تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 879 از 1547 اولاول ... 3797798298698758768778788798808818828838899299791379 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,781 به 8,790 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

وای به ملت ما که به کوچیکترین چیز ها راضین وای به ملت ما که به مرگ میگیرن تا به تب راضی شن وای به ملت ما که نمیدونه اونایی که کم مصرف بودن (زیر 20 گیگ در ماه) الان دارن هلشون میدن به علت حجم بیشتر و دوری از سرعت زغالی 512 کیلو بیت منسوخ شده، به پول دادن بیشتر
    وای به ملت ما که گول این شامورتی بازی وزیر و ISP و آقایانی که وارد کننده بیت به بیت اینترنت به این مرز و بومه نمیدونن همشون دستشون توی یک جیب اونم مردم محتاج به نون شبه دلم پره پر حالا بیاین بگین سیاسی گفتش بیاین بگین علیه مصلحت نظام حرف زدش بابا یه نت داشتیم اونم ترکوندین خوب من نمیخوام 350 گیگ به زور به من بدی من همون 16 مگابیت خودم با ماهی 10 گیگ بده با شبانه خودمو من راضیم به همون کوفتی
    چرا شلوغش میکنید دوست من؟؟
    شما فرض بگیر خارج از ایران هستید ، بخ نظر خودتون بهتون همینطوری سرویس میدادن؟؟
    ممکنه این درد و دل شما باشه... اما شما مقداری درست فکر کنید میبیند که شما به همون آب باریکه خودتون راضی بودید.. و دوست ندارید پیشرفتی توی مسئله اینترنت بشه ، بلکه فقط حاضرید یه پولی بدیدو یه سرویسی بگیرید تموم شه بره.. نه این درست نیست،اگر شما فکر میکنید که باعث اذیت شما شده اشتباه میکنید،شما میتونید همین الان از TD-LTE استفاده کنید با سرعت بالاتر و مقادیر حجم متفاوت،پس فکر این رو بکنید که از همین طریق میتونن باعث پیشرفت در عرصه اینترنت بشن و به مرور فیبر از انحصار مخابرات در بیاد و شما سرعت بیشتری بگیرید..

2. این کاربر از pipo4713 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

الآن شرایط جدید برای کسانی که پر مصرف هستند خیلی خوب و عالیه اما برای افراد کم مصرف که هزینه کمتری میپردازند و نیاز آنچنانی به حجمهای خیلی بالا ندارند نسبت به سابق ناعادلانه است لطفا برای از خودتون استاندارد درست نکنید ما که مبنای خوبی و بدی چیزی نیستیم هر کس برای خودش استاندارد شخصی خودش رو داره بهر حال درمورد شاتل باید بگم سرهتش خوبه البته فعلا که من هنوز سرویس سابقم رو دارم ولی یک اپلیکیشن ما شاتل و کمپین سلاکتی دارند که جالبه اگه 5000 قدم روزانه پیاده روی کنین گفتنه بودن که 1 گیگ نرافیک رایگان بهتون میدن اما من دوروز با نزدیک 7000 قدم پیاده روی بعلت مشکل نرم افزارشون نتونستم دریافت کنم و کلا با کلی سئوال و جواب از بخش فنیشون و چگ گردن همه چیز نتیحتا متوجه شدم که کل قضیه سرکاری هست و مشتری رو فریب میدن

آخر فروم باز navid_fo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

هر چیزی باید با معیار های اطرافش سنجیده بشه من توی جنوب شهر ماهی 10 تومن در بیارم وضعیتم خوبه یا شمال شهر همون 10 تومن رو ؟!
    قبل از شروع بحث یه نگاهی به مفاهیم ساده و اولیه مقایسه اقتصادی دو کشور میندازیم خواهشا نگاه کنین :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    تعریف قدرت خرید و تولید ناخالص داخلی با معیار های متفاوت هستش

سپس جایگاه کشور عزیزمون توی لیست زیر طبق 3 پایگاه داده زیر می باشد :

کد:

این ها برای کل جمعیت کشور هستش باید تقسیم بشه به هر فرد که توی لینک زیر انجام شدش:

