آخه بعضی مارکها مشخصاتشون توی سایت ها هست. ولی اینو هر چی گشتم نبود. حتی توی سایت خودش.
میشه بگید با چه نرم افزاری میتونم این تست رو انجام بدم؟
![]()
آخه بعضی مارکها مشخصاتشون توی سایت ها هست. ولی اینو هر چی گشتم نبود. حتی توی سایت خودش.
میشه بگید با چه نرم افزاری میتونم این تست رو انجام بدم؟
![]()
نرم افزار flash memory toolkit
سلام
من یک سوال دارم اونم اینه که اگه به جای اینکه محتویات فلش را پاک کنیم بدون اینکه فلش را باز کنیم اون رو فرمت کنیم فلش خراب میشه یا نه؟
اخه من یک سری اطلاعات را از کامپیوتر خودم هر روز روی یک سری کامپیوتر های دیگه میریزم و فرداش که میام چیزای جدید بریزم از کامپیوترم رو فلش باید قبلی ها را باز کنم و اطلاعاتشون را پاک کنم و تا باز میکنم ویروس هایی که واردشون شده میاد تو کامپیوترم و بدبختی شروع میشه
یکیشون lg است و یکیشون هم data travel
عزيز فلش خراب نميشه ولي بعضي از ويروس ها تا قبل اينكه بخواي فرمت كني به كامپيوترت منتقل شدن پس اينكار بيهوده اي هستش بهتره آنتي ويروس به روز داشته باشي
انتی ویروسم بروزه
اخه شنیده بودم یک فایلی تو فلش هست که باعث میشه که وقتی به کامپیوتر وصلش کنی کامپیوتر فلش را بشناسه
اگه فرمت کنی پاک میشه کامپیوتر نمیشناسدش
بس الکیه دیگه
عزيزم فلش ها يه برد دارن كه اون باعث ميشه كه سيستم فلش رو بشناسه روي برد هم گفت ic راه انداز داره
زماني كه اين برد خراب ميشه ديگه سيستم فلش رو نميشناسه
از بين فلشTranscend v30 و TOSHIBA كدومشون بهتره؟ (8 گيگ)
من از يه فروشگاهي مي خوام بخرم كه قيمت هر دو دقيقا به يه قيمت ميده.
سرعت توشيبا ظاهرا پايين تره (نوشتن 4.5 و خواندن 18)
ترنسند سرعت بالاتری داره اگه مشخصات توشیبایی که گفتید همین باشه.
مسلما ترنسند
ترنسند سرعت ریدش حدود 20 هست
اما واقعا استیبل هست
سلام دوستان
دیروز یک ATV Turbo شرکت OCZ به ظرفیت 8 گیگابایت از دبی برام آوردند ... بچه ها سرعتش وحشتناکه ... وحشتناک ... من تا 30 مگابایت در ثانیه روش رایت کردم ... عالی بود ... عالی
اطلاعات بیشتر :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)