تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 208 اولاول ... 387884858687888990919298138188 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 2077

نام تاپيک: .:: مشاوره برای خرید Pocket PC ::.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    این touch viva چطوره؟ میدونم cpuش با touch یکیه اما چون ویندوزش 6.1 هست فکر میکنم سرعتش بهتر باشه.کسی اطلاعات دقیقتری ازش داره؟ میدونم رادیو نداره فلاش نداره اما چیز دیگه نمیدونم.برای من بیشتر قدرت cpuش مهمه.هنگی داره یا نه؟نمیخوام باهاش برنامه سنگین اجرا کنم اما خب برا اجرای برنامه های معمولی قدرت داره یا نه؟میدونید نمیخوام اعصاب خورد کن باشه.راجب صداش،قدرت انتن دهیش،شارژ باتری، خلاصه هرچی بهم اطلاعات بدین ممنون میشم.اما بیشتر قدرت cpuش برام مهمه. من 360 قیمت دارم. مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه cazador's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    جایی که با نفس کشیدن آدم هم کار دارن

پيش فرض

سلام یه imate JasJar کارکرده چند می ارزه؟
    یکی سراغ دارم میگه 500 می ارزه؟
    اگه می ارزه که هیچ اگه نه چند خوبه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_bijari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    mash

10

سلام دوستان
    این touch viva چطوره؟ میدونم cpuش با touch یکیه اما چون ویندوزش 6.1 هست فکر میکنم سرعتش بهتر باشه.کسی اطلاعات دقیقتری ازش داره؟ میدونم رادیو نداره فلاش نداره اما چیز دیگه نمیدونم.برای من بیشتر قدرت cpuش مهمه.هنگی داره یا نه؟نمیخوام باهاش برنامه سنگین اجرا کنم اما خب برا اجرای برنامه های معمولی قدرت داره یا نه؟میدونید نمیخوام اعصاب خورد کن باشه.راجب صداش،قدرت انتن دهیش،شارژ باتری، خلاصه هرچی بهم اطلاعات بدین ممنون میشم.اما بیشتر قدرت cpuش برام مهمه. من 360 قیمت دارم. مرسی
    touch flo این گوشی مثل گوشیای دیگه touch نیست (مثلا diamond) ولی بالاخره touch flo هست و کلی سره نسبت به بقیه touch screen .
    من این گوشیو یه هفته ای هست که خریدم ،سرعتش عالیه ولی اینم بگم من هنوز نرم افزاری که خیلی رم رو درگیر کنه روش نریختم ،بازی گرافیک بالا هم فعلا روش نصب نکردم
    یه چیزی که خیلی ذهن منو به خودش مشغول کرده اختلاف قیمت غیر طبیعیش با touch هست که بنظرم تفاوتی در حد این همه اختلاف قیمت با هم ندارن !!!
    صداش هم در حد یک pocket pc خوبه (من n70 داشتم قبلا ،کیفیتش از n70 یالاتره) ولی به پای touch pro نمیرسه...
    شارژ باتریشم خوبه ،نزدیک 2:30 طول میکشه شارژ شه ولی تا 3-4 روز که باهاش کار کنی (بازی - موسیقی و ...) دوام میاره
    آنتن دهیشم به پای نوکیا نمیرسه ولی از سامسونگ و سونی اریکسون بهتره
    در کل اینجوری بگم ،با این قیمت میتونی صاحب یه pocket pc بشی
    اگه بازی گرافیک بالا با برنامه سنگینی روش نصب کردم حتما در مورد قدرت cpuش بهت اطلاع میدم ،میدونی چون گوشی جدید اومده زیاد کسی در موردش اطلاعات نداره
    تا 8 گیگ مموری میخوره - تو جعبش مموری و هدفون نداره - در پشتشم باید باز کنی تا مموریشو عوض کنی ،همین دیگه...
    Last edited by hamed_bijari; 10-11-2008 at 10:22.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آقا حامد دستت درد نکنه.اطلاعاتت خیلی به دردم خورد.به نظر میرسه گوشیه مناسبی باشه اما اگه 2-3 تا فایل سنگین باهاش اجرا کنی و سرعت اجراش رو بگی ممنون میشم. بدون نصب نرم افزار چی،برای اجرای برنامه هایی که خود گوشی داره که کند نیست؟ هنگ میکنه یا نه؟ کلاٌ کار باهاش راحته؟ ایراد خاصی داره یا نه؟ کار با مسیجش راحته؟یه رام عربی تو سایه htc براش گذاشته،اونو گرفتی؟
    خیلی بهم لطف میکنی،آخه میخوام اگه خوب باشه همین چند روز بگیرمش.

