چطوري بايد قبض ايرانسلم را كه سيمكارت دائمي است پرداخت كنم؟
چطوري بايد قبض ايرانسلم را كه سيمكارت دائمي است پرداخت كنم؟
تعرفه های gprs ایرانسل اعتباری با طرح های مختلفش می تونه کسی بگه ؟ این درسته که میگن gprs رایگانه ؟
نه رایگان نیست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها امروز خیلی حال کردم
بالاخره تونستم پیامگیر صوتی خودمو فعال کنم
كي گفته تصويب شده؟
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از تصویب آیین نامه MMS در کمیسیون تخصصی شورای عالی انقلاب فرهنگی خبر داد و گفت : این مصوبه برای طی مراحل بعدی در دستور کار قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، دکتر محمد سلیمانی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود : این آیین نامه در مراجع ذیربط تدوین شده بود که پس از اعلام نظر از سوی سازمانهای دست اندرکار این حوزه در کمیسیون تخصصی شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید.
وی افزود: این آیین نامه پس از ابلاغ به عنوان پیوست فرهنگی به پروانه اپراتور سوم پیوست میشود که در آن شرایط و ضوابط حاکم بر ارایه این سرویس تبیین شده است.
=============
حالا حالاها كار داره
راستي منبع خبر هم سايت تابناك هستش
به كجاي كاري بابا مگر خبر نداري اين همراه اول چون خودش تو دولت نفوذ داره كاري كرد كه به بهانه نبود آيين نامه ام ام اس ايرانسل را قطع كردن و قرار شد در مدت 3 ماه آيين نامه تصويب كنند ولي الان فكر كنم 9 ماه گذشته هنوز تصويب نشده كه نشده.
در حقيقت منتظرن همراه اول ام ام اس رو فعال كنه بعد تصويبش كنن آخه ميدوني اگه اين كارو نكرده بودن كه ورشكست ميشدن.
يكي نيست بگه آخه جوجه ها شما رو چه به رقابت با ايرانسل.
ميتوني بگي چه اروري ميده؟؟![]()
مشکل اینه که من پولش رو پرداخت کردم ولی الان که قبضش اومد گفت 7 تومان بدهی قبلی که من این رو پرداخت کردم ولی از حساب کم نشده الانم زنگ زدم گفتند شما باید 12000 بریزی به حساب تا مشکل خط درست بشه.![]()
این نرم افزار nimbuzz چند کیلوبایت مصرف می کنه ؟
یه سوال دیگه این که این سیم کارت هدیه ایرانسل چند روز بعد به دستمون می رسه ؟
مال من هر وقت ميزنم ميگه فعال است ولي فكر نكنم كار كنه.آخه اوايل كه فعال كرده بودم هر وقت گوشيم خاموش بود و در دسترس نبود وصل ميشد به پيام گير صوتي و من ميتونستم با شمار 100 پيغام هارو گوش كنم.ولي الان شماره 100 در كار نيست.
مال شما چه جوري كار ميكنه؟
Last edited by H M R 0 0 7; 25-02-2008 at 14:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)