این فایل html محتوی یکسری جداوله .
شما فايل html رو باز كن و سپس جداول رو انتخاب كن و اونا رو كپي كن توي اكسل
فقط به همين روش ميشه
دوستان کسی میتونه راجب به تابع Round توضیح بدید؟
به چه صورت رند می کنه ؟
round(2.15;1
سلام
من چطوري مي توانم اين تابع را به add-ins تبديل كنم؟؟
هنگامي كه با فرمت add-ins ذخيره مي كنم خطاي آرگومان مي گيرد! آيا مي دانيد چرا؟؟
function search()
i=2
for j=1 to 10
if cells(j,2).value=cells(1,3).value then
cells(i,3).value=cells(j,1).value
i=i+2
end if
next j
end function
اين تابع عدد را گرد مي كند. آرگومان دوم تابع(در مثال شما 1) تعداد ارقام اعشاري كه در عدد گرد شده نشان داده مي شود را تعيين مي كند.
اگر آرگومان دوم، كه اختياري است، را نگذاريد تنها عدد صحيح گرد شده را برمي گرداند.
نحوي گرد كردن هم همانند آن چه است كه در رياضيات خوانده ايد.
بطور مثال ruond(2.18,1) =2.2 مي شود.
يعني رقم دوم اعشار حذف و رقم اول گرد مي شود.
من توو کلاس هر وقت می خوام این قسمت رو به بروبچ توضیح بدم ، براشون یه محور می کشم و محور رو تقسیم بندی می کنم ، تقسیم بندی محور بستگی به قسمت اعشاری عدد داده شده داره ، مثلا برای عدد شما 2.15 که خواسته تا یک رقم گردد بشه ، برای عدد 15 که قسمت اعشاری این عدد هست یه محور می کشیم و مرکز محور در اینجا 15 هست 20 ----- 15 ----- 10 و همونطور که می بینید در سمت راست اعداد بزرگتر و سمت چپ اعداد کوچکتر قرار می گیرن.
اگر عدد قسمت اعشاریِ عددمون همون عدد مرکز محور باشه یا از عدد مرکز محور بزرگتر باشه به سمت راست یعنی اعداد بزرگتر میریم و اگر قسمت اعشاری عددمون از عدد مرکز محور کوچکتر باشه به سمت چپ یعنی اعداد کوچکتر میریم
( حالا با توجه به قسمت اعشارمون که توو این مثال 15 هست یعنی برابر با مرکز محور بنابراین به سمت اعداد بزرگتر میریم که 20 هست و به دلیل اینکه باید یه رقم اعشار گرد بشه یک رقم از سمت چپ عدد بدست اومده یعنی 20 رو برمیداریم ، که می شود 2 البته 2 و 20 فرقی با هم ندارند و در نهایت 2.2 )
توجه : برای کشیدن محور از یک رقم بالاتر از رقم گردشدگی استفاده می کنیم
یه مثال ؛ عدد 54.3269
اگر یک رقم گرد بشه ( به خاطر 32 این محور رو می کشیم 40 ----- 35 ----- 30 ) عدد 32 کوچکتر از 35 هست بنابراین به طرف 30 میریم و یک رقم اوون میشه 3 : و در نهایت 54.3
دو رقم گرد بشه ( به خاطر 326 این محور رو میکشیم 330----- 325----- 320 ) عدد 326 بزرگتر از 325 هست بنابراین به طرف 330 میریم و دو رقم اوون میشه 33 : و در نهایت 54.33
سه رقم گرد بشه ( به خاطر 3269 این محور رو می کشیم 3270----- 3265----- 3260 ) عدد 3269 بزرگتر از 3265 هست بنابراین به طرف 3270 میریم و سه رقم اوون میشه 327 : و در نهایت 54.327
چهار رقم و بالاتر هم که همون عدد میشه 54.3265
توجه : مقدار گردشدن اگر با تعداد ارقام عدد اعشاریمون برابر باشه یا بزرگتر باشه حاصل همون عدد میشه
البته بعد از یه مدت کار کردن دیگه نیازی نیست که انقدر به خودمون زحمت بدیم و محور بکشیم و یا از راه حل های دیگه چکنویسی استفاده کنیم، بلکه با یه نگاه کردن جواب دستمون میاد
من از این شیوه برای شروع کار استفاده می کنم که مفید هم بوده
گرد شدن با اعداد منفی یه مقدار فرق داره
متاسفانه وقت تایپ ندارم ، چنانچه این شیوه بدردتون خورد و متوجه شدید به احتمال زیاد با اعداد منفی مشکلی پیدا نمی کنید ، ولی اگر خواستید بعد باز توضیح میدم
موفق باشی
سلام
ايني كه شما نوشتي تابع نيست و يك function هست
بيشتر در add-ins ها توابع محاسباتي قرار ميگيره نه توابع عملياتي و اونايي كه بايد بصورت دستي فراخواني بشه
در هر صورت من همونو ذخيره كردم و اشكالي هم گرفته نشد
البته در 2007
سوالي بود هستم
با سلام خدمت دوستان عزیز
دوست عزیز جناب wordist
نمیدونم جنابعالی برچه اساس و معیاری تاپیک منو بستین
اگه دوستان ملاحضه کنن من سئوالمو در قسمت مربوط با اکسل از زیر مجموعه نرم افزار آفیس طرح کرده بودمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و انتظار داشتم که دوستان همکاری کنن نه اینکه بدون هیچ اخطار قبلی و بدون دلیل اقدام به بستن تاپیک کنن چون خارج از قوانین انجمن نبوده وبه اسنتاد بند های 1 و 2 و 3 قوانین انجمن
این تاپیک ایجاد شده بود بهرحال امیدوارم که تاپیک قفل شده باز شه تا من بتونم مشکلمو حل کنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باتشکر
سلام
دوست عزیز بی خود و بی جهت جوسازی نکنید
من برای شما توی اون تاپیک گفتم که به تاپیکهای مرجع مراجعه کنید و سوالتون رو بپرسید
مثل همین تاپیکی که شما الان در اون پست دادید که مربوط به مشکلات و سوالات اکسل هست
زدن تاپیک با موضوعات تکراری ممنوع هست
و معمولا هم توی انجمن قبل از ایجاد تاپیک باید جستجو انجام بشه
که شما هیچ کدوم از دو مورد فوق رو رعایت نکردین و تاپیکتون بسته شده
الان هم اگه سوالتون مربوط به اکسل هست همینجا بپرسید و اگه نه در تاپیک اکسس مطرح کنید
در ضمن اعتراض به بستن تاپیک اینجا نباید مطرح میشد و بهتر بود در پیغام خصوصی مطرح میشد
در آخر هم فکر کنم شما فقط تا مورد شماره سه قوانینی که ما خودمون اونا رو وضع کردیم رو خوندین و شماره های 6 و 7 و 10 و 11 رو مطالعه نکردین
بیشتر دقت کنین
موفق باشید
خوب من هم با اكلسل 2007 كار كردم ولي براي اجرا خطا داد.
مي شه بپرسم شما چطوري كد رو با پسوند xla ذخيره كرديد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)