یک گزینه ای هست به نام جزئیات مصرف از اونجا میتونی ببینی چه ساعتهایی تو نت بودی و اون ساعتهایی که نبودی اونجا متوجه میشی کی متصل شده.برو رمزت رو عوض کن ساه ترین راه
یک گزینه ای هست به نام جزئیات مصرف از اونجا میتونی ببینی چه ساعتهایی تو نت بودی و اون ساعتهایی که نبودی اونجا متوجه میشی کی متصل شده.برو رمزت رو عوض کن ساه ترین راه
سلام برای شما هم e-care باز نمیشه...
من از دیروز که دارم سعی میکنم نمیتونم بازش کنم هی پیغام باز شدن صفحه رو میده
ببینید برا من خیلی بالاترو بهتره ولی به این نیست چون من در منطقه ای که پایییییییییییییییین تره سرعتم خیلی بهتره
برا من الان بدون مشکل باز شد
دو سه روزیه سرعت اینترنتم افت داشته و پینگ هم بالا رفته. پلن من ۱مگابیت هست.
زنگ زدم ایرانسل میگه طبق نامه سازمان تنظیم مقررات (که گفت ۴روزه به دستمون رسیده) سرعت دانلود شما باید بین ۱۶ تا ۱۲۸ کیلوبایت بر ثانیه باشه. بهش گفتم من یه ساله پلن ۱مگابیت دارم سرعتای ایرانسل تو هر پلنی بودم واقعی و ثابت بوده(۱۲۰ به بالا برای ۱مگابیت)٬ برا همینم از ایرانسل میگرفتم. حالا چرا این چند روز ناغافل ضریب اشتراک یک به هشت رعایت میشه؟
اینا مربوط به افزایش قیمت از طرف شرکت زیرساخته؟ ایرانسل از عمد و برای کاهش هزینه ش و ثایت موندن قیمت تعرفه هاش اینکار را کرده؟ دیگه به حالت قبل برنمیگرده؟
شایعه کرده بودن اینترنت ایرانسل اوضاعش خراب شده که من با عکس زیر میخوام بگم همش شایعه بوده و ایرانسل با قدرت تمام مثل گذشته داره جیب من و شما رو میزنه ( صد رحمت به اون دزدی که تو خیابون از ما میدزده )
من که دیگه تمدید نخواهم کرد.
خیلی وضع ایرانسل خراب شده این چند روزه اخیر...
از گوگل پینگ میگرم میره رو ۵۰۰ نصفش هم تایم اوت میده چه وضعیه
سلام
دوستان یه سوال در مورد اینترنت Edge ایرانسل دارم :
من در ویندوز 7 از اینترنت این مودم های 3g استفاده میکردم.حالا که ویندوز 8 رو ریختم دیگه نرم افزارش به ویندوز نمیخوره و کار نمیکنه یعنی مودم وصل میشه اما نرم افزارش کار نمیکنه، خواستم بدونم راهی نداره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)