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    mash

10

آقا حامد دستت درد نکنه.اطلاعاتت خیلی به دردم خورد.به نظر میرسه گوشیه مناسبی باشه اما اگه 2-3 تا فایل سنگین باهاش اجرا کنی و سرعت اجراش رو بگی ممنون میشم. بدون نصب نرم افزار چی،برای اجرای برنامه هایی که خود گوشی داره که کند نیست؟ هنگ میکنه یا نه؟ کلاٌ کار باهاش راحته؟ ایراد خاصی داره یا نه؟ کار با مسیجش راحته؟یه رام عربی تو سایه htc براش گذاشته،اونو گرفتی؟
    خیلی بهم لطف میکنی،آخه میخوام اگه خوب باشه همین چند روز بگیرمش.

خواهش میکنم
    آقا main کامپیوترم سوخته نمیتونم نرم افزار بریزم روش
    من که مشکلی باهاش ندارم
    تنها مشکلی که داره :
    1. واسه تعویض مموری باید در پشتشو باز کنی
    2. فقط فقطم باید نرم افزارای مخصوص windows mobile 6.1 روش نصب کنی والله گوشی مشکل پیدا میکنه و باید فرمتش کنی (اینو مسئول بخش نرم افزار نمایندگی خود htc گفت بهم)

بازم بهت میگم نباید با diamond و touch pro مقایسش کنی
    من پیشنهاد میکنم اگه پول داری diamond یا pro بگیر چون سرعت اونا فوق العادس

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام دوستان.

با 400 یا نهایتا 450 چی پیشنهاد میدین؟

دوربین خوب - کیبرد کامل.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

والا حامد جان از خدا که پنهون نیست،از شما چه پنهون که پول نیست و گرنه در خرید دیاموند شکی نداشتم اما اگه با این پول نشه چیز به درد بخوری پیدا کرد اصلا نمیگیرم.الان یه w910 دارم،خواستم یه htc بگیرم که با پول من فقط میشه viva گرفت که اونم اگه جالب نباشه اصلا اصراری به خریدش ندارم.به هر حال هرچی بتونی در مورد این گوشی روشنترم کنی ممنون میشم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه THE_PUNISHER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منم viva دارم گوشی خوبیه همه جور نرم افزار هم نصب میشه روش همه چی تمومه نصبت به قیمتش فقط دوربینش 2 هست به نظر من اگه تاچفلو میخوای تو این رنج قیمت viva انتخاب خوبیه

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    mash

10

منم viva دارم گوشی خوبیه همه جور نرم افزار هم نصب میشه روش همه چی تمومه نصبت به قیمتش فقط دوربینش 2 هست به نظر من اگه تاچفلو میخوای تو این رنج قیمت viva انتخاب خوبیه
    در مورد نرم افزار هم باید بگم که punisher درست میگه
    همونطور که گفتم اون مطلب (فقط نرم افزارای w 6.1 روش نصب میشه) رو خود طرفی که گوشیو ازش خریدم گفته بود
    ولی مثل اینکه همه نرم افزارای روش نصب میشه
    نرم افزارای با پسوند cab. رو از تو خود گوشی میتونی نصب کنی ولی exe. ها رو از طریق pc باید روش نصب کنی
    بازیهای گرافیک بالا هم همشون exe. هستن منم که pc م سوخته
    دوست عزیزمون punisher ایشاا... نصب میکنه بهمون میگه

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

touch hd قیمتش چجوری هاست؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •