بعد تاپیک بازی میترکه!
من تو بازار لپ تاپ نبودم!ولی دوربین چرا
البته خیلی زوده همچین کاری بکنن![]()
بعد تاپیک بازی میترکه!
من تو بازار لپ تاپ نبودم!ولی دوربین چرا
البته خیلی زوده همچین کاری بکنن![]()
من دیروز پایتخت بودم هیچ کدوم از نمایندگیهای ایران رهجو نداشتند
البته گفتن ممکنه تا 10 روز دیگه بیارن با همون قیمت قبلی![]()
با تشکر از pemi_wega
باز هم چند تا سوال دیگه
اگر ddr2 ساپورت می کنه پس چجوری 1066 نمی خوره؟
درباره رم گرافیک هم حرف شما درسته ولی رم هم بی تاثیر نیست و تا اونجایی که من میدونم 1گیگه به علاوه دو گیگ اشتراک با رم
ولی سوال من این بود که آیا رم share با گرافیک همیشه مورد استفاده گرافیکه یا فقط در مواقع لزوم؟
و یه سوال دیگه هم اینکه کیفیت چینی هاش خوبه یا نه؟چند سال عمر مفید داره؟
اون هایی که با کیبورد سیاه(منظورم کلا صفحه داخلی هست نه فقط کلید ها) عرضه می شه کد جدایی داره یا نه و اگر کد نداره فروشنده بدون باز کردن جعبه از کجا باید متوجه شه که مشکیه یا نقره ای
می شه اگر عکسی از مدل مشکی موجوده بذارین
از لحاظ خنک کنندگی و اسپیکر نسبت به 1199 قویتره یا ضیفتر
ممنونببخشید طولانی شد
چرا هر مدلی من می خوام بگیرم قحطی میشه1199 که دیگه گیر نمیاد سر سونی هم همین بلا اومد
یا فقط شایعه...![]()
رم DDR2 نهايتا باس 800 رو پشتيباني ميكنه و 1066 جزو محدوده DDR3 هست
شما اين نمودار رو ببين متوجه خواهي شد :
حافظه Share شده در مواقعي كه كارت گرافيك نياز داره به حافظه براي استفاده برداشته ميشه
كيفيت چيني ها هم استاندارد و خوب هست
عمر كالاي خريداري شده بيشتر به نحوه استفاده از دستگاه بر ميگرده ، ممكنه كسي كه فقط كاربرد اينترنت روزي 1 ساعت داره دستگاه براش 4-5 سال عمر كنه ولي كسي كه ميخواد توي مثلا يه كارخونه يا يه شركت از صبح تا شب ازش استفاده كنه نهايتا به 2 سال برسه
بايد يكسري نكات مهم رو در استفاده لپ تاپ رعايت كرد
كيبورد سفيد :
كيبورد مشكي :
البته شايد در ايران هنوز كيبورد مشكي وارد نشده باشه
به نظر من كيبورد سفيدش قشنگ تر هست و با رنگ نقره اي همخوني داره
فروشنده ها خودشون ميدونن چه دستگاهي رو سفارش دادن و معمولا روي بسته بندي مشخصات نوشته ميشه
از لحاظ خنك كننده نسبت به HP DV6 1199 قويتر هست ولي كيفيت صداش بهتره (به نظر من) ولي بلندي صدا HP فكر كنم بيشتر باشه
در مورد قحطي همپيدا ميشه ، اينا بطور آزمايشي يه بار سفارشي وارد كردند ببينن كسي ميخره
به زودي بقيه مدلها و كانفيگ ها هم مياد
با سلام لپ تاپ هایی که سایت رسمی دل در آمریکا میفروشه از نظر کیفیت با لپ تاپ های سفارش خاورمیانه تفاوت داره؟ کدوم یکی بهترن؟
تفاوت خاصي وجود ندارد ، فقط كيفيت خدمات دل در ايران قابل مقايسه با آمريكا نيست !
به نظر شما این لپ تاپ با این مشخصات به این قیمت می ارزه در موردی گرمای لپ تاپ هنگام بازی کردن توضیح بدهید
dell studio xps 16:
cpu 2.66 fsb1066 cash 6 mb-- 4 gig ram ddr3---500 gig hdd 7200rpm---vga hd 4670 radon i gig-- bluetooth , ...
بعلاوه کیف و موس مایکرو سافت
این لپ تاپ رو از سایت دل کاستومایز کردم قیمت لپ تاپ با 488 دلار تخفیف 1672 دلار شده که با کارمزد کسیکه برام میارش و هزینه ارسال 1960000 تومان میشه به نظر شما می ارزه
سلام
نظرتون در مورد لپتاپ دل وسترو 1320 با مشخصات زیر چیه؟
FSB800 2.66 T9550 CPU
6mb Cache
4096DDR2 RAM
320Sata HDD
13.3"WXGA LCD
Geforce 9300(256up1500) VGA
DVD-RW Drive
1.9Kg Wieght
YES Modem
YES LAN
YES WIFI
YES Bluetooth
NO Infrared
Vista home OS
Camera+fingerprinte+9cell Other Information
فقط چینی هستش، مشکلی نیست.
تا حالا کسی از اون شکایتی داشته؟ قیمت 1120
ممنون.
لقایون من رفتم نمایندگی ایران رهجو
گفتم مدل fw46 دارین گفت تموم شده
خندیدم گفتم شوخی می کنید تهران مدت کمیه اومده بعد شوا تموم کردین
بعد یارو هم خنده ای شیطانی زد و گف 5تا سهمیه دادن به ما اونم تموم شده
بعد جالب بود گف بیا یه مقداری پولشا بده و ثبت نام کن
انگار میخوایم ماشین از ایران خودرو بگیذم که ثبت نام کنم
تازه تو لیسته 7 نفر ثبت نام کرده بودن که نشون از فروش بالای این مدل با این گارانتی داره
اما یه تجربه قدیمی به من میگه هیچ وقت تو همچین بازاری خرید نکن
من که میذارم تو ماه رمضان می خرم که بازار تبش بخوابه
بعدم fw490dfb را 1650 میدادن.قیمتش چطوره؟
ببينيد در لپ تاپ 2 قطعه هستند كه بيشترين توليد گرما رو دارند ، يكي پردازنده اصلي يكي پردازنده گرافيكي
شما وقتي وارد محيط بازي ميشويد بيشتر بار پردازش روي دوش GPU ميفته و معمولا چون لپ تاپ ها تك فن هستند ( تعداد كمتري هستند كه 2 فن دارند هم براي GPU و هم براي CPU ) حرارت بالا ميره و چون GPU فن مختص به خودش رو نداره حرارت توي بدنه جمع ميشه ( نه كل حرارت توليدي ) قسمتي از اين حرارت توسط فن پردازنده ( فن اصلي ) به بيرون هدايت ميشه ولي همون مقدار باقيمانده باعث بالا رفتن حرارت ميشه و اين مورد پسند نيست
شما هرچي از دستگاه بيشتر كار بكشي حرارت بيشتري توليد خواهد كرد
در مورد اون گزينه 1640 هم بايد بگم اگه تا فصل بعد وارد ايران نشه مي ارزه وارد كردنش با اين قيمت
در ضمن اينكه كسي براتون بياره كمي ريسك داره
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)