تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 879 از 4105 اولاول ... 37977982986987587687787887988088188288388992997913791879 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,781 به 8,790 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اگه بری توی یگان میفهمی که اینا اصلا حوصله ندارن کارهایی که وظیفه شون و روتین هست بکنن و همه اش فکر و ذکرشون یارانه و حقوق و سبد کالا و اضاف کاری من اینقدر شد و اصاف کاری اون اینقدر!! زیر آب زنی خودشون .
    چه برسه به اینکه بخوان از این جنگولک بازیا بکنن. در ثانی مگه میخوان چه مسئولیتی به سرباز بدن ؟ جز رانندگی و نظافت و تایپ چهار تا نامه که بیرون تو کوچه بذاری کسی برنمیداره؟!!
    در ثالث ! حالا گیریم که مثلا رفتن و تحقیق کردن و دیدن شما اصلا مشکل دار! اصلا خود مارک زوکربرگ! فکر میکنی بهت میگن برو خونه بشین و دیگه نمیخواد بیای اینجا؟! تو مشکل داری و ممکنه خطرناک باشی پس نمی خواد بیای سربازی برو خونتون بشین ما خودمون کارامون رو انجام میدیم . تو رو هم معافت میکنیم؟!!
    تایید میشه
    من خودم چند روز پیش سوتی خفنی از یه مسئله دادم که گفتم فرمانده مستقیمم درخواست انتقالم رو به جایی که عرب نی میندازه میده ، بعد از 3 روز برگشتم جای قبلیم تازه با افتخار !
    جوری که فک نکنم دیگه این مسئله انتقالم رو پیش بیارن ، تو همون 3 روز کارهایی که انجام میدادم رو هم طوری انباشته شد که کسی نبود بتونه انجام بده !!

2. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

من اینو برای دوستم نوشته بودم خودم سه ماه بعد از مهرم سربازی دارم یعنی اگه از 3 ماه بیشتر بشه دیگه مرخصی هم نمیده برای یک ترم دانشگاه ؟
    شما می تونی ترم بهمن مرخصی بگیری که بعدش تابستونه که کلاً 7-6 ماه وقت داری.

پروفشنال mali.sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    واقعا نمبدونم کجام فک کنم گم شدم

پيش فرض

بچه ها یه سئوال ...

راسته که میگن اسم سربازارو تویه فیسبوک سرچ میکنن و آمارشون رو تو فیسبوک در میارند یا شایعست این ؟

کلا از این جور کارها میکنن ؟ یعنی آمار طرفو تویه اینترنت در بیارند ؟

این کار رو که نه ولی به رسمی ها اعلام کردن اکانت فیسبوک نداشته باشن.
    البته من خودم بارها درباره فیسبوک داشتنم اونجا بحث شده ولی از اونجا که میبینن من بیخطرم کاری ندارم

5. این کاربر از mali.sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام به همه
    اینجا کسی هست که 19 خرداد یعنی 3 روز دیگه نیروی زمینی ارتش 04 بیرجند اعزامش باشه؟
    از بچه های گل p30world اگه کسی هست بگه
    من شمارش معکوسم شروع شده
    سه روز دیگه باید برم اونجا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    1- بله قبول می کنه ولی باید معافیت تحصیلی بگیری.
    2-شما چون 28 روز از خدمتت باقی می مونه و چون زیر سه ماه است می تونی یک ترم از دانشگاه مرخصی بگیری و خدمتتم تموم کنی. این قانونشه برای کسایی که زیر سه ماه از خدمتشون مونده در دانشگاه. یا اگه می خوای مرخصی نگیری می تونی تو تابستون که دانشگاه تعطیله بری و خدمتتو تمام کنی.
    منظورم ازسوال اول این بود که همزمان28روزهم خدمت کنم هم ثبت نام.(28روزوکامل می توانم مرخصی پایان دوره بگیرم)
    میدونم میشه مرخصی گرفت.اماسراسری میگن مرخصی نمیده مثل آزاد.درضمن اگرمی خواستم تابستان خدمت کنم...کلا می گذارم بعدارشد.حداقل شایداون موقع دیگه21 ماه نباشه.اما الان قانون21ماه هست.ولی من 17ماه خدمت می کنم(قانون90)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

فکر میکنم بشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

آقا یک سوال.خواهشا یک جواب بده.
    من پارسال کسر خدمت خودم رو در سامانه نظام وظیفه ثبت کردم اما به دلیل اینکه مشغول تحصیل هستم هنوز تاریخ اعزامم مشخص نیست.احتمالا آبان ماه یا اذر ماه اعزام میشم.
    کسی اطلاع داره کسر خدمت ما چه طوری حساب میشه؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

شما می تونی ترم بهمن مرخصی بگیری که بعدش تابستونه که کلاً 7-6 ماه وقت داری.
    یعنی من که تا اول دی تموم میشه دانشگاه قبول نمیکنه یک ترم مرخصی بگیرم و بهمن برم سر کلاس و باید حتما ترم بهمنم مرخصی بگیرم اینا رو از چه قانونی می گید ؟
    راستی ثبن نام ارشد کیه ؟ از زمان ثبت نام تا اول دی بیشتر از سه ماه میشه دیگه نه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان امروز محل آموزشی من مشخص شد مرکز آموزش آیت الله خاتمی یزد:
    1. این پادگان توی خود شهر یزد هست یا جای دیگری هست؟(شهر دیگه یا خارج از شهر یزد؟)
    2. چه جور پادگانی هست؟
    تاریخ اعزام 1/4/1391 از بندرعباس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

14 سلام.

سلام دوستان من برگ سبزم اومد رفتم سپاه پذیرش کردم و تمام کاراش تموم شد.بعد امروز برگ سفیدم اومده زده 01 !!!
    میشه کاریش کرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •