من هر چی تلاش کردم نقشه رهیاب تهران رو تو گوشی بریزم موفق نشدم ..ایا مشکل از گوشی من هست یا اصلا تو این گوشی نمیشه نصب کرد ؟
من هر چی تلاش کردم نقشه رهیاب تهران رو تو گوشی بریزم موفق نشدم ..ایا مشکل از گوشی من هست یا اصلا تو این گوشی نمیشه نصب کرد ؟
دوست عزیز فکر نکنم N73ME توان ساپورت مموری 4 گیگ رو داشته باشه، اصولا نهایت توان استفاده از 2 گیگ رو داره.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام و عرض ادب به تمامی دوستان و عزیزان شرکت کننده در این تاپیک :
امیدوارم با مشارکت و اشتراک نظر تمامی اساتید بتوان از این گوشی بهره کامل برد !
با سلام خدمت دوستان
من بالاخره اون گوشي كه مشخصاتشو داده بودم رفتم خريدم و تا حالا مشكل بخصوصي ازش نديدم فقط يك مشكلي كه منو ناراحت كرده اينه كه وقتي نرم افزارهاي با فرمت java نصب ميكنم اون نرم افزار وقتي كه مخواد بياد بالا يك 5 ثانيه اي طول ميكشه ميخواستم ببينم گوشي من مشكل داره يا همه n73 me اينطوريه
باتشكر
بله این طبیعی هست وبرای همه گوشیها سیمبین باز شدنش یه مقدار طول میکشه .....
نصبش مشکلی نداره .. باید به راحتی مثل بقیه برنامه ها نصب بشه .... ولی چون برنامه جاوا هست یه مقدار طول میکشه تا لود بشه .....
سلام دوستان
من يه مشکلي با گوشيم دارم , لطفا راهنمايي کنيد.
تعدادي فولدر حاوي فايلهاي موسيقي روي کارت حافظه گوشي گذاشتم , ازطريق موزيک پلير نمي تونم به فولدرها دسترسي داشته باشم , تمام فايلهاي موسيقي رو يکجا نمايش ميده در نتيجه کار انتخاب سخت ميشه .
خداحافظ
شما باید از این مسیر اهنگاتو اپ دیت کنی
menu
music
options
refresh music l ibrary
دوسن من شما باید یه Playlist بسازید و آهنگاهاتونو در اونجا قرار بدین ...
سلام
من يه 73 موزيك گرفتم اما يه مشكلي باهاش پيدا كردم
صدا رو اهنگ هايي كه كيفيتشون بالاست خشخش ميكنه اما وقتي بالانس رو به سمت left ميبرم درست ميشه و ديگه خشخش نميكنه در ضمن صداي خش خش از قسمت پايين گوشي هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)