کد:
    مثلا ایران و آمریکا
    به طور میانگین شاخص سرانه تولید ناخالص داخلی آمریکا توی دو تا از جدول ها 55000 دلاره
    به طور میانگین شاخص سرانه تولید ناخالص داخلی ایران توی دو تا از جدول ها 5000 دلاره
    یعنی چی این یعنی قدرت خرید یه فرد آمریکایی برای جنس یکسان ( اینجا ما میگیریم اینترنت )

55000/5000 =11 برابره
    این از این
    توی ایران بخوام همون 16 مگابیت بگیرم که شاخه isp ها هستش و یه چیز معمولی هستش میشه چی ماهی 90 تومن یا همون 20 دلار حدودا
    شما لینک زیر نگاه کن این یه سرعت معمولیه 300 مگابیت هستش نه شاخ شاخ میشه 2گیگابیت ماهی چه قد 70 دلار تازشم مودم میدن و ...
    کد:

این یعنی شما با سرعت 300 مگابیت بی نهایت دانلود کنید و منع نمیشید (لینک هم دادم من همه کارم با منبع هستش)
    خوب بریم سره حساب کتاب برای ایران شدش 20 دلار 16 مگابیت 350 گیگ محدود میشین
    ولی اگه بخوایم معادل سازی کنیم باید پول پرداختی آمریکایی ها رو به نسبت 11که در آوردیم تقسیم کنیم یعنی میشه چی 70/11 دلار 6.36 دلار
    پس ما قدرت خرید مردم دو کشور رو تبدیل به هم کردیم (توش حقوق هستش توش صادرات کشور و واردات کشور هستش و ... )
    یعنی آمریکا 6.36 دلار میدی 300 مگابیت بدون محدودیت ولی ایران 20 دلار میدی 16 مگابیت 350 گیگ
    حالا خودتون مقایسه کنین
    Last edited by navid_fo; 26-12-2017 at 01:04.

5. 15 کاربر از navid_fo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بابا این چه کاریه این پشتیبانای احمق شاتل میکنن من پروفایل گیم رو فعال کردم مودم اومد رو حالت FAST بعد نیم ساعت نشده پروفایل گیم رو غیرفعال کردن لعنتی ها بدون هیچ دلیلی حالا هرچی هم میگم طرف فعالش نمیکنه میگه خطت نویز داشته لعوش کردیم بابا SNR خطم روی 15 بود میگم تو بزار مسئولیتش با من قبول نمیکنه لعنتی... آخه مرد حسابی دیگه فعالش کردی چکار دارین فضولی کنین دیگه بعدش میخواد چی بشه. یعنی حسابی کوفتم شد :| :|

7. این کاربر از Memonex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnlyRealMadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

بابا این چه کاریه این پشتیبانای احمق شاتل میکنن من پروفایل گیم رو فعال کردم مودم اومد رو حالت FAST بعد نیم ساعت نشده پروفایل گیم رو غیرفعال کردن لعنتی ها بدون هیچ دلیلی حالا هرچی هم میگم طرف فعالش نمیکنه میگه خطت نویز داشته لعوش کردیم بابا SNR خطم روی 15 بود میگم تو بزار مسئولیتش با من قبول نمیکنه لعنتی... آخه مرد حسابی دیگه فعالش کردی چکار دارین فضولی کنین دیگه بعدش میخواد چی بشه. یعنی حسابی کوفتم شد :| :|
    این دیگه شاهکاره! به 195 شکایت کنید حتما

