من یک ماه پیش خریدم به هر حال وسایل الکترونیک هر روز ارزون تر از دیروز هستنwag160n رو هم یه قیمت بکن اون دیگه شاهکاره مودم های adsl خصوصا که قابلیت تبدیل ورودی wimax به وابرلس رو هم داره
البته من این کار رو نکردم ولی شنیدم میشه
من یک ماه پیش خریدم به هر حال وسایل الکترونیک هر روز ارزون تر از دیروز هستنwag160n رو هم یه قیمت بکن اون دیگه شاهکاره مودم های adsl خصوصا که قابلیت تبدیل ورودی wimax به وابرلس رو هم داره
البته من این کار رو نکردم ولی شنیدم میشه
دوست من مودم هایی هست که اگه کامپیوتر نباشه به نت وصل باشه و آماده برای وصل شدن کامپیوتر یا وسایل دیگه به نت ولی مودمی که خودش دانلود کنه تا بحال من تو هیج جایی ندیدم نه شنیدم الان چند تا از شرکتهای ساخت مودم و وسایل شبکه رو دیدم هیچ کدوم همچین امکانی نداشت![]()
دوست من یه سری مودم ها قابلیت روتر شدن رو دارن
Wag160n پارسال شهریور گرفتم 150 همین 2 هفته پیش که رفتم 8811 بگیرم شده بود 120.
از اون حرفها بود زدی تو همین تاپیک شیوه انجام این کار رو XSS زحمت کشید گفت همه مودمهای روتر دار میشه باهاش این کار رو کرد من با 8811 که 20 تومن خریدم اینکار رو کردم. این هم مثالش که من انجام دادم:
می تونستم برعکسش هم بکنم یعنی 8811 نقش مودم وایمکس رو بازی کنه و اینترنت رو بدم به Wag160 اون شر کنه منتها چون کابل شبکه اضافه نداشتم مجبور شدم اونجوری تست کنم و بخوبی جواب داد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اره ولی مودم روتر دار نه هر مودمیمثلا یه مدل پایین تر از 120n نمیشه
راستی 320n رو یه قیمت بکن اون خیلی تووووپه
Last edited by jobin_vm; 17-08-2010 at 22:19.
دوست عزیز مگه ندیدی من با tplink 8811 این کار رو کردم مودم 2 پورت به بالا دیگه روتر دار میشه. مودم بدون روتر مال عهد چپق بود همون Dlink dsl200 که یک پورت usb بیشتر نداشت.
گیر دادی به قیمتهاالان 320 رو هم قیمتش رو برات بیارم یک مدل دیگه قیمت می خوای
بیا این شماره نماینده فروش ساخت سیستم :
88806959 فروشگاه طراحان بازار ایران این کمترین قیمت رو میده ولی اگر باز هم فروشنده خواستی زنگ بزن ساخت سیستم بهت میگه.
سلام.موضوع حیاتیه چون سریع تر باید اشتراک Adsl بگیرم.
من 1 مودم از برادرم گرفتم.مارک Zhone که 1 پورت لن داره و 1 پورت USB
سی دیشو نمیدونه گجا انداخته.
اصلا لازمه ؟
درایورش رو که یه فایل زیپ 40 کیلوبایتی بود دانلود کردمو مودم نصب شد.
اما فایل Setup ای از این مودم ندارم.
بعد 1 سوال دیگه : مودم رو حتما باید با لن وصل کنم به سیستم تا به اینترنت وصل شه ؟
یا به usb هم میشه این کار رو کرد ؟ آخه سیستمم 1 جای لن بیشتر نداره اونم برای شیر کردن اطلاعات با کساییه که میان پیشم.
با هر دو مورد میشه به اینترنت وصل شد.
منتها اگر با لن وصل بشی دیگه درایور نمی خواد.
CD درایور واسه نصب usb فقط لازم میشه.
درایور رو که نصب کردم.پس دیگه نیازی به cd نیست درسته ؟
ولی تو زاهنمایی نصب مودمای سایت صبانت خوندم تو همه ی مدل ها آخرش یه فایل exe که شرتکاتش تو دسکتاب بعد نصب ایجاد شده رو باید اجرا کنیم و یه سری تنظیمات انجام بدیم.
ولی من که درایور رو فقط با چندتا فایل dll نصب کردم مطمئنا همچین چیزایی ندارم.
حالا چیکار کنم ؟
تنظیمات مودمم از کجا میاد ؟
-
یه سوال دیگه.
پشت مودم من 1 جای سیم تلفن داره نوشته بالاش : Phone
یکی دیگه هم داره بالاش نوشته : Line
حالا این مودم خودش اسپلیتر توش داره یا باید جدا بذارم ؟
Last edited by -reza-; 18-08-2010 at 05:40.
مودم شما اسپلیتر داره توش مثل مودم های سیمفونی ولی کیفیت خوبی مداره وقتی گوشی رو بر میدارید باز هم توش نویز کم هست ولی روی adsl تاثیری نداره. شما تلفن رو بزن به Phone و Line رو وصل کن به خط تلفن بگذار لینکت ثابت بشه اگر کیفیتش خوب بود و گوشی زیاد اذیت نکرد اسپلیتر واسه اون تلفن نمی خواد بخری اگر نه باید 3500 تا 5000 پول اسپلیتر بدی گفته باشم هر تلفن یک اسپایتر می خواد در غیر اینصورت می تونی یک تبدیل بگیری یک اسپلیتر رو خروجیش رو چندتا کنی و با کابل تلفن به همه جای خونه بدی که اصلا صرف نمیکنه.
اگر درایور رو نصب کردی یک کارت شبکه اضافه شده دیگه نباید مشکلی باشه رو اون کلیک کن برو تو قسمت ساپورت یک عکس بگیر تا بگم چجوری کانفیگ کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)