من دنبال یه افکت برای گیتار الکتریک میگردم !
مبتدی هستم !
من دنبال یه افکت برای گیتار الکتریک میگردم !
مبتدی هستم !
در حال حاضر اکثر ویولون های توی بازا چینی هستند و مارکTF بیشترین استفاده رو داره. علاوه بر ویولن های TF ، ویولن های دست ساز هم در بازار موجوده که خیلی از اساتید اونها رو پیشنهاد میکنند که حدود قیمت این ساز ها هم از 500 هزار تومان به بالاست.
برای شروع TF-142 خوبه و کفاف میده اما اگه تصمیمت واسه ادامه دادن نوازندگی قطعی هست مدلهای بالاتر رو انتخاب کن چرا که بعد از مدتی مجبور میشی سازت رو عوض کنی و قیمت ساز هم افزایش پیدا میکنه و هم ساز و در نتیجه ساز خوب تو بازار کم میشه.
در مورد کلاس هم این جا نمیشه تبلیغ کرد تمایل داشتید پیام خصوصی بدید تا راهنماییتون کنم اما ترم 3 ماهه اش حدود 60 هزار تومن میشه که برای اطلاع از آموزشگاه می تونید پی ام خصوصی بدید.
موفق باشید.
---------- Post added at 12:20 AM ---------- Previous post was at 12:19 AM ----------
سبکتون چیه؟؟
متال و راکسبکتون چیه؟؟
دیجیتال!آخه با این قیمت آکوستیک نو که گیر نمیاد اگرم بیاد معمولیه...پیانوی آکوستیک یا دیجیتال؟؟ نوع اون رو مشخص کنید تا جواب دقیقتری بتونم بهتون بدم.
حالا با 2 تومن چه پیانوی دیجیتالی بگیرم؟
نظرتون در مورد سمیک dx-200 چیه؟
با تحقیقاتی که انجام دادم بهترین گزینه به نظرم yamaha-clp-340 هست.
نظر شما چیه؟
Last edited by iman76; 01-06-2010 at 04:32.
جواب ندادید که مولتی باشه یا سینگل & بودجه تون؟؟
Last edited by honeyxp; 01-06-2010 at 13:26.
من فرق مولتی و سینگل رو نمیدونم !
بودجه هم زیر 100 تومن
دوست عزیز تو این رنج قیمت nordiska و kawai بسیار عالی هستند اگرجه به پای یاماها نمی رسن 7، 8 سال بهت سرویس میدن ولی خوب پیانو پیانو دیگه.
ولی به نظر من اکوستیک بگیر چون دیجیتال ارزوناش که به درد نمی خورن مارک های خوبی مثل رولند پیانوی دیجیتال خوبش از 2 میلیون شروع میشه ولی اگه بتونی یه rd700gx بخری، واقعا خوبه. هم حملش راحته و هم صدای خوبی داره اکشنشم خیلی به اکوستیک نزدیکه.
بعضی از دوستامم پیشنهاد میدی کنترلر دادن با مخلّفاتش. حالا انتخاب با خودته! در مورد dx-200 هم بهت میگم!
---------- Post added at 07:31 PM ---------- Previous post was at 07:27 PM ----------
با حدود این بودجه اینارو می تونی بگیری:
افكت zoom g1
افكت Digitech RP50
که هر دو حدود 110 تومن هستش.
می تونیم بری سراغ دست 2.
---------- Post added at 07:36 PM ---------- Previous post was at 07:31 PM ----------
کتاب 60 قطعه ی ساده، زیبا و مشهور برای گیتار کلاسیک (John Mills)![]()
یکی لطف میکنه برای من از مغازه ای جایی اگه رفت گیتار STG-006 قیمت بگیره؟(آریا)
چند جا قیمت کردم همون حدود 180-185 تومنه!
موفق باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)