چند روز پیش که مال شما سرعت خوب بود مال من بد بود ولی 2روز خوب شده سهمیه بندی مثل ابلطفا در مصرف ترافیک صرفه جویی کنید زیرا مایه حیات است
![]()
چند روز پیش که مال شما سرعت خوب بود مال من بد بود ولی 2روز خوب شده سهمیه بندی مثل ابلطفا در مصرف ترافیک صرفه جویی کنید زیرا مایه حیات است
![]()
مودم من اینو که گفتی نداره مودم شما هم وایرلسه؟من هم همین مدل رو دارم. باید اینجا تنظیم کنی
KeepAliveTime [0-30]:
البته توصیه می کنم این کار رو انجام ندی. چون از هر 10 بار 6 بار عمل نمیکنه و dc نمیشه. از بس این مدل مزخرفه. این بدترین مودمی بوده که من تا حالا داشتم. تازه میفهمم واقعاً هر ارزونی بی علت نیست.![]()
اره همینه.
رو 5 بزار که وقتی سیستم خاموش شد مودم بعد از 5 دقیقه DC بشه.
ایشون داره میگه من همچین چیزی ندیدم . شما میگی آره همینه
---------- Post added at 11:06 AM ---------- Previous post was at 11:03 AM ----------
بله مال من هم وایرلس هستش
اون قسمتی که پسورد و یوزر برای pppoe تنظیم کردی. پایین صفحه این گزینه وجود داره
عجله داشتم دقت نکردم![]()
دوستان مودم من الان حالتیه که با روشن خاموش کرددن مودم به اینرنت وصل یا دی سی میشم .
تو این حالت اگه Hang Up رو توی دانلود منیجر فعال کنم دیسکانکت میشه ؟ یا باز باید مودم رو دستی خاموش کنم ؟![]()
بچه ها سلام. من می خوام از شاتل یه سرویس اکو 512 بگیرم با 2 گیگ ماهیانه... می خوام بدونم سرویساش خوبه یا نه؟ من می خوام واسه وب گردی و دانلود شبانه.کدوم بهتره؟ راستی می خوام با وای فای موبایلمم استفاده کنم ازش. شاتل خوبه؟ چه مودمی بگیرم؟ ساکن کرجم بچه های کرج اگه هستن بگن از کدوم راضین یا نه خیلی مهمه واسم....
وضعیت امروز ما
جالبه واقعا .
256 pol
یادمه در طول روز این مواقع تا 200 میرفت با دانلود منیجر .
از صبح همش قطع و وصل میشه سرعتشم که اینه .
داداش شاتل میخوای سرویس بگیری تو تاپیک پارس آفلاین سوال میکنی؟؟؟![]()
بنظر من تاپیک رو ببندید
البته نظرم مهم نیست ها..![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)