مصطفی بالخره این تاپیک دره پیت خودت و فعال کردیا ! دارم با مدیرا صحبت میکنم عنوان کاربر فعال و دوباره بهت بدن
یا مشکل از باتریه ....... یا ic شارژ مرخصه
قابل درست شدنه...کلا هر چی مصطفی خان بزرگ بگه درسته
شاد باشید![]()
مصطفی بالخره این تاپیک دره پیت خودت و فعال کردیا ! دارم با مدیرا صحبت میکنم عنوان کاربر فعال و دوباره بهت بدن
یا مشکل از باتریه ....... یا ic شارژ مرخصه
قابل درست شدنه...کلا هر چی مصطفی خان بزرگ بگه درسته
شاد باشید![]()
همين كا رو كردم طرف يه مايعي كه مثل اسپري بود زد و گسوكت گوشي تميز كرد و ديگه راحت شارژ ميشد.
ممنون از زهمراهيتون![]()
خودتم میدونی واسم مهم نیستمنتها سوالی که میشه نمیشه بی جواب گذاشت که..
جان من؟حالا نمیشه بگی فعال نکنن؟بابا تازه داریم زندگی میکنیمدیگه از روزی n تا پیام خصوصی اصلا خبری نیست
ای سی شارز؟حمید کجای برد هست؟کنجکاو شدم گوشیم رو باز کنم ببینم این ای سی کجاست
ببینم عکسی چیزی از برد گوشی نداری؟ای سی تغذیه رو میشناسم اما این رو نه....
الان پس درست شد؟
خوب خدا رو شکر
قربونت
اخه من ازت خاطره دارم...قدیما...یه جملت رو فراموش نمیکنم:شاد باشید به بزرگی اونی که حمید میگهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
ايول بزنم به تخته چه حافظه اي داري
مشكل كه تموم نمشه
خواستم پچ نصب كنم به جاي write script اين را write gdfsزدم و حتي با فلش كامل نتونستم گوشي را بندازم و قتي روشن ميكنم چشمك ميزنه
متاسفانه از gdfs بك اپ نگرفته بودم
میدونم... اصلا تاپیک و پست و فعالو ... دو ریال ارزش نداره....اینو جدی میگم...وقتی میام میبینم داری به بچه ها کمک میکنی واقعا لذت میبرم...خدا حفظت کنه !
آی سی شارژ همون آی سی تغذیه است دیگه بابا یه چیزی ول کردیم گیر ندهمگه تو واسه خودت گوشی هم گذاشتی که بازش کنی ... اون لگن و باید بدی نون خشکی جاش نمک بگیری
![]()
شاد باشید![]()
قربونت برم..لطف داری تو
اره بابا....البته الان دستم نیستش ها...اما فوقش اگه درست هم نشه
دوربینش رو میشه استفاده کرد...به عنوان mp3player هم ازش استفاده میکنم و البته vioce recorder بعدش نهایتش یه گوشی بی دوربینم مثل دبلیو 950 میخرم
950 ات رو میفروشی؟120 تومن میخرم..البته 40 تومن نقد دارم بقیش رو هم ماهیانه قصد میدم...حله؟![]()
سلام به همه
آموزش نحوه باز کردن قاب گوشی k850 کسی نداره
سوال جالبیه.میشه بگی واسه چی میخواهی یاد بگیری؟قابت رو میخواهی تعویض کنی؟
دوست عزیز ممنون از زحمتی کشیدی
آخه بالای کلید قطع یا گرفتن تماس سه کلید لمسی داره مشکل من اینه به خاطر این آموزش کامل می خوام
سلام عادل خان عزیز
ببین تعویض قاب برای گوشی های ساده از یه برند کلیت کارش یکی هست
اما متوجه سوالت نشدم.یعنی میخواهی بگی.کی پد به قاب وصل شده؟اینجوری باشه کار حساس تر و سخت میشه
به هر حال گوشی نویی هست اموزش بمختص این گوشی پیدا نمیکنی
مگه این خارجی های خولو چل یه چیزهایی گذاشته باشن!!!
منم چشم سعی میکنم چیزی پیدا کنم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)