بله ساکن تبریزم ، رفته بودیم جای همه خالی شاه گلی . چه خوشی گذشت![]()
بله ساکن تبریزم ، رفته بودیم جای همه خالی شاه گلی . چه خوشی گذشت![]()
بچه ها من دیگه یواش یواش می رم حاضر شم وسایلو جم و جور کنم . برای همه ریاضی های فردا و هنری ها آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم هر چی در توانتونه اجرا کنید ، امیدوارم غول پنبه ای کنکور رو سالم نذارید .
فقط باید بدونی که : می تونی
و
می تونم
به امید دیدار همه با لب خندون![]()
باید عضو parsaspcace باشین ! ... تا بتونین دانلود کنین !! ... لینک rapidbaz هم میتونم بدم ؟! ... اونجا عضو هستین ؟!
من دارم کم کم میرم. برم یه کم دیگه درس بخونم. بعد برم واسه خودم خوراکی اینا بخرم!!! (سر جلسه باید یه دو کیلویی چیزی بخورم!!!)
خلاصه که... زیاد مهم نیست فردا برام! ولی...... به موقع ش (ایشالله بعد از کنکور!!)، می گم که: من موفقم!!
بچه ها جان برا همتون آرزوی موفقیت دارم در هر چیزی که براتون مهمه! شاید فردا شاید روزهای دیگه!![]()
امروز رفتم تراش خریدم و پاک کن و مداد![]()
![]()
خب من الان احساس مسئولیت کردم.بزار یه چند تا نکته به این کنکوری های 90 بگم.
اول: درس هر روز رو همون روز بخونید.به هیچ وجه درسی که خوندید واسه جلسه ی بعد نزارید.
دوم:دنبال صدجور کتاب نباشید.همین روزا یه لیست از کتابایی که فکر میکنید خوبند بنویسید.(یه تاپیک داریم واسه این مسئله) فقط همونا رو بخرید و کار کنید.اینکه یه کتاب رو چند بار بخونید و کار کنید خیلی بهتر از اینه که چند تا کتاب رو نصفه نیمه بخونید.اکثر کتابا شکل هم اند.حرص کتاب رو نزنید.الان لیستتون رو بنویسید(حتا برای پیش دو و یا پایه) و با همونا کار کنید.
سوم:مهم نیست اگه دروس اختصاصی رو بعد عید تموم کنید ولی دروس عمومی رو حتمن ِ حتمن قبل عید تموم کنید.تو طول تعطیلات عید دوره کنید و از بعد عید تا خرداد هرچند روز یک بار یه آزمون عمومی از خودتون بگیرید.
اینو من با درصدای بالای 80 عموی دارم بهتون میگم.این کار بهتون اعتماد به نفس میده.و گذشته از اون باور کنید درصدای بالای عمومی یه نقطه ی قوت خوبه که کمک میکنه درصدای اختصاصی تونم بهتر کنید.
چهارم: آزمونا رو برای کسب رتبه نخونید.نزارید شب قبل آزمون فکر تراز و رتبه سراغتون بیاد.آزمون بدید که عملکردتون رو توی اون بازه ی زمانی بسنجید.به جای توجه به رتبه و مقایسه خودتون با دیگران درصدا و رتبه هاتون رو بعد هر آزمون آنالیز کنید.اشکالات کارتون رو پیدا کنید و حتا رتبه و درصدتون رو مقایسه کنید و ببینید داوطلبای این دوره که رقیبای شما محسوب میشن تو کدوم درسا قوی ترند و تو کدوم درسا ضعیف اند.و اینطوری برید سراغ درسایی که بقیه توش مشکل دارن.این کمکتون میکنه تو کنکور سراسری تراز بالایی بیارید.
از آزمونا درس بگیرید.مهم نیست کدوم آزمونو میدید.مهم اینه که مدیریت آزمون رو یاد بگیرید.و تلاش کنید بی دقتی تون رو به حداقل برسونید.
پنجم: نسبت به خیلی از حرفا کر باشید.اصلن اهمیت ندید.اگه مدیر یا مشاورتون به خاطر رتبه مواخذه تون میکنه اهمیت ندید.کار خودتونو بکنید.اگه اونا هم مقایسه تون کردن توجه نکنید.تو این یکسال خودتون رو با خودتون مقایسه کنید فقط.
ششم: هی نپرسید من باید چند ساعت درس بخونم تا فیلان رشته قبول بشم؟ یا رتبه ی x رقمی بیارم؟ تو یکی از مقاله های اندیشه سازان قدیم نوشته بود اینکه بپرسی باید چنذ ساعت درس بخونم تا موفق بشم مثل اینه که بپرسی من باید چند تا شوت بزنم تا فوتبالیست بشم.
ببینید چند ساعت براتون کافیه.ساعت مطالعه واسه هرکس فرق میکنه.نتایج هم فرق میکنه.مثال میزنم.عید امسال یکی از بچه ها بطور میانگین 14 ساعت در روز درس میخوند.من بطور میانگین 7 ساعت درس می خوندم.تو اولین آزمون بعد از عید تراز من 400 تا بیشتر از تراز اون بود.
یکی ممکنه با روزی 3 ساعت در روز درسا رو یاد بگیره و یکی با روزی 6 ساعت.این به خیلی چیزا مربوط میشه.از هوش و توان ذهنی گرفته تا پایه درسی و ...
خودتون واسه خودتون ساعت تعیین کنید.فقط چیزی که مسلمه اینه که روزای تعطیل باید بیشتر درس بخونید چون وقت بیشتری دارید.
e راس میگی! من تراش ندارم! بیخیال! فردا دو تا مداد می برم. یه نصفه پاک کن هم دارم.... و ساعت هم نمی برم! من عادت ندارم سر آزمونا به ساعت نگاه کنم!
شما همه ساعت می برید؟؟
فردا این موقع پرونده 1 سال زحمت ما چه خوب جه بد بسته میشه ولی امیدوارم تمام بچه ها فردا هر چه زحمت کیشدن نتیجه عالی ببینن
موفق باشین
---------- Post added at 07:10 PM ---------- Previous post was at 07:08 PM ----------
یک ماه دیگه امیدوارم همه خوشحال باشیم
من که هیچ جای نت هنری پیدا نکردم اما در هر صورت فردا کنکور هنر دارم...اگه فکر می کنید به اندازه ی کافی تلاش کردید، مطمئن باشید خدا هم تنهاتون نمیذاره و موفق میشید![]()
سلام
اصولتا!
چی خرید؟
مگه میخوای بری پیک نیک؟
من که یه سر رفتم تا حوزه ، پارتی داشتم (پارتی که نمیشه گفت: به خاطر قدرت بالا در برقراری ارتباط!) ، رفتم داخل سالن و اگه شماره کارتمو هم میداشتم ، میتونستم برم صندلیمو هم ببینم!
خلاصه موفق باشین!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)