مرسی از کمک و همفکری دوستان عزیز
مرسی از کمک و همفکری دوستان عزیز
اگر سوالم با موضوع تاپیک بی ارتباطه عذرخواهی می کنم. می خواستم بدونم adsl مخابرات با هر مودم وایرلسی سازگاره؟ چون من جدیدآ adsl مخابرات گرفتم و می خوام یک مودم وایرلس بخرم ولی شنیدم اینترنت مخابرات با بعضی مودم ها درست کار نمی کنه.
سلام
دوست عزيز بهترين ماركي كه با همه ي isp ها سازگاره و خيلي ام خوبه TP-LINK هست .
ممنون از راهنماییت. شما خودت چ مدلی از tp-link رو داری؟ مشکل با اینترنت مخابرات نداره؟
قصد داشتم D-link 2750 بخرم ولی شک کردم که یک وقت با مخابرات به مشکل بخوره
من مدل وايرلس دار ندارم مال من تي پي لينك 8840 سادس . دي لينك هم مارك خوبيه . اين دو مارك با همه isp ها سازگارن .
دوستان از صبح هر چند دقیقه یک بار برای چند ثانیه received و send ام قطع میشه دوباره درست میشه و این روند ادامه داره اعصاب ام رو خرد کرده چی کار کنم
واسه من هم همینطوره !
تنها کاری که میشه کرد صبره .
خیر سرم از صبح هم سرویس 2m کردم که استفاده کنم که این هم وضعیتمونه حالا مشکلش چیه؟
دوستان سلام
من تا الان از یه شرکتی اینترنت نا محدود 128 میگرفتم ماهی 30 تومن و سرع دانلودم تقریبا 27 اینطورا ولی تازگی ها داغون شده و همش قطعه
میخواستم ببینم سرعت دانلود مخابرات چطوره؟ به طور مثال من 1024 بگیر سرعت دانلود جطوره و افت سرع و قطعی و اینها چجوریه؟ و اینکه چند وقته وصل میکنند؟
و کسی میدونه من الان به این شرکت بگم نتمو از رو خط جمع کنه چقد طول میکشه واسه جمع آوریش که بتونم مخابرت بگیرم؟؟؟
و حالا اصلا وایمکس بگیرم یا همین نت مخابرات؟
برای منم همینجوریه!!!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)