یه سوال داشتم در settings گوشی من sound settings گزینهkeypad tone خاموشه .اگه کسی میدونه چرا ممنون میشم کمک کنه
یه سوال داشتم در settings گوشی من sound settings گزینهkeypad tone خاموشه .اگه کسی میدونه چرا ممنون میشم کمک کنه
Last edited by Big-Boss; 18-12-2007 at 07:40.
فکر کنم شما گوشیتون را روی تم خودش گذاشتید ......... وقتی روی تم باشه ... گزینهkeypad tone خاموش میشه ........ برای بیرون اومدن از تم باید برید توی Display settings و بعد توی wallpaper و انجا گزینه normal را انتخاب کنی
در اين حالت مي توني با ولوم كنار گوشي صداي صفحه كليد را كم و زياد كني
منم امتحان کردم جواب نگرفتم بی خیالش شدم.
کار خودتو بکن
ممنونم از کمکتون
راستی واقعا گوشی خوبی تو این مدت حسابی عاشقش شدم
چند هفته که کار کنی باهاش عشقت میشه Ultra و دیگه سراغ برندهای دیگه نمیری مطمئن باش !راستی واقعا گوشی خوبی تو این مدت حسابی عاشقش شدم
[FONT='Arial','sans-serif']سلام 3 تا سوال داشتم که اگه ممکنه جواب بدید این گوشی 3تا خط باتری داره خط اول خیلی خوب کار میکنه و لی و قتی تموم میشه خط دوم و سوم کمتر از 1 ساعت تموم میشن آیا همشون اینجورین که اگه هستن خیلی ستم است بعد اینکه وقتی برای عکسها و فیلمها و [FONT='Arial','sans-serif']موسیقی یک گزینه به اسم [FONT='Calibri','sans-serif']bloutoth visibility [/FONT][FONT='Arial','sans-serif'] [FONT='Arial','sans-serif']هستش این یعنی چی و آخر اینکه آیا حالت کشویی این گوشی بعد یک مدت لق میشه آخه مال من بعد اینکه گوشی رو باز میکنم تق تق صدا میده .[/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']دوستان کسی میدونه قاب فابریک این گوشی چنده حالا فابریک هم نبود .نبود [/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
من تا حالا 5 ماه
به این مشکلا بر نخوردم ولی شنیدم که میگن باطریش زود تموم میشه
bloutoth visibility باعث میشه بلوتوث گوشیت از دید دیگران مخفی بمونه
روی گوشی قاب کریستال گذاشتی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)