تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 879 از 1049 اولاول ... 379779829869875876877878879880881882883889929979 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,781 به 8,790 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام دوست خوبم--
    تقریبا همه ضبط هایی که دیدم یا خروجی کواسیکال داشتند یا درنهایت خرجی اپتیکال optical out--در مورد پلیر مشکلی نیست چون مدلهای هستند که خروجی اپتیکال دارند--
    2-حالا با این اوصافی که بالا توضیح دادم به نظر شما کدام مورد را انتخاب کنم---
    3-دستگاه ال ای دی خانه مان فلش خور است وخروجی اپتیکال دارد-می خواهم فلش را به ای ای دی بزنم تا صدا از طریق ضبط بیرون بیاید---و چون ضبط ها ی خوب (در حد بوجه ام)فلش خور نیستد به خاطر همین هست که می خواهم در کنار ضبط یک dvd player بخرم تا از فلش وdvd ان استفاده کنم
    ----ببخشید دوست خوبم به نظر شما تجربه خوبی توی لوازم صوتی تصویری دارید اگر شما صلاح ببینید کدام یک از این ضبط را بخرم --کدام کیفیت وصدای بهتری دارد-یک سونی ودیگر پناسونیک است--لینک زیر---
    سونی--
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    2-دیگری پاناسونیک--
    ورودی اپتیکال برای انتقال صدای بهتر به نظر من لازم هستش.بهتره رو این مورد تمرکز کنید.
    مدل هایی که انتخاب کردید همه تو سطح همدیگه هستند.همشون تو دوره خودشون کسی واسه خودشون بودن.
    یه همچین مدلی بگیرید فکر کنم ورودی اپیتیکال داشته باشه.

2. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ورودی اپتیکال برای انتقال صدای بهتر به نظر من لازم هستش.بهتره رو این مورد تمرکز کنید.
    مدل هایی که انتخاب کردید همه تو سطح همدیگه هستند.همشون تو دوره خودشون کسی واسه خودشون بودن.
    یه همچین مدلی بگیرید فکر کنم ورودی اپیتیکال داشته باشه.
    سلام-خیلی متشکرم--
    این مدل که گفتید به نظر شما خوبه چون--
    1-قیمتش 480 هزار تومان است وفلش هم نمی خورد یعنی باید یک در کنار ان یک dvd player برای استفاده کردن از فلش باید بخرم که با احتساب قیمت یک dvd حدواد 600 هزار تومان در میاید--
    2-این که گفتید واتش 5200 است 3 تا باند ویک سوراند کوچک دارد ایا واقعا قدرت وکیفیتش از اون دوتای دیگر که گفتم بهتراست-
    شرمنده این قدر سوال میکنم -چون فقط اینجا جواب درستی به ادم میدهند----تشکر

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام-خیلی متشکرم--
    این مدل که گفتید به نظر شما خوبه چون--
    1-قیمتش 480 هزار تومان است وفلش هم نمی خورد یعنی باید یک در کنار ان یک dvd player برای استفاده کردن از فلش باید بخرم که با احتساب قیمت یک dvd حدواد 600 هزار تومان در میاید--
    2-این که گفتید واتش 5200 است 3 تا باند ویک سوراند کوچک دارد ایا واقعا قدرت وکیفیتش از اون دوتای دیگر که گفتم بهتراست-
    شرمنده این قدر سوال میکنم -چون فقط اینجا جواب درستی به ادم میدهند----تشکر
    سلام.
    این مدل خوبه چون ورودی اپتیکال داره.از نظر صدا همانطوری که عرض کردم همه اینایی که نام بردی جزو بهترین های سونی در زمان خودش بوده.صداهایی تو سبک همدیگه دارن.زیاد تفاوتی ندارن.می تونی قبل از خرید بری صدای تک تکشون بشنوی بعد تصمیم بگیری.

5. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام.
    این مدل خوبه چون ورودی اپتیکال داره.از نظر صدا همانطوری که عرض کردم همه اینایی که نام بردی جزو بهترین های سونی در زمان خودش بوده.صداهایی تو سبک همدیگه دارن.زیاد تفاوتی ندارن.می تونی قبل از خرید بری صدای تک تکشون بشنوی بعد تصمیم بگیری.
    خیلی متشکر--چون هیچ کدام توی مشهد از این ضبط ها ندیدم که صداها شو بشوم برای همین از تجربه شما می خواهم استفاده کنم--
    اگر خواسته باشم بین انتقال تصویر با کیفیت بالا یعنی کابل htmi ورودی صدای با کیفیت یعنی optical یکی را انتخاب کنم -در یک محصول الویت با کدام یک است--htmi یا optical

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

خیلی متشکر--چون هیچ کدام توی مشهد از این ضبط ها ندیدم که صداها شو بشوم برای همین از تجربه شما می خواهم استفاده کنم--
    اگر خواسته باشم بین انتقال تصویر با کیفیت بالا یعنی کابل htmi ورودی صدای با کیفیت یعنی optical یکی را انتخاب کنم -در یک محصول الویت با کدام یک است--htmi یا optical
    hdmi بهتر و با پهنای باند بیشتریه ولی برای استفاده شما همون optical خوبه مضاف بر اینکه هیچ ضبطی خروجی HDMI نداره.

8. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال chaharnazm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فایل صوتی با فرمت wma و با نگارش سوراند دانلود کردم که بیت ریت اون 569kbps است. چرا آمپ 522 نمیتونه از روی usb اونو پخش کنه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان می خواستم بدونم بین logitech z5500 و pioneer rs-777 کدوم گزینه بهتریه از نظر کیفیت صدا از اونهایی که دارن یا صداشوتو شنیدن لطفا کمک کنن

پروفشنال chaharnazm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان می خواستم بدونم بین logitech z5500 و pioneer rs-777 کدوم گزینه بهتریه از نظر کیفیت صدا از اونهایی که دارن یا صداشوتو شنیدن لطفا کمک کنن
    من rs 777 رو دارم راضیم. کیفیت صداش متوسط رو به بالاس و از خیلی از برندهای بازار سر تره. صدای لاجیتک رو نشنیدم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

با سلام ، یه سوال دارم با اینکه میدونم ممکنه مبتدی باشه . چطوری میتونم خروجی صدای تلویزیونو از سینما خانگی بگیرم؟ تلویزیون 47r500 sony سینما هم bcs-727 pioneer با تشکر

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

رسیورو به سینما خانگی وصل کنیم بهتره برای اینکه صدا کانلهارو از سینما خانگی داشته باشیم یا خروجی صدا از تی وی بگیرم به سینما کدام راه بهتره که صدا و تصویر هماهنگ باشن ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •