بله.شما درست میفرمایید.فقط میخواستم بدونم که نوا رو میشه سوپاپ بزرگ کرد یا نه.چون سرسیلندر موتورهای amc مثل چروکی رو میگفتن پوست پیازی.و هیچ کاری نمیشد کرد
بله.شما درست میفرمایید.فقط میخواستم بدونم که نوا رو میشه سوپاپ بزرگ کرد یا نه.چون سرسیلندر موتورهای amc مثل چروکی رو میگفتن پوست پیازی.و هیچ کاری نمیشد کرد
سلام دوستان.فورى سايز تسمه دينام نوا رو ميخوام ممنون.
اعداد مربوط به سایز تسمه ها ممکنه با توجه به شرکت سازنده فرق بکنه. سایز تسمه روی نوا من 15375 هست . البته اعداد دیگه ای هم نوشته شده اما عدد اصلی احتمالا همین باشه.
اگر به فروشنده لوازم یدکی شورلت مراجعه کنید تسمه را بدون اینکه نیازی به دانستن شماره باشه تحویل میدن.
تسمه فروشها هم ممکنه داشته باشن البته باید نمونه مشابه را ببرید تا اندازه گیری بکنن.
قضیه درجه باک بنزین به کجا رسید؟
36.به هیچ وجه a نگیر.ساده.دوخت دار
..................
Last edited by MJ1970; 21-08-2016 at 09:47.
به هیچ وجه a نگیر.ساده.دوخت دا
سلام احمد اقا
شما میخوای موتور ماشین را تقویت کنی ؟
یعنی موتور 250 6 سیلندر خطی را برسونی مثلا به 280 حجم؟
الان میل لنگ هم خریدی ؟
میل لنگ کورس اون چند اینچه ؟
میل سوپاپ یا شاتون و پیستون خریدی ؟
میتونی موتور v6 نصب کنی
یا سوپر شارژ یا هم فعلا منبع اگزوز دوال نصب کنی با هواکش kr و وایر با اهم کم
شمع چند الکتروده و غیره
میتونی کیت خریداری کنی گران میشه و مراحل خاصی داره
..................
Last edited by MJ1970; 21-08-2016 at 09:48.
سلام.سايز تسمه معمولا به اينصورت روش نوشته براى مثال (1000*9.5)
والله اين روزا خيلى درگير تسمه ام.تو شهر ما هم يه يدك فروشى شورلت هست كه اونم كم مغازشو وا ميكنه.از اين رو به تسمه فروش مراجعه كردم و چون تسمه پاره شده بود و اثرى ازش نبود مجبور بودم چند بار تسمه عوض كنم تا به سايز مناسب برسم.با تعويض تسمه متوجه موضوع عجيبى شدم و اون صداى ماشين بود كه بكلى كمتر و عوض شد طورى كه ماشين من (سى٣ دنده فرمانى) كه قبلا با ٢ بيشتر از ٦٠ ميرفتيم نعره ماشين در ميومد حالا با اين تسمه دينام جديد بدون دندونه كه بسته بودم تا ١٠٠ با ٢ ميرفتيم و صدا آزار دهنده نبود.خلاصه از شما چه پنهون كلى داشتيم با صداى ماشين حال ميكرديم تا يه جا ماشينو خاموش كردم و بعد خواستم روشن كنم ديدم باطرى خوابيد.با اينكه چراغ دينام هنگام روشن بودن موتور روشن نبود و تسمه هم داشت كار ميكرد شك كردم كه تسمه كمى شل هست و رفتم باطرى ساز با دستگاه چك كرد گفت دينام خرابه يا تسمه شل هست.حالا فردا دوباره ميخوام برم از يدك فروشى شورلت تسمه بخرم.
چراغ دينام فقط هنگام نبودن تسمه روشن ميشه يا موقع شل بودن تسمه هم روشن ميشه؟
بنظر شما يه تسمه دينام اينقدر ميتونه تو بيصدا شدن ماشين تا اين حد تاثير بذاره؟ يا چون تسمه شل بوده اينطورى شده؟
ممنون از اين كه بفكر ماهستى رفيق.به درجه باك هم ميرسيم...![]()
Last edited by Peyman Skylark; 07-03-2016 at 02:57.
داداش ميشه يكم توضيح در مورد36 a بدى؟
منظورت اينه كه ساده نگيرم؟
سلام
سایز تسمه دینام a 36 هست که یعنی ساده و اگه ax 36 بگیری میشه دندونه دار ، عرض هم 12.5 بگیرید بهتره.
اگه تایوانی بگیرین نسبت به چینی و کره ای نرمتر و بی صداتر هست ، حدود قیمت هم از 10 تا 17 هزار تومن.
محمد جان داشبورد خیلی خوب شده لطفا عکسهای بیشتری بذار.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)