تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 879 از 1137 اولاول ... 379779829869875876877878879880881882883889929979 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,781 به 8,790 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ... واسه دیف2 اگه آموزشی رمزینه رو از الان کار کنیم تا عید تموم نمیشه ؟ ( کلا چقدر وقت میخواد ؟ )
    اگه اشتباه نکنم دورو بر 45 جلسه بود دیف 2ش،که بقول خود مهندس مهربان هر جلسشم 1.5 ساعت وقت میخواد
    حالا یه حساب کتاب کن ببین میتونی؟
    به نظر من که میشه

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

مبتکران نوشته دکتر اناری هس منتها فقط گرامر نیس،ریدینگو لغتو ... هم داره
    از این کتاب جمو جور تر ، نشر شبقره نوشته آقای کیانسالار هس که اونم خوبه و حسنش (البته واسه بعضیا)اینه که خیلی خلاصه اما مفید گرامرو گفته البته باکلی تست تکمیلش کرده
    منتها اینم فقط گرامر نیس ...

---------- Post added at 12:14 AM ---------- Previous post was at 12:11 AM ----------

کتاب تست داره،اما کتاب کلاس،خیر
    کلا 3 جلد کتاب تست داره،دوتا دیفرانسیل (که فک کنم دیف 2 ش هنو نیومده)و 1 دونه ام پایه
    پس اگه میشه یه کتاب معرفی کنید مثل رمزینه که ریز نکات رو بگه و قابل فهم باشه !

اگه نباشه جاش خالی می مونه lmohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام لطفا این 2 سوال منو جواب بدین:

1.کسی کتاب مبتکران شیمی3 تست که میگن ویرایش جدیدش 2جلده(جلد1:استوکیمتری و 2:2فصل دیگه)رو خریده یعنی الان داره؟؟؟؟یا کسی از نزدیک دیده؟؟؟؟!!!

2.برای تاریخ ادبیات کدوم بهتره:
    کتاب درسی یا رمزینه یا کتاب همایش هامون سبطی!

لطفا با دلیل بگین.....

ممنون از همه(زود جواب بدین خواهشا)
    سلام
    به نظرم قصد از 2 جلدی کردن این کتاب و زیاد کردن تست هاش فقط دادن یک تغییر بوده وگرنه همون تک جلدیش برای پاسخ گویی به سوالات کنکور کافی هستش
    راستی اگه هنوز کتابی برای شیمی 3 نگرفتی کتاب شیمی 3 خیلی سبز هم کتاب خوبی هستش یه نگاه بنداز
    تاریخ ادبیات دکتر سبطی در واقع نشون دادن نکته هایی هستش که به چش خیلیا شاید نیاد اما تو این کتاب همایش ارایه ها رو واقعا مفهومی توضیح داده
    در اخر توصیه میکنم دنبال کتاب عوض کردن نباشید مگر اینکه واقعا نتونید با اون کتابی که دارید کنار بیاید
    موفق باشید
    Last edited by lmohsen; 14-02-2012 at 00:10.

4. 2 کاربر از lmohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

والا من کتاب آموزشی ندیدم تو ریاضیات پایه و حسابان که نظرمو جلب کنه،یعنی هستن کتابایی که تقریبا فروشی دارن تو این رده اما در مقایسه با کتاب کلاس مهندس مهربان اصلا قابل بحث نیستن
    البته دلیلم داره این مسئله،چون تو ریاضیات پایه درخواستی نیس،یابهتر بگم زیاد نیس،انتشارات درآمد محور ماهم زیاد رغبتی به چاپش نمیکنن چون اکثر داوطلبا با خوندن کتاب دیفرانسیل (که تقریبا کل حسابانم جمع میشه با خوندنش) و نهایتا درسنامه های ریاضیات پایه کتب تستی ریاضیاتشونو میبندن و دیگه وقت نمیکنن کتاب دیگه ای تو ریاضیات بخونن
    به نظرم اگه جزوء متوسطیم داری میتونی درسنامه های هرچند مختصر کتاب تست رمزینه (همین کتابی که عکسشو گذاشتم)استفاده کنی
    حالا یه نگا به این کتاب و درسنامه هاش بنداز،اگه راضیت نکرد تو پ.خ چنتا کتاب بهت معرفی میکنم

6. این کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال One Minute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

اين مهندس مهربان كيه انقدر اسمش رو شنيديم؟ :دى
    مولف ديفرانسيل هست؟ چه انتشاراتى؟

قضيه شيمى بازرگانى شد كه من تا يه مدت فكر ميكردم پيام بازرگانى رو ميگن :دى

اگه نباشه جاش خالی می مونه Atefe_72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

چرا هیشکی ب من جواب نمیده؟؟؟؟؟
    واسه من دیفرانسیل رمزینه خوب نیس اخه تستاش کمه نمیشه باهاش ب تسلط رسید حالا خاهشا یکی به من بگه
    واسه دیفرانسیل از چی بخونم؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

واسه من دیفرانسیل رمزینه خوب نیس اخه تستاش کمه نمیشه باهاش ب تسلط رسید حالا خاهشا یکی به من بگه
    رمزینه هم کتابه خوبیه اگر 20 تا تست مفید رو چند بار بخونید بهتره کهیکبار 200 تست بزنی کتاب اندیشه فایق هم هست تست زیاد داره

من از روی الگو میخونم مشکلی درش نمی بینم

من تو املا ضعیفم چی پیشنهاد می دید
    کلک معلم خوبه ؟؟

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

بی زحمت ما رو هم دریابید ! نظرتون درباره سبز قلمچی چیه ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داداش در کنار کتاب کلاسش میتونی از کتاب تست رمزینه و یا اگه نخواستی گاج سفید استفاده کنی که بیشتر تستم حل کنی اما به نظرم کتاب کلاسش حداقل تو مبحث آموزش اگه نگیم کامل کار کرده،حداقل کافی کار کرده

---------- Post added at 11:50 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------

اين مهندس مهربان كيه انقدر اسمش رو شنيديم؟ :دى
    مولف ديفرانسيل هست؟ چه انتشاراتى؟
    مولف یکی از موفق ترین کتب کمک آموزشی تو درس دیفرانسیل،یا بهتر بگم موفق ترینشون که کتاب تستشم هس
    کتاب کلاس دو جلد و کتاب تست 3 جلد که شامل ریاضیات پایه و حسابانم علاوه بر دیفرانسیل میشه
    انتشارات رمزینه

---------- Post added at 11:51 PM ---------- Previous post was at 11:50 PM ----------

من تو املا ضعیفم چی پیشنهاد می دید
    کلک معلم خوبه ؟؟
    کلکو ندیدم اما نشر دریافتو دارم و راضیم ازش

پروفشنال One Minute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

داداش در کنار کتاب کلاسش میتونی از کتاب تست رمزینه و یا اگه نخواستی گاج سفید استفاده کنی که بیشتر تستم حل کنی اما به نظرم کتاب کلاسش حداقل تو مبحث آموزش اگه نگیم کامل کار کرده،حداقل کافی کار کرده

---------- Post added at 11:50 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------

مولف یکی از موفق ترین کتب کمک آموزشی تو درس دیفرانسیل،یا بهتر بگم موفق ترینشون که کتاب تستشم هس
    کتاب کلاس دو جلد و کتاب تست 3 جلد که شامل ریاضیات پایه و حسابانم علاوه بر دیفرانسیل میشه
    انتشارات رمزینه

---------- Post added at 11:51 PM ---------- Previous post was at 11:50 PM ----------

کلکو ندیدم اما نشر دریافتو دارم و راضیم ازش
    به عنوان كتاب كمكى حسابان ميشه از كتاب ايشون استفاده كرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •