من اگه ترم تابستون 6 واحد بردارم 26 واحدم میمونه! میخواستم ببینم راهنی نداره که ترم بعد ترم آخرم باشه؟
من اگه ترم تابستون 6 واحد بردارم 26 واحدم میمونه! میخواستم ببینم راهنی نداره که ترم بعد ترم آخرم باشه؟
سلام
شما باید یک جلسه کلاس رو برید و بعد با استاد صحبت کنید و شرایطتون رو بگید .. معمولا استادا میگن که یه نامه از ادارتون بیارید و دیگه نیازی نیست در کلاس شرکت کنید ...
به عنوان مثال : ترم قبلی بعضی از دوستان کارمند تربیت بدنی داشتن که با آوردن یه نامه ، در کلاس ها شرکت نکردن.
پ ن : این موضوع بیشتر بستگی به استاد مرکزتون هم داره ، بعضی استادا عقده ای هستند و حرف حساب تو کتشون نمیره
شما میتونید ترم تابستون 8 واحد وردارید و ترم بعد 24 واحد .
خیلی ممنون، در مورد تربیت بدنی من فکر میکردم عملی نداره! مگه ترم تابستون ارائه نمیشه؟سلام
شما باید یک جلسه کلاس رو برید و بعد با استاد صحبت کنید و شرایطتون رو بگید .. معمولا استادا میگن که یه نامه از ادارتون بیارید و دیگه نیازی نیست در کلاس شرکت کنید ...
به عنوان مثال : ترم قبلی بعضی از دوستان کارمند تربیت بدنی داشتن که با آوردن یه نامه ، در کلاس ها شرکت نکردن.
پ ن : این موضوع بیشتر بستگی به استاد مرکزتون هم داره ، بعضی استادا عقده ای هستند و حرف حساب تو کتشون نمیره![]()
بستگی به مرکزتون داره . بعضی مراکز دیده شده که ارائه میشه.
میدونم 8 واحد میدن! ولی من درس 2 واحدی ندارم! کارآموزیم ارائه نمیشهشما میتونید ترم تابستون 8 واحد وردارید و ترم بعد 24 واحد .
خب شما باید با مرکزتون صحبت کنید ، ببینید که میتونن 26 واحد بهتون ارائه بدن یا نه !!!!
مگه ترم اخر میشه از20 واحد بیشتر برداشت؟
اگر چند واحد بمونه، آره میدن ....
معدل کل از 12 بیشتر باشه تا 24 واحد میدنمگه ترم اخر میشه از20 واحد بیشتر برداشت؟
حالا حتما باید آخرین روز بشه تا نمره های تشریحی رو وارد کنن
خب تصحیح کردین بزنین تو سایت دیگه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)