آموزشا خوب بود. اما بگو که فرق اون Easy Installer با بقيه دقيقا چيه؟ هر دوتاش به يجا ميرسن؟
خوب جاويد برنامه رو از کجای پی اس پی بايد بيارم و ازش استفاده کنم؟
آموزشا خوب بود. اما بگو که فرق اون Easy Installer با بقيه دقيقا چيه؟ هر دوتاش به يجا ميرسن؟
اون easy install در واقع همون فايل دوميه كه ساخته مي شه ! و هيچ فرقي نداره . برنامه هم از همونجا كه بازي رو اجرا مي كني بايد اجرا كني !آموزشا خوب بود. اما بگو که فرق اون Easy Installer با بقيه دقيقا چيه؟ هر دوتاش به يجا ميرسن؟
موفق و پيروز باشيد
جاويد
ببین Easy Installer همون طور که از اسمش معلومه نصب رو راحت می کنه.
در کل من پیشنهاد می کنم از Easy Installer استفاده کنید.
سلام آقا ببخشید اگه میشه یه بازیه باحال Psp به من معرفی کنید...![]()
شرمندتم مازيار جان اگه به شما توحيني شد منو ببخشيد ولي فكر كنم اون اقا اشتباه تايپ كرده بود يك دفعه منم اين اشتباهو كردم اگه يادت باشه سر مموري بود كه من اسم شمارو نوشتم جاويد.به هر حال ببخشيد.
عزيز بگو صد تا بازی باحال : ببين با اینا حال ميکنی
Tekken5
MGS:Portable Ops
Silent Hill
Loco Roco
Burnout
NFS : Carbon-Most Wanted
Virtua Tennis
Ghost Rider
God Of War
GTA
PES6
Prince Of Pesia
----------------------------------------------
رسول جان عيبی نداره ما چاکره همه هستيم.
يه خبر براي شيرازيهاي عزيز طبقه دوم مجتمع فارس واقع در عفيف اباد اينترنت رايگان wifi داره ميتونيد بريدو حال كنيد.
راستی اگه من بخوام از Easy Installer استفاده کنم لازم نيست اون 3 تا فايل رو دانلود کنم نه؟ فقط همون Easy Installer رو دانلود کنم کافيه؟
آره خوب.خاصیتش حجم کم دانلودشه دیگه!
3.52M33 Update #3
دانلود آپدیت جدید 3.52M33 یعنی 3.52M33-3:
ققط از همین جا دانلود کنید و استفاده کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون آپدیتی که Team M33 در اختیار Ps3news.com گذاشته بوده بیدونه Bricker توش بوده و خیلی از PSP ها رو Full Brick کرده ! ولی این آپدیت به قول یکی از دوستان Clean 3.52M33-3 هست !.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)