سلام
من که بسته هدیه ای که دوستان میگفتن(بابت تماشای راهنمای همراه من)گرفته بودم و رو گوشیم بود چند روز دیدم داره مهلتش تموم میشه گوشی رو وصل کردم به کامپیوتر بین 4 تا 6 مگ در نوسان بود قبلا با این بسته های نوترینو و ... خیلی سرعت بیشتر بود![]()
سلام
من که بسته هدیه ای که دوستان میگفتن(بابت تماشای راهنمای همراه من)گرفته بودم و رو گوشیم بود چند روز دیدم داره مهلتش تموم میشه گوشی رو وصل کردم به کامپیوتر بین 4 تا 6 مگ در نوسان بود قبلا با این بسته های نوترینو و ... خیلی سرعت بیشتر بود![]()
به برنانه ایو هم هیچ اعتباری نیست.
داشتم باهاش فوتبال میدیدم از حجم اینترنتم کم کرد.زنگ زدم همراه اول میگه شما اشتباه میکنی
در حالی که قبلش با برنامه همراه من حجمم رو چک کرده بودم.و برنامه کنترل پهنای باند هم روی گوشی داشتم و میگفت که همه حجم رو ایو خورده.
اگر ایرانسل خونه ما انتن داشت از این دزد اول اینترنت یک ساله نمیخریدم.
قبلا با لنز این مشکلات رو نداشتم
Last edited by tak2750; 26-09-2017 at 21:33.
منم یه بار این بسته رو خریدم.اپراتور محترم گفت مه محدودیت نداره.
ولی صبح که بیدار شدم دیدم.اعتبار گوشی صفر شده.یه بسته شیش ماهه هم که براش 64 هزار تومن پول داده بودم هم صفر شده.
هر چقدرم قسم خوردم که من خودم اون شب بیداردستی ساعت 2 اینترنت رو روشن کردم و ساعت شیش و نیم اینترنت گوشی رو خاموش کردم به خرج اینا نرفت
خلاصه خوردند دیگه.
دست ما هم به هیچ جا بند نبود.
فقط کافیه کسی مشکل پیدا کنه . پوستش رو زنده زنده می کنه همراه اول
می گن روی دکل همراه اول میشه رایتل گرفت
باور کنید اصلا نمی صرفه همراه اول با این همه درد سر
بحران اول هر چی عقده ای بوده را استخدام کرده توی اون شرکت خره خوردش
اپراتور های دیگه اینجوری نیستن وقتی می گه رایگانه واقعا رایگانه
این یکی راه دزدیشه
جالبه صداسیما آگهی همراه اول پخش میکنه و تو آگهی میگه کسب رتبه اول اپراتورها از دست سازمان مقررات رادیویی
بعد جالبیش اینجاست که 195 مال خود وزارت ارتباطات است و روزانه چند هزار شکایت مردم از دست همراه اول ثبت میکنن
ایرانول شاتللند رو نیم بها حساب نمیکنه
با سلام اقا همه به صفحه اینستاگرام اقای وزیر ارتباطات برید و موضوع محدودیت سرعت هشت مگابیتی رو اونجا با وزیر در میون بگذارید اگه همه اعتراض کنند یه چیزی میشه ادرسش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)