تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 879 از 2365 اولاول ... 37977982986987587687787887988088188288388992997913791879 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,781 به 8,790 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad reza_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

سلام حمید آقا توروخدا راهنمایی کنید

الان رفتم کواکسیال 1073 (380 چوب در اومد ..خوب خریدم؟) خریدم همونطورکه قبلا گفتم 6050 پاینورم دارم .
    حالا میخوام امپلی بگیرم رفتم کنوود x4d بخرم گیرم نیومد ..بنده خدا اینارو پیشنهاد کرد بهم
    p400.2 rockfoord(قیمت 700 )
    ep2x khertz (قیمت 500)
    sound strem 4.760 refrence(قیمت 700)
    dls xd40 (قیمت 400)
    حالا شما کدوم پیشنهاد میکنید ووفر نمیخوام فقط همین کواکسیال 1073 حالا شاید شاید شاید بعدها کامپیوننت بزارم . (ماشین ال90 هست)
    سپاسگزارم
    سلام با اجازه حمید جان گلم
    قیمت آمپ رفرنس رو خیلی پرت داده خدمتتون خواستید بخرید به من یا حمید جان بگید شاید بتونیم به قیمت براتون پیدا کنیم 770 برای اون خیلی زیاد گفته !!!!!!!!!!!!
    الان رفرنس 4.920 من سراغ دارم از 700 تومنی که مغازه دار به شما قیمت دادن ارزون تر میده خیلی خیلی بالا گفته یعنی نمیتونستم بگذرم از این قیمت.

چندی پیش قیمت های وحشتناک خ سورنا رو حمید خان گفتند مثل اسپیکر 1692 راکفورد که به قیمت 420 فروخته میشد و ....
    الان در حال حاضر تو ورامین بدتر از اون هم قیمت گرفتم!!!!!
    یکی دو جا هم پیدا کردم که قیمت پایین میدادن بدون سود که این خیلی جالب بود برام!! یعنی 290 تومن همین اسپیکر هارو میفروختند!!!
    منو راهنمایی نمیکنید؟ :(
    امروز رفتم 718 قیمت کردم
    قیمت بازار 220 تومن بود
    به نظرتون توی این رنج قیمت مناسب چیز دیگه ای پیدا میشه؟
    صدای 718 اصلا بدرد گوش دادن نمیخوره نخرید با این قیمت. بگذارید یه مقدار بیشتر پول دستتون بیاد برید سراغ یه اسپیکر بهتر.

باتشکر
    میرمحمدی
    Last edited by mohamad reza_2010; 06-11-2012 at 01:18.

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    چند تا سوال برای من پیش اومد میخواستم از اساتید بپرسم
    یکی اینکه این گین آمپیلی رو برای چی نمیشه زیاد کرد؟ مگه شرکتی که ایتو میسازه این امکانات رو نزاشته تا استفاده کنیم. پش چرا ما نباید بیش از 3-4 اونو تنظیم کنیم. خوب شرکت میومد max اونو رو 3 میذاشت. این برام سواله
    یکی دیگه اینکهمن شنیدم آمپ های مونو یه ولوم مانندی دارند که میشه صدای بم رو تنظیم کرد . چه جوریه برای من نداره؟(8105d - kenwood)
    یکی دیگه اینکه کار کامپاننت دقیقا چیه؟ یکی بم گفته ریز صدا ها رو پخش میکنه و جای اسپیکر رو نمیتونه بگیره - یکی میگه صدا رو یه کاری میکنه انگار ساب بقل گوشته- یکی میگه صدا رو تیز و گوش خراش میکنه و ... دقیقا کارش چیه؟؟؟
    مرسی از دوستان و اساتید
    Last edited by Mohammadkiller; 07-11-2012 at 11:14.

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

تا جایی که میدونم گین آمپلی فایر رابطه مستقیمی با ولتاژ خروجی از هدیونیت داره
    اگه هدیونیت شما 4 تا خروجی RCA با ولتاژ 4 ولت بده شما باید گین رو روی همون 4 بزاری
    منم 8105 دارم و فک کنم داشته باشه خودم ندیدم
    کامپوننت در مقابل کواکسیال ها کیفیت صدای بهتری دارن ولی کواکسیال ها معمولا حجم صدای بیشتری دارن ، درست گفتم حمید خان ؟

4. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی از اینکه جواب دادین
    فردا سر حوصله تنظیمش می کنم
    باکس رو امروز ردیف کردم
    باورم نمیشه یه باکس اینهمه تو صدا تاثیر داره.
    به جرات میتونم بگم بیسم 2 برابر شده تا حدی که لامپ سقف ماشین نورش کمو زیاد میشد.
    حالا اگه این تنظیماتی کی گفتین رو انجام بدم بیسش کم میشه؟؟ اگه کم نشه خیلی خوبه آخه این بیس الان اونیه که من میخام
    راستی با این باکس جدیده بیس های ویبره ای رو خیلی جالب نمیزنه یعنی مثل باکس قبلی نمیزنه به نظرم.
    راستی در مورد اکولایزر که گفتین روی فلت باشه ، وقتی تغیراتی تو تنظیمات میدیم اتوماتیک وار خودش custom میشه
    مرسی
    سلام محمد جان
    بله باکس خیلی خیلی موثره.هم تو کیفیت صدا و موزیک و هم تو SPL
    محمد جان باکس سیلد کیفیت موزیکش بهتره از سیلد.درسته قبول دارم کمی کارائیش نسبت به پورتد کمتره ولی بزار ساب کامل برک بشه فرکانسهای پائین رو هم میزنه.
    سلام به همه دوستان
    چند تا سوال برای من پیش اومد میخواستم از اساتید بپرسم
    یکی اینکه این گین آمپیلی رو برای چی نمیشه زیاد کرد؟ مگه شرکتی که ایتو میسازه این امکانات رو نزاشته تا استفاده کنیم. پش چرا ما نباید بیش از 3-4 اونو تنظیم کنیم. خوب شرکت میومد max اونو رو 3 میذاشت. این برام سواله
    یکی دیگه اینکهمن شنیدم آمپ های مونو یه ولوم مانندی دارند که میشه صدای بم رو تنظیم کرد . چه جوریه برای من نداره؟(8105d - kenwood)
    یکی دیگه اینکه کار کامپاننت دقیقا چیه؟ یکی بم گفته ریز صدا ها رو پخش میکنه و جای اسپیکر رو نمیتونه بگیره - یکی میگه صدا رو یه کاری میکنه انگار ساب بقل گوشته- یکی میگه صدا رو تیز و گوش خراش میکنه و ... دقیقا کارش چیه؟؟؟
    مرسی از دوستان و اساتید
    پیرو فرمایش pami جان ،در ارتباط به سوالتون (البته تلفنی هم عرض کردم) گین آمپ ولوم نیست بلکه آبشنی هست برای تنظیم ولتاژ خروجی پخش با ولتاژورودی آمپ.حالا اگر روی ولتاژی که پخش مدعی هست یا آمپ خوب مچ نمیشه احتمالا مشکل از ادعاهای کارخونه های سازنده هستش.من فکر میکنم 4 ولتی که پایونیر تو سریهای غیر از PRS هاش مدعی میشه واقعی نیست.
    در مورد کامپوننت هم قبلا خیلی توضیح داده شده. کامپوننت ها متشکلند از یه میدباس/میدرنج همراه یک جفت تیوتر و کاراس آورهای پسیو مربوطه جهت تفکیک و ارسال فرکانسها به درایورهای مربوطه. لذا کیفیت صدائی که میتونن ایجاد نمایند به مراتب از درایورهای کواکسیال بالاتره.از کامپوننتها اغلب تو سیستمهای کیفیتی استفاده میکنن.

6. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

سلام محمد جان
    بله باکس خیلی خیلی موثره.هم تو کیفیت صدا و موزیک و هم تو SPL
    محمد جان باکس سیلد کیفیت موزیکش بهتره از سیلد.درسته قبول دارم کمی کارائیش نسبت به پورتد کمتره ولی بزار ساب کامل برک بشه فرکانسهای پائین رو هم میزنه.

