سلام به دوستان ترینر بازی pes08 را می خواستم
عزیزم اینجا باید درخواست بدی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازی Punisherیه بازی هم شبیه مکس ین که ادم رو حتما کامل نشون بده
+ این بازی :
El Matador
و Deads To Right
شما بهتره که مشخصات سیستمت رو بگی .
سلام مشخصات زیر هست کدومو دانلود کنم ارزش داره شب دانلود می کنم یکی رو بگین از همه بهتر و حتما ادم رو کامل نشون بده ممنون
cpu:amd athlon 5000+
ram 3 gig
hard 320
vga: 8600 512 geforce
عزیزم سیستمت که خوبه .
به نظر من El Matador رو دانلود کن .
چون واقعا قشنگه !
هم حرکات مکس پین رو داره ( صحنه آهسته )
هم مراحل جالب و با گرافیک خیلی بالا !
سیستمت هم میکشه دیگه برو حالشو ببر .
دوست عزیز! سیستم شما برای اجرای همه بازیهای معرفی شده توسط من و بقیه دوستان, مناسب هست.
بازییهایی که من معرفی کرده بودم جز مهمترین و بهترین بازیها به حسا ب میان البته بازیهایی که بقیه دوستان معرفی کردند بازیهای متوسطی هستند و شاهکار به حساب نمیان.
با تشكر از شما ولي يك سوال داشتم: اين مقايسه اي كه كردي با توجه به rating اي بوده كه gamespot زده؟ اينو پرسيدم چون كه: gamespot ريتينگي كه مي زنه با توجه به سبك و مقايسه ي بازي با ديگر بازي ها ي زمان خودشه.ولي بازي Paradise تقريباً سه سال زود تر از The Spiderwick Chronicles به بازار اومده.
بازی Mission Impossible هم هست که دارن با اسم مکس پین 3 میفروشن . حتی دیروز تو بازار مکس پین 4 رو هم دیدم !! بازی JOHN WOO PRESENTS Stranglehold هم عینا مثل مکس پین هست مثل مکس اسلوموشن داره یک دکمه هم برای شیرجه زدن ولی یکم سیستم بالا می خواد ( رم 1 گیگ ، گرافیک 256 و سی پی یو 3 GHz ) .یه بازی هم شبیه مکس ین که ادم رو حتما کامل نشون بده
ببخشید من سیستمتو ندیده بودم Mission Impossible به دردت نمی خوره ولی Stranglehold خوبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)