به احتمال زياد بايد فيلمش سنتوري باشه ...كارگردانش هم داريوش مهرجويي...خود بهرام رادان!
تاييد ميشه...
به احتمال زياد بايد فيلمش سنتوري باشه ...كارگردانش هم داريوش مهرجويي...خود بهرام رادان!
تاييد ميشه...
موضوع مقالمون خواننده وزین و عزیزمون یعنی محسن چاووشیه..کسی که به حق زیبنده ی اطلاق عنوان پدیده به خودشه...پدیده ای که با ظهور با شکوهش افق و عصری نو رو واسه عالم هنر تو کشورمون رقم زد..واسه موسیقی راکد و مرده ای که مدتها بود هیچ جذبه و بهونه ای واسه جذب حد اقل توجه به خودش به همراه نداشت...همه نگاه ها غرق موسیقی عمدتا بی محتوای غربی بودن..انگار همه تو خواب بودن...انگار هیچکس معنی ترانه رو درک نمی کرد..انگار کسی نبود که از دلو برای دل بخونه...فضای تاریکی بود.گذشت.. آره گذشت تا اینکه محسن ما اومدو با اولین جرقش تحولی شگرف و عمیق رو به وجود آورد..تحولی که به مرداب بی روح موسیقی کشور روح و طراوت دادو به جریانش انداخت...تحولی که زیر بنای موسیقی رو دگرگون کردو بهش معنای جدیدی داد.محسن اومدو با ترانه هاش,با غم صداش و با گلایه هاش از همه چیز گفت...دوستان عزیز تقدس موسیقی مدت مدیدی بود که از یاد رفته بود اما محسن اومدو با صدای گرمش این تقدس از یاد رفترو از نو احیا کرد...و به این ترتیب بود که به سرعت جاشو تو قلب هر ایرانی باز کرد و محبوبو مقبول خاص و عام شد.محبوب هر نسلی از جامعه..و با درس گرفتن از ریزو درشت گذشته ها پختگی و کمال رو تو شخصیتش تثبیت کرد...در واقع ظهور محسن بود که زمینه شکوفایی خیلی از استعداد هارو فراهم آورد,ظهور محسن بود که بغض فرو خورده مارو شکست...با صدای محسن بود که خیلیا گمشده ی غریبشونو توش پیدا کردن و چه تامل بر انگیزو قشنگ که هر چی بیشتر پیدا میکنن عاشقترو بیتاب تر میشن......محسن اومد تا خیلیا با صداش زندگی کنن...اومد تا بهترین همصدا واسه هر نسلی از جامعه باشه...اومد تا با حس قشنگ تو کاراش صیقلی باشه برای روح زنگار زده و خسته ی ما که تشنه ی ذره ای از حس همصداییو یکدلی بودیم...مایی که دنبال کسی بودیم که با ترانه هاش جون بگیریم..محسن اومد تا بگه هنر و ترانه یعنی این اومد تا ما به همه ی نداشته هامون که مدت ها بود تو ترانه ها دنبالش بودیم برسیم..اومدو منو هزاران نفر مثل منو به حدی از عشق و لبریزی رسوند که غم مقدس تو صداشو با هزار شادی عوض نمیکنیم..شد یه بت مقدس و پرستیدنی که توقع مارو از موسیقی بالا برد..به هنرش تشنمون کردو دست مریزاد که ارج کارای موندگارش به قدری بالاست که همیشه پاسخگوی عطشمون بوده و هست..نمیدونیم چی باعث میشه که بعضی ها همه ی این موارد رو نادیده میگیرن...افرادی که بطور حتم در خفی ارزش کارهای محسن رو تحسین میکنن اما در صدد مبارزه و ایجاد مشکل واسه محسن عزیز بر میان...در مورد این افراد چیزی نمیشه گفت چون رذالت پیشگیون بقدری شرم آوره که زبان رو عاجز و قاصر میکنه...افرادی که به هر نحوی از ندادن مجوز گرفته(که کمترین حق محسن از هنر این مملکته) تا خیانت های شرم آوری که در حق محسن کردن انسانیت رو به معنای واقعی به سخره گرفتند.اما آقایون به ظاهر محترم اینرو بدونین که تو این دنیا زیبایی ذاتی جای حق نشسته..پس اطمینان داشته باشین که شما به حکم باطن پلید و بی وجدانتون محکوم به باختن بازی هستین که خودتون آغازگرش بودید.نمیشه با این آب در هاون کوبیدن ها از محبوبیت یک خواننده مردمی کم کرد..همین محبوبیته که شمارو تو آتیش رشک و حسد میسوزونه...و جالب اینکه ازین سوختن هیچیز عایدتون نمیشه..دنیا بازی کثیفیه که شما در کمال غفلت تبدیل به آلت دست و بازیچه ی این بازی شدین..زمانی به خودتون میاین که خیلی دیره..محسن چاووشی تا همیشه تو قلب هواداراش جا داره و بالاخره روز پیروزیش فرا میرسه..یا علی
منبع : chavoshi-news.blogfa
Last edited by masoud908; 26-08-2007 at 09:25.
نه داداش جان فیلمش (چند کیلو خرما برای مجلس تدفین) ه کارگردانش رو نمیدونم ولی کلی تو مصاحبه اش از نامجو تعریف کرده بود.اگر هم صحبت شما درست باشه که باربد هر ماه یک آلبوم میده بیرون پس تو شهریور منتظر باشین چون نامجو تو مرداد مجوز گرفت
میگن منبعش اینه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خدا رو شكر كه مجوز گرفت نامجو...پس اميدوارتر ميشيم..
اسم فيلم هم جالبه...
بخشید من چند وقته بحث را دنبال نکردم
این نامجو کی هست و اربتاطش با محسن جان چاووشی چیه؟
خواهش ميكنم..ديگه تكرار نشه!!!«چشمك»
محسن نامجو يه خوانندست كه كه كارش با بقيه خواننده ها يه جورايي فرق داره ..سبكش معلوم نيست چيه! جقتشون هم غيرمجازن البته نامجو هفته پيش هم مجاز شد..جفتشون هم با اواي باربد قرارداد بستن...خلاصه زندگيشون يه جورايي شبيه هم هست..نامجو تيتراژهاي سريال ترش و شيرين و چهارخونه «كه البته صداش از چهارخونه حذف شد» رو خونده...البته من كه علاقه اي بهش ندارم..
خوب بود؟!
میبینم مسعود جان شمام شروع به سوتی دادن کردی
با این که هر کسی سلیقه ی خودشو داره ولی فکر نمیکردم اینقدر بی سلیقه باشی آقا مسعود
صدای نامجو و سبک شعله قلمکارش خیلی جالبه.... خیلی هایی که طرفدار چاوشی عزیز هستند از جمله خودم فعلا که کمبود ترانه جدید از چاوشی رو احساس میکنیم ، جای خالیشو با صدای نامجو یه جورایی پر کردیم
من همين كه طرفدار محسن چاووشي هستم مثل بقيه طرفداراش نشون دادم كه بهترين سليقه رو دارم..
در ضمن من كمبود اهنگ ندارم..از صبح تا شب 2 بار به طور كامل اهنگاي محسن چاووشي رو گوش ميدم از اولين اهنگ گرفته تا اخرين اهنگ بدون اينكه يكيش و جا بندازم......
راستش صداش جالب نيست...
به طور قطع هر کسی یک سلیقه داره و سلیقه اش محترمه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)