پیرو فرمایش pami جان ،در ارتباط به سوالتون (البته تلفنی هم عرض کردم) گین آمپ ولوم نیست بلکه آبشنی هست برای تنظیم ولتاژ خروجی پخش با ولتاژورودی آمپ.حالا اگر روی ولتاژی که پخش مدعی هست یا آمپ خوب مچ نمیشه احتمالا مشکل از ادعاهای کارخونه های سازنده هستش.من فکر میکنم 4 ولتی که پایونیر تو سریهای غیر از PRS هاش مدعی میشه واقعی نیست.
    در مورد کامپوننت هم قبلا خیلی توضیح داده شده. کامپوننت ها متشکلند از یه میدباس/میدرنج همراه یک جفت تیوتر و کاراس آورهای پسیو مربوطه جهت تفکیک و ارسال فرکانسها به درایورهای مربوطه. لذا کیفیت صدائی که میتونن ایجاد نمایند به مراتب از درایورهای کواکسیال بالاتره.از کامپوننتها اغلب تو سیستمهای کیفیتی استفاده میکنن.
    مرسی
    ممنون از اینکه جواب دادین
    اگه اینجور باشه فکر نکنم پخشی ساخته شده باشه که بشه با اون گین رو روی حالت بالا تنظیم کرد.
    راستی در مورد این سوالم چیزی نگفتین؟
    (((یکی دیگه اینکه من شنیدم آمپ های مونو یه ولوم مانندی دارند که میشه صدای بم رو تنظیم کرد . چه جوریه برای من نداره؟(8105d - kenwood))))
    مرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من راهنمایی میخوام
    ضبظ من deh-4250sd pioneer
    میخوام برا پراید دو تا باند بگیرم فعلا پولم به سابو امپیلی نمیرسه راهنمایی کنید چه باندی خوبه برام؟؟
    دیگه باند بیشتر از 200 تومن نشه یه چیزی میخوام که چند ماه دیگه سیستم درست و حسابی ببندم نگن بانده دیگه برا این کار خوب نیستو باید باند بهتر بگیری.
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad reza_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من راهنمایی میخوام
    میخوام برا پراید دو تا باند بگیرم فعلا پولم به سابو امپیلی نمیرسه راهنمایی کنید چه باندی خوبه برام؟؟
    دیگه باند بیشتر از 200 تومن نشه یه چیزی میخوام که چند ماه دیگه سیستم درست و حسابی ببندم نگن بانده دیگه برا این کار خوب نیستو باید باند بهتر بگیری.
    ممنون
    سلام برای باند بودجتون یه مقدار پایین هست حدود 85 تومن بذارید رو بودجتون میتونید به اسپیکر rockford t1692 فکر کنید که هم خوش ساخت و کیفیت میباشد.
    در ضمن قیمتی که دادم خدمتتون در مقابل بازار زیر قیمت هست.
    باتشکر
    میرمحمدی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من راهنمایی میخوام
    ممنون
    سلام دوست عزیز
    من چند سال 4250 داشتم پخش خیلی خوبیه با 200 بهترین باندی که من ازش صدا گرفتم و باند با کیفیت و خوبی هست (نسبت به قیمت) 6965 پایونیر .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

بچه ها من یه دونه پخش کنوود مدل 7016 دارم با 2جفت خربزه ای کنوود مدل718 با یه آمپلیفایر booster 1250.4ch ویه آمپلیفایر premier1150.4ch ویه خازن 2.2فاراد و یه سـاب ووفر کنوود مدل 3010 1000w که تو یه باکس دست ساز ذوزنقه ای تو صندوق جا دادم باسه ترکوندن بیشتر به نظر شما اساتید گران باید چی کار کنم در ضمن big3=ok حول وحوش 300-400 هم پول گذاشتم کنار اگه باید قگعه ای رو عوض کنم چی بگیرم بهتره؟

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی
    ممنون از اینکه جواب دادین
    اگه اینجور باشه فکر نکنم پخشی ساخته شده باشه که بشه با اون گین رو روی حالت بالا تنظیم کرد.
    راستی در مورد این سوالم چیزی نگفتین؟
    (((یکی دیگه اینکه من شنیدم آمپ های مونو یه ولوم مانندی دارند که میشه صدای بم رو تنظیم کرد . چه جوریه برای من نداره؟(8105d - kenwood))))
    مرسی
    سلام
    منظورت رو متوجه نشدم.؟"کر نکنم پخشی ساخته شده باشه که بشه با اون گین رو روی حالت بالا تنظیم کرد"
    همون باس بوست هست منتها بعضی آمپا سیم دارن و یه پتانسیومتر که میارن تو اطاق میبندش.آمپ شما بدون سیسم هست و از روی آمپ کار میکنه
    بچه ها من یه دونه پخش کنوود مدل 7016 دارم با 2جفت خربزه ای کنوود مدل718 با یه آمپلیفایر booster 1250.4ch ویه آمپلیفایر premier1150.4ch ویه خازن 2.2فاراد و یه سـاب ووفر کنوود مدل 3010 1000w که تو یه باکس دست ساز ذوزنقه ای تو صندوق جا دادم باسه ترکوندن بیشتر به نظر شما اساتید گران باید چی کار کنم در ضمن big3=ok حول وحوش 300-400 هم پول گذاشتم کنار اگه باید قگعه ای رو عوض کنم چی بگیرم بهتره؟
    دوست عریز بنده تو این صفحه پاسخ شما رو دادم که؟!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 59 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 59 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •