دانشگاه شهید بهشتی رو انتخاب کنم. اما نوشته که به کارشناسیها خوابگاه نمیده. خوب برای من که شهرستانی هستم مسئله خوابگاه برام خیلی مهمه.
از طرفی تنها در قسمت اطلاعات دانشگاهها نوشته که دانشگاه شهید بهشتی تهران، خوابگاه به کارشناسیها نمیده. ولی در قسمت رشتههای روزانه جلوی رشته مورد علاقه من یعنی مهندسی کامپیوتر در قسمت توضیحات هیچ چیزی ننوشته!
حالا بالاخره به من خوابگاه داده میشه یا نه؟
گروه آزمایشی علوم ریاضی هستم.
ممنون
آيااز دوستان كسي دفترچه انتخاب رشته علوم انساني كه زبانهاي خارجي سال 86 را داشته بصورت پي دي اف داره تا بگذاره » مي خواستم مقدار ظرفيت سال قبل را با امسال مقايسه كنم تا انتخاب بهتري بكنم اگر لينك دانلود را بديد ممنون ميشم
آي تي يه چيزه ديگست. برق كه همه دارن ميخونن! تازه دانشگاه آزاد داره كيلويي ليسانس برق ميده بيرون!
نرم افزار هم بايد هميشه در خدمت اين و اون باشه. تازه اگه فوق العاده شانس بياري يه جايي با دستمزد خوب (بالا نداره) كار گير بياري. ولي آي تي ... خودت فكر كن ببين با آي تي چي كار نميتوني بكني. چون همه كار ميتوني بكني!
اينجوري كه معلومه نميده ديگه!
من شنیدم اون اول هرچی نوشته الکیه ؟؟؟؟؟؟؟ می گن فقط جلوی رشته مهمه (البته مطمئن نیستم بیشتر تحقیق کن)خدا کریمه!!!!!
locked account دستت درد نکه عزیز انشاالله اگر جای خوبی در اومدم تلافی کنم
Last edited by miladweb; 03-08-2008 at 20:06.
سنجش بیشتر از 200 تا شماره تلفن داره
اگه شماره ی انتخاب رشته رو میخوای بفرما: 6-8802740 این شماره مثلپیشونی سفیده همه جا پیدا میشه
فرستادم به ايميلت. فقط اگر تونستي ببيني بهم بگو كه بدونم موفق شدي بگيريشون!
AM2 عزیزم امیدوارم این پست رو بتونی پیدا کنی (اگه اینو خوندی حتما پیدا کردی دیگه)الوعده وفاانتخاب رشته هاتو یه میزان فرمان بهشون دادم البته بازم جای کار داره اما فکر کنم بهتر از قبلیه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداما وقت نکردم بگردم ببینم چی قبول میشی شرمنده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)