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

وای به ملت ما که به کوچیکترین چیز ها راضین وای به ملت ما که به مرگ میگیرن تا به تب راضی شن وای به ملت ما که نمیدونه اونایی که کم مصرف بودن (زیر 20 گیگ در ماه) الان دارن هلشون میدن به علت حجم بیشتر و دوری از سرعت زغالی 512 کیلو بیت منسوخ شده، به پول دادن بیشتر
    وای به ملت ما که گول این شامورتی بازی وزیر و ISP و آقایانی که وارد کننده بیت به بیت اینترنت به این مرز و بومه نمیدونن همشون دستشون توی یک جیب اونم مردم محتاج به نون شبه دلم پره پر حالا بیاین بگین سیاسی گفتش بیاین بگین علیه مصلحت نظام حرف زدش بابا یه نت داشتیم اونم ترکوندین خوب من نمیخوام 350 گیگ به زور به من بدی من همون 16 مگابیت خودم با ماهی 10 گیگ بده با شبانه خودمو من راضیم به همون کوفتی
    من نمیخوام فضولی کنم که هر کس چجوری از نت استفاده می کنه ولی به شخصه درک نمی کنم اینایی که ماهی 10 گیگ یا حتی کمتر مصرف دارن چجوری با این حجم سر می کنن
    در واقع 10 گیگ میشه روزی 300 مگ که باید کل خانواده استفاده کنن!

من تا بیاد سرویس جدیدم وصل بشه امروز نت نداشتم و تصمیم گرفتم یه بسته 300 مگ 1 روزه 3500 تومن همراه اول بخرم
    حالا بگذریم که این 300 مگ 1 روزه چقدر گرونه و ادم حس می کنه جبیبش خالی شده سر هیچی و هر گیگ رو 10 هزار تومن باهاش حساب کردن
    ولی بعد از خرید این بسته نه تو تلگرام رفتم نه اینستا
    فقط اومدم پی سی ورلد یه سری زدم و سایت ورزش 3 و عصر ایران رو باز کردم چند تا خبر خوندم ولی 2 ساعت بعد چک کردم دیدم از 300 مگ فقط 100 مگش مونده!
    در واقع این 300 مگ حداکثر واسه 3-4 ساعت هست نه 1 روز اونم استفاده 1 نفر برای وبگردی ساده نه دانلود کردن و نه حتی تلگرامو اینستا که عکسای و فیلمای پرحجم داره
    و هر چی هم سرعت بالاتر باشه این حجم زودتر خالی میشه

10. 6 کاربر از L.utus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام دوست من
    این ی طرح تشویقی هست بعید با شکایت کاری از پیش بره
    آخرین طرح تمدید شده که مال شما ی ماهه بود
    مگر همون شخص رو سخت بگیری بگی شما گفتین حالا درست ش کنین که اونم بعید چون اصلا دسترسی ندارن خارج از سرویس کاری کنن
    احتمالا باید سرویس جدید بگیری

Sent from my SM-G950F using Tapatalk by JAVAD

خب الان بحثم سر همینه برای همینم قصد شکایت دارم تبلیغی که کردن خلاف وعده ای که دادن در عمل به من سه تا از پشتیبانیهای بحش فروش شاتل گفتن شما نیازی ندارین اکوی 12 ماهه بگیرین ما یکماهه برای شما بجای 12 ماهه داخل پنل فاکتور میکنیم بعد این 100 درصد تبدیل به یکماهه میشه برای مشترکینی که 12 ماهه داشتن اما الان بعد از نزدیک به 24 روز هنوز یکماهه طرحم هفته دیگه سه شنبه که بیاد میسوزه برای همین اگر شکایت کنم مطمئنم رسیدگی میکنن فقط میخواستم بدونم سایت مربوط به طرح شکایات از isp همین یکی پایینه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. این کاربر از reza.karimi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال farshad.88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

