تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 148 اولاول ... 387884858687888990919298138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 1471

نام تاپيک: سوالات و هرگونه مشکل در مورد زیرنویس و مباحث مربوط به آن در این تاپیک مطرح شود

داره خودمونی میشه Bizhan26's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    گمباگبار

پيش فرض

سلام به اساتید محترم
    مشکلی در ارتباط با زیرنویس داشتم زیرنویس های فارسی در فرمت AVI کاملاً درست هستند ولی وقتی فرمت آنرا به VOB تبدیل میکنم زیرنویس فارسی از چپ به راست شده حرف ها جدا هم و در ضمن آینه ای می‌شود ضمناً من از KMPبرای اضافه کردن زیرنویس و از WINAVI برای تغییر فرمت فیلم استفاده میکنم از راهنمائی دستان پیشاپیش سپاسگزارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه saddegh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام به همه دوستان و اساتید من یه مشکل توی اجرای زیر نویسها دارم . فیلمهای avi وmkv رو با KM پلیر اجرا میکنم وزیر نویس با پسوند srt رو درگ میکنم توی فیلم . اجرا مشن ولی به زبون دیگه نمیدونم ترکی یا فرانسوی لطفا کمکم کنید.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

مشکل از ریپ فیلم و زیرنویس شماست . با استفاده از دو کلید ] , [ با kmplayer می تونی زمانش رو تغییر بدی . ولی بهتره که از همون اول زیرنویس مخصوص همون فرمت رو بگیری . مثلا برای یه فیلم dvdrip زیرنویس dvdscr رو استفاده نکن . اگه نمی تونی مجبوری که با km ببینی یا اینکه با نرم افزار های مختلف زیرنویس رو با فیلم هماهنگ کنی .
    -----------
    بله این رو بلد هستم در کل فیلم دستم روی ] [ بود و هر چند ثانیه جلو می رفتم

مشکل فریم ریت بود که بوسیله نرم افزار ها حل شد
    Last edited by aluminum; 16-04-2010 at 15:01.

داره خودمونی میشه saba_879's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    مسکل شما به اندازه ی کافی عجیب هست خوب
    شما چرا ناخوانایی زبان رو این کار کنی ؟
    شما ببین عزیز جان فونت فارسی رو نصب کردی که کردی
    اون حروف ناخوانا رو باید بری یونی کد سیستم رو درست کنی
    من پیشنهاد میکنم یونی کد رو درست کنی و km player هم تنظیماتش رو روی دفالت برگردونی و یا ترجیحا روی یک پلیر دیگه هم مثل VCL تست کنی

مرسی از جوابتون
    ویندوزم جدیده
    km ام دو سه بار رسیت کردم و حتی دوباره نصب کردم ولی مشکل حل نشد
    یه km با ورژن بالاتر نصب کردم دیگه این مشکل رو نداشت,خودم که نفهمیدم مشکل از چی بود!!!
    ولی ترجیح دادم از یه پلیر دیگه استفاده کنم
    Last edited by saba_879; 15-04-2010 at 12:47.

آخر فروم باز Payan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شهر تو...

پيش فرض

سلام
    یه مشکل که دارم و البته رایح هم هست بهم ریختن زیرنویس هست.یعنی ناخوانا نشون میده. فارسی نصب هست و فونت و... اوکی هست. با برنامه subtitle workshop درست نشون میده.یعنی وقتی تنظیم میکنم.اما سیوهم که میکنم بازم همچنان مشکل باقیه. ویندوزمم 7 هست. ممنون اگه کمک کنید.

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام به اساتید محترم
    مشکلی در ارتباط با زیرنویس داشتم زیرنویس های فارسی در فرمت AVI کاملاً درست هستند ولی وقتی فرمت آنرا به VOB تبدیل میکنم زیرنویس فارسی از چپ به راست شده حرف ها جدا هم و در ضمن آینه ای می‌شود ضمناً من از KMPبرای اضافه کردن زیرنویس و از WINAVI برای تغییر فرمت فیلم استفاده میکنم از راهنمائی دستان پیشاپیش سپاسگزارم
    سلام
    زیرنویس روی فیلم هارد ساب کنید
    این تنها چیزی که به ذهن من میرسه
    سلام به همه دوستان و اساتید من یه مشکل توی اجرای زیر نویسها دارم . فیلمهای avi وmkv رو با KM پلیر اجرا میکنم وزیر نویس با پسوند srt رو درگ میکنم توی فیلم . اجرا مشن ولی به زبون دیگه نمیدونم ترکی یا فرانسوی لطفا کمکم کنید.
    سلام
    بارها گفته شده کاش سرچ کنید یونیکد رو درست کنید توی همین تاپیک سرچ کنید میبینین چقدر پست میاد

سلام
    یه مشکل که دارم و البته رایح هم هست بهم ریختن زیرنویس هست.یعنی ناخوانا نشون میده. فارسی نصب هست و فونت و... اوکی هست. با برنامه subtitle workshop درست نشون میده.یعنی وقتی تنظیم میکنم.اما سیوهم که میکنم بازم همچنان مشکل باقیه. ویندوزمم 7 هست. ممنون اگه کمک کنید.
    سلام
    تو هم پایان جان یک سرچ بزن یونی کد توی سون هم توضیح داده شده
    پیدا نکردی بگو تا راهنماییت کنم باز .

7. این کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Ghost town

پيش فرض

سلام نمی دونم جای این سوال اینجا هست به هرحال ممنون میشم جواب بدین ...

والا من زیاد از زیرنویس و این جور چیز ها سر در نمی یارم راستش سوال من اینه :

مثلا من یه فیلمی رو نگاه کردم به نام match dead حالا می خوام اینو با زیر نویس انگلیسی ببینم و یا زیر نویس فارسی ...

ایا زیر نویس هر دو ( فارسی و انگلیسی ) رو می تونم از اینجا گیر بیارم یا از اینترنت ....

و اینکه من dvd ندارم و با استفاده از کامپیوتر نگاه می کنم ....ایا باید با استفاده از برنامه خاصی اینکارو کنم مثل subtitle

workshop

و مثلا اگه زیرنویس رو دانلود کردم چه جوری می تونم بزارم پایین فیلم ایا اینم با همین نرم افزار صورت می گیره

خلاصه اینجوری بگم می خوام من هم زیر نویس انگلیسی فیلم رو داشته باشم و هم فارسی ..دستگاه dvd هم ندارم باید چی کار کنم ...

ممنون

آخر فروم باز farryad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یه سوال
    به غیر از "سابتایتل ورکشاپ" نرم افزار دیگه ای هم هست که بشه زیرنویس srt رو به هم چسبوند. این فیلم استاکر نمیدونم چرا قسمت اول زیرنویسش نمیاد که به پارت دومش بچسبونم!
    +
    به غیر از shift vobsub نرم افزار دیگه ای هست بشه زیرنویس sub/idx رو جلو عقب برد.
    Last edited by farryad; 18-04-2010 at 19:29.

داره خودمونی میشه takman_236's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    آقا یه سوال
    یه سایت برای دادن متن فیلم می خواستم که بتونم از روش زیر نویس بسازم
    سایت برای دانلود transcript

در آغاز فعالیت ramin_nersis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض درخواست زیرنویس mks

با عرض سلام و خسته نباشید
    می خواستم بدونم برنامه ای هست که زیرنویس با فرمت srt رو به زیرنویس با فرمت mks -برای پخش به همراه فیلمی با فرمت mkv -تبدیل کنه, اگه راهنماییم کنید ممنون می شم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •