الان تست کردم سایتشون راه افتاده. بیشتر از 2 گیگ از حساب من کم (=دزدیده) شده.
الان تست کردم سایتشون راه افتاده. بیشتر از 2 گیگ از حساب من کم (=دزدیده) شده.
سامانه دوباره فعال شد ولی تو سوابق اتصال هیچ حجمی رو کم نکرده حتی تو روز ولی از حجم کلی کم کردن نامردا.دیگه من کلا خوف برمداشته اینا با خودشون درگیرن بگو خودت مخابراتی یه آنتن به خودتون وصل کنین دیگه.
![]()
مطمعنید چنین جریانیه؟
تنها دلیلی که من مخابرات رو هنوز نگه داشتم همین ترافیک شبانه هست
وگرنه پارس شبانه رو 33درصد حساب میکنه و سرعتشم 5 برابر مخابراته .....
داداش اطلاعیه زده تو سایت اصلی برو خودت ببین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حال حاضر تو شهرمون فقط ماکس نت هست که با 3-4 تومن هزینه اضافی میتونی هم ساعت شبانه خودت رو از 12 شب شروع کنی هم سرعتت خوب میشه.
Last edited by android500; 16-07-2015 at 13:01.
بله متاسفانه مطمئنم. ظاهرا به خیلی ها هم پیامکی اطلاع دادن تو صفحه های قبل هست. ترافیک منم خوردن. البته 33 درصد پارس آنلاین هم عملا بی استفادس به نظر من.
الآن چیکار کنیم به نظرتون؟ اینترنت مخابرات دیگه سرعت 10 مگش هم یه ریال ارزش نداره به نظرم. شرکتای دیگه هم مشکل فیبر نوری دارن. چاره چیه؟ به قول دوستمون داریم تو 2015 زندگی میکنیم تمام فکر و خیالمون درگیر هست با این اینترنت چیکار کنیم. آدم یه فایل مثلا 1 گیگی رو دانلود میکنه آخرش میبینه ارزش نداشته اینو دانلود کردی واقعا چه حسی بهت دست میده 500 مگت هم رفت هوا؟
کجاست؟؟؟
من ندیدم
تنها راه رفتن به یه isp دیگس به نظرم. ولی مشکل اینجاست که مخابرات کلا با تخلیه مشکل داره رسما تو صورت آدم میگن ما کلا تخلیه نداریم میخوای قطع میکنیم ولی تخلیه نمیکنیم و از جای دیگه نمیتونی بگیری اینترنت بخوای باید از ما بگیری! بعدش یه ربعی باید با رئیسشون بحث الکی بکنی تا قبول کنن! یه اوضاعیه اصلا...
مشکل تخلیه رو حل میکنیم.
شما یه ISP جایگزین ارائه بدید
فقط ترافیک شبانه به درد بخور داشته باشه
راستش تنها راهنمایی که من میتونم بکنم اینه که ترکانت دانلود شبانه داره ولی مفت نمیارزه و اصلا سمتش نرید. شبا تو بهترین حالت میشه 800 مگ یا نهایت یه گیگ گرفت ازش (از 1 تا صبح9!)چیزی که به ذهنم میرسه اینه که دوستانی که از isp های مختلف دارن اگه ممکنه در مورد دانلود شبانه (ساعت، سرعت، ثبات و ...) (تست پینگ و اینا فعلا مد نظر نیست) اطلاعات بدن تا بذاریم کنار هم و با هم یه نتیجه گیری کنیم. عوض کردن isp کار اذیت کنیه اینجوری تصمیم گیری برای همه راحت میشه. (یه سری اطلاعات تو چند صفحه قبل زحمت کشیدن گذاشتن بچه ها ولی کاش بشه مرتب اطلاعاتو بذاریم کنار هم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)