تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 879 از 940 اولاول ... 379779829869875876877878879880881882883889929 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,781 به 8,790 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــک

دوستان عزتون عاجزانه خواهش میکنم کمکم کنید آقا من نزدیک یه ساله که نمیتونم بال ذو بازی کنم آخه این ارور لعنتی dont send نمیزاره
    التماستون میکنم اگه درست شدنیه بگید باید چه خاکی به سرم بریزم اگه درست شدنی نیست یکی بگه من دیگه این همه حرص نخورم ...

خدایی یه با مرامی جواب منو بده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هر 4 تا پچ رو گرفتم .
    نصب هم میشه مشکل نصب نداره .
    ولی وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم Error میده .
    میگه CD orginal رو بزار.
    باید چیکار کنم؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان عزتون عاجزانه خواهش میکنم کمکم کنید آقا من نزدیک یه ساله که نمیتونم بال ذو بازی کنم آخه این ارور لعنتی dont send نمیزاره
    التماستون میکنم اگه درست شدنیه بگید باید چه خاکی به سرم بریزم اگه درست شدنی نیست یکی بگه من دیگه این همه حرص نخورم ...

خدایی یه با مرامی جواب منو بده
    كافي بود توي همين تاپيك جستجو كني دوست عزيز. به هر حال براي اينكه بدوني هر كاربري اينجا عزيز هست. اينم براي شما:

قدم اول پچ رسمي 1.40 كونامي رو نصب مي كني

دانلود
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا 2 حالت داره يا پچ نصب ميشه يا Error ميده و نصب نميشه

اگه پچ نصب شد اين فايل كرك رو مي ريزي و راحت مي توني بدون خرابي سيو مستر ليگ و بال و هر مود ديگه رو بازي كني

کد:
    حالت بد اينه كه نصب نشه پچ در نتيجه بازي شما دستكاري شده پس بايد بازي دستكاري نشده رو گير بياريد يعني مجبور هستيد اندازه 5 گيگ دانلود كنيد اما با ترفندي كه ارائه شده شما مي تونيد بازي دست نخورده و نصب اورجينال رو با دانلود فايل زير داشته باشيد.

کد:
    Password:matin

اين فايل حاوي فايل هاي نصبي بازي منهاي فايل هاي داخل پوشه img هست بعد اينكه دانلود كردي اكستراكت مي كني فايل هاي img رو از توي DVD بازيت انتقال مي دي به پوشه img اين install orginal بازي رو كلا يه بار از نصب در مياري و اين دفعه بازي رو از روي هارد نصب مي كني يعني از همون پوشه Install Orginal
    اين ابتكار جالبي بود كه توسط يكي از كاربراي همن فرم و بچه هاي همين تاپيك ارائه شد كه باعث شد خيلي ها كه از نصب پچ عاجز بودند (به لطف دستكاري كنندگان بازي توي كشور عزيزمون ايران) بتونن پچ نصب كنند.

4. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

محمد جان اتفاقا من خوندن و نوشتن زبان ژاپني رو بلدم و خيلي هم خوشم مياد يه چيز جالبي كه داره اين فايل گزارش ژاپني اينه مثلا اسم كريمي رو گزارشگر صداا مي زنه با اينكه Fake هست البته بگم كه همون Fake صدا مي زنه ميگه كاگتز يا به محدوي كيا ميگه ماكوئه ولد يعني همون هايي كه Fake نوشته رو تلفظ مي كنه واسه همين حجم فايل شده يك گيگ. در ضمن من عاشق اسپانيا و زبان اسپانيولي و فرهنگ هاش هستم حتي فرهنگ فلامنكو سبكي هست كه من با گيتار كار مي كنم و خيلي هم برام دلنشين هست. (چه تفاهمي دارم ما ) در مورد DVD بازي هم مال من DVD 9 اورجينال پنج زبانه هست (كلا دوتا ورژن اومد PES 2009 كه پنج زبانه هست و Wining Eleven 2009 كه مخصوص كشور ژاپن هست و اين فايل گزارش هم از توي اون برداشته شده). من اين فايل گزارش رو از نت دانلود كردم و متاسفانه نمي تونم فايل نيم گيگي رو با اين سرعت 64 آپلود كنم يعني مقدور نيست برام شرمنده. بازي رو هم از جايي يا شركتي نخريدم واسه همين هم نصبش بدون دستكاري هست يعني از زير هيچ ايروني نگذشته دی: يكي از خويشاوندان از آن سوي آب هاي خروشان برام كادو سال نو ميلادي فرستاد البته فكر كنم راحت باشه گير آوردن فايل هاي گزارش يعني كافيه اون اسامي رو جستجو كني حتي فايل تورنت دانلود بازي PES 2009 رو گير بياري مي توني فايل هاي ديگه رو اسكيپ كني فقط فايل هاي زبان رو دانلود كني هر كدوم نيم گيگ هستند حدودا.
    بابا نمي دونستم ژاپني هم بلدي.سانا يورا و اين حرفا...
    اون فايل هارو گشتم اما همش سايت فايل فرانت مياد كه مسدود شده!!با آنتي فيلت--هم كه برم سرعت دانلود مياد فوق العاده پايين.اگه پيدا كردي ممنونت ميشم حسابي.يا همون فايل تورنت كه گفتي.براي بازي رو پيدا كردم اما نميشه فايلها رو سفارشي كرد.همش با همه.باز هم اگه اينطوري كه گفتي پيدا كردي بذار همين جا يا هر راه حل ديگه...من فقط گزارش به زبونهاي ديگه مي خوام............
    زياد فك زدم نه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

14 پسوردش چیه؟

سلام دوست عزیز منظوره شما پچ هست دیگه ؟
    شما باید برنامه ی install orginal_2 رو نصب منید تا ارور نده توضیحات مفصلی تو صفحات گذشته در مورد چگونگی نصب داده شده اگه سرچ کنید پیدا میشه .
    این هم لینکش :
    کد:
    موفق باشید
    سلام.
    پسورد این فایل که گذشتین چیه؟
    مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه MORTAZA.2FUN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Azerbaycan

پيش فرض

سلام.
    پسورد این فایل که گذشتین چیه؟
    مرسی
    سلام
    واقعا معذرت می خوام یادم رفته بود
    پسوردش متین هست : matin

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بابا نمي دونستم ژاپني هم بلدي.سانا يورا و اين حرفا...
    اون فايل هارو گشتم اما همش سايت فايل فرانت مياد كه مسدود شده!!با آنتي فيلت--هم كه برم سرعت دانلود مياد فوق العاده پايين.اگه پيدا كردي ممنونت ميشم حسابي.يا همون فايل تورنت كه گفتي.براي بازي رو پيدا كردم اما نميشه فايلها رو سفارشي كرد.همش با همه.باز هم اگه اينطوري كه گفتي پيدا كردي بذار همين جا يا هر راه حل ديگه...من فقط گزارش به زبونهاي ديگه مي خوام............
    زياد فك زدم نه؟
    اگه مي خواي آدرس بده با پ.خ تا برات روي dvd بفرستم با پست

اگه نباشه جاش خالی می مونه adac_data's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

استاد krauser كمك كنيييد
    امروز ساكر 2009 از شركت ebay خريدم و نصب كرديم و از كرك داخل dvd استفاده كردم و هنگامي كه خواستم وارد بازي بشم همون لود اولي گير ميكنه و وارد بازي نميشه. احتمال دادم شايد از كرك باشه هم از كرك و هم از پچ شما استفاده كردم اما بازم نشد.ميشه راهنمايي كنين

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Kruaser جان Crackی که گذاشتی تا پچ 1.20 رو اجرا میکنه .

من هر چهار تا پچ رو نصب کردم ولی ورژن بازی 1.20 شد و تغییرات دو تا پچ اول (1.10 و 1.20 )رو اعمال میکنه.

لطفاCrack رو بزار.

مرسی

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

استاد krauser كمك كنيييد
    امروز ساكر 2009 از شركت ebay خريدم و نصب كرديم و از كرك داخل dvd استفاده كردم و هنگامي كه خواستم وارد بازي بشم همون لود اولي گير ميكنه و وارد بازي نميشه. احتمال دادم شايد از كرك باشه هم از كرك و هم از پچ شما استفاده كردم اما بازم نشد.ميشه راهنمايي كنين
    يا DVD بازيت مشكل داره يا ويندوزت به قول معروف گنديده يا هم كه سيستم سخت افزاريت نميكشه. اولا Setting اكسترنال رو از محل نصب بازي اجرا كن گزينه Specification رو بزن ببين سيستمت چطوره ببين OK يا Good داده به سخت افزارت اگه همگي Good يا OK باشن احتمالا از ويندوزت يا DVD باشه يه بار ويندوز عوض كن يا اگه سختت هست روي سيستم يكي ديگه نصب كن اگه بازم ايراد داد مطمئنان مشكل از DVD هست ولي من حدس مي زنم سيستمت نمي كشه
    Kruaser جان Crackی که گذاشتی تا پچ 1.20 رو اجرا میکنه .

من هر چهار تا پچ رو نصب کردم ولی ورژن بازی 1.20 شد و تغییرات دو تا پچ اول (1.10 و 1.20 )رو اعمال میکنه.

لطفاCrack رو بزار.

مرسی
    دوست عزيز شما وقتي پچ 1.40 رو نصب مي كني تغييرات و بهبود هاي گيم پلي مربوطه به بازي اضافه ميشه البته من خيلي تغيير آنچناني نديدم با نصب پچ ها حداقل چشم گير نيست و اين كه من و بقيه با اينكه پچ 1.40 رو نصب كرديم ولي از كرك 1.20 استفاده مي كنيم به اين دليل هست كه كرك 1.40 كيت سرور رو ساپورت نمي كنه. من كرك مخصوص 1.40 رو دارم ولي امكان آپلودش برام مقدور نيست چون حجمش خيلي بيشتره حتي بعد از زيپ شدن هم زياده حجمش.

يك مساله ديگه هر پچي كه اومده پچ قبلش رو شامل بوده شما وقتي پچ جديد نصب ميكنه جايگزين پچ قديمي مي شه. در ضمن ظاهرا شما تغييرات هر پچ رو كامل مي دوني ممنون ميشم در مورد هر كدوم توضيحي بدي آخه هر دفعه پچ جديد اومده كلي بحث شده كه اين پچ جديد چه مزايايي داره. ما كه خيلي احساس نكرديم جز اينكه يكم نوع ضربات ايستگاهي يه تغيير جزئي پيدا كرده و يا دروازبان ها عين نابغه ها شوت هايي كه با سرعت شهاب سنگ ميان رو چشم بسته نمي تونن بگيرن. قبل اين كه پچ نصب كنم توي اين مورد هاج و واج مي موندم كه چطور شوت به اين سنگيني رو دروازبان ها مي تونن به راحتي بگيرن. بعد نصب پچ اين مسئله درست ميشه و كمي منطقي تر ميشه و شوت هاي سنگين و محكم كه از داخل محوطه زده ميشن اكثرا گل ميشن مثل واقعيت

12. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •