براي wmv تو قسمت تنظيمات روي گزينه مربوط به play wmv كليك كن حتما بايد on باشي
در مورد كاستمهاي ps3 از قبيل اهنگ و تم و...اينارو به چند روش ميتوني به ps3 انتقال بدي
1:رايت رو cd.dvd.bd
2:از طريق flash
3:از طريق usp
4:از طريق lan
توصيه نميشه
براي wmv تو قسمت تنظيمات روي گزينه مربوط به play wmv كليك كن حتما بايد on باشي
در مورد كاستمهاي ps3 از قبيل اهنگ و تم و...اينارو به چند روش ميتوني به ps3 انتقال بدي
1:رايت رو cd.dvd.bd
2:از طريق flash
3:از طريق usp
4:از طريق lan
توصيه نميشه
خب لابد خودش میفهمید باید بریزه رو فلش دیگه!یه کم بهتر توضیح میدم:
برای ریختن Theme،باید فایلش رو بریزی توی X:\PS3\THEME و از منوی PS3 بری توی Settings->Themes->Install Custom Theme.
برای WMV فکر میکنم باید اول از Settings->System Setings بزنی Activate WMV (به اینترنت باید وصل باشی.)(برای Atrac و WMA اینجوریه،ولی به علت سرعت پایین اینترنت فیرمویر من آپدیت نیست) بعد باید فایلت رو بریزی توی X:\PS3\VIDEO\ و از منوی Video روی دستگاه اجراش کنی.
حالا مژده:برای اونایی که کلیک نمیخونن،همگی آگاه باشید که سونی خبر ویژگی های جدید 2.40 رو تایید کرده،و اگر سونی این خبر رو تایید نکرده بود تو کلیک نمینوشتن چون خود نویسنده ی صفحه بازی کلیک خوف فن بوی 360 و این حرفاست!ویژگی های 2.40 یکی امکان دسترسی به XMB از توی بازی و بعدی اضافه شدن Trophy (درست نوشتم؟) هاست که 360 داشت و کلاسشو میذاشت و حالا دیگه نمیتونه کلاس بذاره!
Last edited by Arshia001; 30-06-2008 at 08:05.
اولین video یا همون trailer پخش شده از Firmware 2.40 که تمامی کاراییه این Firmware رو نشون میده به همراه توضیح اینم لینکش
من که خیلی ازش خوشم اومدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دسته همه درد نکنه
به درد خورد !!!
چند تا سواله دیگه
1- PSN.???
2- haze گرافیکش چه طوره ؟
3- UPdate هاشو چی از کجا بگیریم ؟
4- میگن می شه رو ps3 80gb بازی رو ریخت راست می گن ؟
5- هارد این آقا کنسول عزیز عوض می شه اگه می شه چه جوری می شه ؟![]()
PlaystationNetwork تمام موارد دان در اينجا قرار ميگيره
از قبيل:دموي بازي.دمو.تم و ....
اين بازي رو نگيري بهتره
از 2 راه:
مستقيم از خود دستگاه بگيريش
يا از سايت سوني بگيري
نه
بله.از بغل يه پنلي داره اونجا هاردش تا 750gb ساپورت ميكنه
Last edited by Gamemaster; 30-06-2008 at 22:15.
سلام دوستان عزیز اقا بازی رچت کلنک و انچارتد جایی با قیمت مناسب نمیشناسید؟ متشکرم
عزیز دل برادر شما اگه دنبال قیمت 55 تومن و 60 تومن میگردی تو ایران گیر نمیاد.حداقل بازیای جدید همه بالای 65-70 تومن هستن.کسی رو نداری واست از خارج بیاره؟
هارد Ps3 مثل 360 نیست که مخصوص خودش باشه.هر هارد لپتاپی که بگیری بهش میخوره.ولی باز کردنش سخته.خودم تا حالا موفق نشدم پیچشو باز کنم.خیلی سفته.
دوستان من save رو از سایت gamefaq دانلود کردم چطوری ود ر کدوم قسمت باید بریزم و جه شکلی چون سیو بازی هونلی رو گرفتم میخواستم ببینم چطور تو ps3 بریزم
با يكي از اون روشهايي كه بهت گفتم ميشه بريزي محل save هم![]()
هر چی بازی خواستی 55000 تومن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)