دوستانی که اعتراض میکنن برای نبودن حجم کم بین سرویس ها.کمی منصفانه تر نگاه کنید به قضیه. از بین تمام وزیر های آی تی که تاحالا ایران داشته به نظرم آذر جهرمی از همه بیشتر به خودمون به عنوان یه کاربر و مصرف کننده شبیه هست.6 ماه هست که اومده. زمانی که رای اعتماد گرفت و سابقه اطلاعاتی داشت منم مخالفش بودم. اما الان میبینم دقیقا برعکس چیزی که فکر میکردم عملکرد داشته. تا الان جلوی فیلتر شدن تلگرام و اینستاگرام و ... وایستاده. حتی حرف از برداشتن فیلتر توئیتر میزنه. تصمیماتی که درباره فروش اینترنت گرفته شده نسبت به قبلا آیا به نفع شرکت های اینترنتیه یا مصرف کننده ها ؟ به قول علی دایی ببخشید. کجای دنیا اینترنت رو 10 هزار تومان میدن ؟واقعا به این سوال جواب بدین. اگه جایی اینترنت زیر 20 هزار تومان پیدا کردین من هر جای ایران باشید میام دست بوس تون. همون اول که این سرویس های مصرف منصفانه ارائه داد مصاحبه هاشو توی آرشیو خبرگزاری ها بخونید. ببینید چی گفته. گفته این طرح به نفع کاربرانه. باعث رقابت بین شرکت ها میشه.شرکت ها مجبور میشن که برای سرعت های مختلفی که سرویس ارائه میدن حجم های بیشتری در نظر بگیرن.
    دوستانی که میگن 10 گیگ در ماه مصرف داشتن یا 10 هزار تومان در ماه هزینه اینترنت میدن و اینکه چرا شبانه رو برداشتن. شما بیا به من بگو مصرفت چجوریه. آیا فقط تلگرام استفاده میکنی ؟ سایت های سال 2017 نسبت به سال 2007 حجم بیشتری دیتا رو توی خودشون دارن.به نظرم اگه قبلا میگفتن کسی که کامپیوتر بلد نیست بیسواده.الان باید بگن کسی که مصرف اینترنتش کمتر از یک گیگ در روز باشه بیسواده. اینکه میگین قبلا با 10 تومان سرویس اینترنت میگرفتین. الانم میتونید بگیرین. کافیه یه سیم کارت همراه اول و ایرانسل داشته باشید و راه به راه فقط از تلگرامتون استفاده کنید !!. اینکه اعتراض میکنید شبانه رو برداشتن. برادر من. دوست گرامی اصل سرویس شبانه بزرگترین توهین قرن به ایرانی ها بود. رسما اسیر شده بودیم. الان با ماهی 50 تومان شما هم سرعت کافی دارین و هم به کمبود حجم فکر نمیکنید. سال دیگه همین موقع مطمئن باشید که دغدغه حجم به کل از بین رفته و سرعت اینترنت هم حداقل به میانگین دنیا رسیده است. ان شالله

14. 3 کاربر از farshad.88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

سلام‌
    یک سوال داشتم
    این سرویس های غیر حجمی شاتل سرعتاشونو باز میزارن یا میبندن روی همون سرعتی که اعلام میشه؟
    یعنی مثلا خط من ۱۶ مگ جواب میده ۸ مگ بگیرم روی ۱۶ میبندن یا همون ۸ رو میدن؟
    چون صبانت سرعتارو نمیبنده ولی شاتل رو‌نمیدونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

فقط اومدم پی سی ورلد یه سری زدم و سایت ورزش 3 و عصر ایران رو باز کردم چند تا خبر خوندم ولی 2 ساعت بعد چک کردم دیدم از 300 مگ فقط 100 مگش مونده!
    در واقع این 300 مگ حداکثر واسه 3-4 ساعت هست نه 1 روز اونم استفاده 1 نفر برای وبگردی ساده نه دانلود کردن و نه حتی تلگرامو اینستا که عکسای و فیلمای پرحجم داره
    و هر چی هم سرعت بالاتر باشه این حجم زودتر خالی میشه
    شما فکر کن ایرانسل بسته روزانه 20 مگ و پنجاه مگ گذاشته با اونا کجا می شه رفت!!!!!!!
    تو سال 2017 حرف از ده بیست گیگ زدن، زشته برای مملکت....
    البته شاید این دوستمون هم مصرف روزانه اینترنتونشون بالاست منتهی با اپراتور همراه می روند و دوست دارند از adsl برای دانلود شبانه استفاده کنند و کسی که این نیت رو داره حجم زیاد adsl به چه دردش می خوره ؟
    Last edited by sat15000; 26-12-2017 at 10:42.

17. این کاربر از sat15000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •