بله ما هم هستیم.راستی ufo_alien دیگه عکس نمی ذاری،چه خبره؟
بله ما هم هستیم.راستی ufo_alien دیگه عکس نمی ذاری،چه خبره؟
یه سوال دارم:از کجا می تونیم آموزش ساخت مود را دریافت کنیم؟
WAR ARMAGEDDON
قسمت سوم
تیم کره شمالی:
سا ختما نها کلیه سا ختما نها و سایتهای دفاعی و هواپیما ها و تا نکها طر احی و گرافیک جدید:
_سا ختمان پا ور
این سا ختمان مسئو ل تا مین انرژی مورد نیاز بر ای تیم می باشد .
_ سیلوی اتمی
بازیکن با ساخت این سیلو هر شش دقیقه یکبار می تو اند از سلاح هستهای استفا ده کند
_سا ختمان تا مین در آمد از طر یق اینتر نت
با زیکن با سا خت این واحد قادر به ار تبا ط و روشن کردن نقشه از طر یق اینتر نت می گردد و کسب در آمد .
_سر باز خآنه
تجهیز ات
-سر باز معمولی
-آرپیچی زن
-سر باز هکر و مسئو ل کسب در آمد
-کماندو
-افسر فر مانده
-سر باز ضد آلو دگی را دیو اکتیو و شیمیا ئی
-سر بازخمپاره انداز
_فر و دگاه
-هواپیمای میگ
-قابلیت شکست دیوار صو تی
میگ21
-هو اپیمای su _34
چر خبال
J-10
SU-47
_سا ختمان تا مین قابلیتها
با ز یکن با سا خت این سا ختمان قا در به تا مین در آمد به و سیله دو کا میو ن تو لید شده می گر دد
سا ختما ن استر اتژیک
با ز یکن با سا خت این سا ختمان قا در به ار تقا ع تو انا ئی های تیم خو د در این موارد ذیل می گردد می گردد .
-قا بلیت انرژی دهند گی و در ما نی
-قا بلیت ار تقا ئ دفا ع
-قا بلیت تبلیغات
-قا بلیت تیر بار بر ای تا نکها
قابلیت تسلیم نیرو های حریف
قابلیت ساخت ون شناسائی
قابلیتEMP MIG
_ دفا ع سنگری و قا بلیت پد افند تو پخانه با طر احی جدید
این بخش تو پخانه و قابلیت پر تاب گلو له های اتمی دارد.
_بر ج اسپیکر و تبلیغات و در مانی
_شعله افکن ناپالم و زرهی و نفر طر احی و گرافیک جدید
قابلیت مین گذاری
_سا ختمان تا نک سازی
قا بلیتها :
tank batlle master-
tank overlord -
- نفر بر
-تا نک با قابلیت آتش DRAGON
- تا نک شیلکا ضد هو ایی
-تانک دورزن ناپالم -
تانکECM
_سا ختمان مادر
با زیکن در این سا ختمان قادر به سا خت بلدوزر برای ایجا د پا یگاه می گردد .
_پا لا یشگاه نفت :
این سا ختمان هر دو دقیقه یک بار کمکهای مال از آسمان بر ای بازیکن می فر ستذد .
_توپخانه برد بالا tremer
این ساختمان یک سایت تو پخانه با برد بالا می باشد که بازیکن را قا در می کند در هر شش دقیقه یکبار تیم خریف را زیر آتشبار خود بگیر د .
سلام
اینهم عکس های جدید
هنوز خبری نشده فعلا تو نو بتیم .........
الان دارم و ی یک داستان بر ای ورژن آینده بازی کار می کنم البته دارم مقدامات تعقییر گرافیک بازی رو هم انجام می دم البته به صور ت تست ولی فکر کنم جواب بده .........
موتور بازی جنرال موتور بسیار قوی هستش ........
احتمال داره ورژن بعدی یک بازی کامل باشه نه یک مد البته اگه موفق بشم گرا فیک بازی رو ار تقا ئ بدم ....
داستان بازی آینده می خوام سعی کنم داستان جنگ ایر ان و عر اق باشه و حمله عر اق به ایر ان و رو ایت یکی از عملیات های ایر ان شاید آز اد سازی خر مشهر .... نمی دو نم فعلا رو کا غذه و همه چیز تحقیقاتیه اگه شما هم پیشنهادی دارید بسیار خو شحال میشم بد و نم .......
البته می دو نم بر ای این کار مشکلا ت فر او انی خو اهم داشت چو ن کار بز ر گ و عظیمه....البته همین مدی که قر ار به باز ار بیاد خودش کلی تو تکسچیر ها تو صد اها و موزیک تعقیر و ارتقا پید ا کرده و یک سر و گردن از بازی اصلی جنر ال زرو بالاتره ........
آقا غلا م حسین جان بر ای آموزش سا خت بازی برو این آدرس ببین به دردت می خوره یا نه ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منظر نظر اتتو ن در مورد بازی آینده هستم ...
موفق باشید
Last edited by ufo-alien; 23-11-2009 at 02:37.
اين لوگوي روسيه بودا حالا ديگه گذشته ولي لوگوي كره ي شمالي اينه البته اگر اشتباه نكنم:
![]()
درسته ولی ما بیشتر از سه لو گو توی بازی جنر ال نداریم یکی امر یکا یکی چین که شده روسیه یکی هم جنرال جی ال ای که شده ایر ان کره شمالی زیر مجمو عه روسیه است
تاييد ميشه
واقعا خسته نباشید به نظر خیلی جالب میاد .
فقط امیدوارم به همون اندازه که روی زیبایی و تنوع کار شده روی AI هم کار شده باشه و همچنین تیمی برتری نسبت به تیم دیگه نداشته و فقط استراتژی بهتر باشه که پیروز میاد بیرون .
فقط یه نکته که تو خیلی از مدها رعایت نمیشه "برد" (Range) یونیت ها و ساختمونهای دفاعی هستش که خیلی درد سر ساز میشه .
مثلا تو خود پچ 1.04 خیلی عالی کار شده و برای از بین بردن defence (به غیر از نیروهای هوایی) باید از تانک های دور برد استفاده شه و از اون طرف دیگه defence دستش به تانک نمیرسه . حالا یه سری مد هستش کافیه دوتا defence بسازی از وسط نقشه رد نشده شروع میکنه به زدن و یا یه سری تانک هستش رنجشون چند برابر حد معموله که اینم خیلی بده .
ممنون .
درود بر دوستان . میخواستم بپرسم از بین این همه پچ کدوم یکی قشنگتره و کدوم یکی جدیدتره ؟
دستت درد نکنه.راستی کی روانه ی بازار میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)