تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 878 از 1547 اولاول ... 3787788288688748758768778788798808818828889289781378 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,771 به 8,780 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

با سلام من طرح قبلی داخل پنلم که فاکتور خورده بود echolight-12 بودش که اس ام اس هم بود بابت تمدید همین 12 ماهه از نوع اقدام کنید من به پشتیبانی شاتل تماس داشتم بخش فروشش به من گفتن شما نیازی نیست 12 ماهه بگیرین شما یکماهه بگیرین برای مشترکین قدیمی تبدیل به اکوی 12 ماهه میشه منم یکماهه گرفتم اما الان نزدیک 23 روز میگذره اکوی من هنوز یکماهه کمتر از یک هفته دیگه هم میسوزه طرحم میدونم به وضوح دارن دروغ تحویل میدن الان میخواستم من شکایت تنظیم کنم ارسال کنم فقط میخواستم بدونم آدرسی که به شکایات مربوط به ISP رسیدگی میکنن همین سایت پایین

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

[QUOTE=arsinn;9031013]
    دوست گرامی بمن مربوط نمیشه که شما چه نوع استفاده ای از نت داری دوست داری فیلم سریال استریم کنی ویا نمیدونم نرم افزار مهندسی دانلود کنی بخودت مربوطه خیلیها چنین وقت آزادی برای فیلم و بازی و نرم افزار ندارند و در حد چک کردن شبکه های اجتماعی و ایمیلی و مقداری وبگردی از نت استفاده دارند و اینها همون های هستند که به طرح های جدید اعتراض دارند علت پاسخ من تعجب شما از اینکه چرا بعضیها به طرح های جدید اعتراض دارند خواستم علت اعتراض رو بگم که طرح های جدید عملا داره سرعت رو برای خیلی‌ها محدود میکنه یا مجبورشون میکنه حجم اضافی بخرند که درست نیست. اینکه میگید اینترنت باید پر سرعت باشه قبوله منهم همینو میگم اما اینکه پر حجم هم باشه خیر قبول ندارم چون حجم باید متناسب با مصرف کاربران ارائه بشه البته اگر مانند همه دنیا اینترت سیمی در ایران ارزان بود بله کسی از حجم بالا بدش نمیومد اما همانطور که گفتم ماهی چهل تومن یا هشتاد تومن بابت اینترنت برای خیلی از افراد زیاده. این حرف که از نمیدونم اینترنت همراه یا td استفاده کنید هم حرف کاملا بیربطی بود چون ما اینجا داریم در مورد اینترنت سیمی و تغییر طرح های اون صحبت میکنیم سالها کاربرش بودیم و حالام حق داریم به طرح های که تغییر یافته و به زیانمون هست اعتراض کنیم و خواهیم کرد تا درستش کنند.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
    دوست من شما اگر تظاهرات هم راه بندازین خبری نمیشه... این سیاست جدید کاملا اصولی تر از قبل هست و به هیچ عنوات تغییر نخواهد کرد،مگه اینکه بتونن یکسری سرویس با حجم کمتری در کنار اینها بگذارن... وگرنه شما علاقه دارید مثل قبل اینترنت 2مگابیت نامحدود بخرید 240تومن در ماه؟ .. اگر هم دوست دارید مثل قبل سرویستون حجمی باشه که هر گیگ 3تومن باشه،مشکلی نداره که شاتل هنوز میفروشه به مشتریهای قدیمیش.. شما سرویستون رو اگر شبانه اش رو تمدید کنید به مدت 1سال همون سرویس رو دارید و با خیال راحت میتونید لذت ببرید و هی حجم بخرید اما به قیمت قبل...
    موفق باشید

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

با سلام من طرح قبلی داخل پنلم که فاکتور خورده بود echolight-12 بودش که اس ام اس هم بود بابت تمدید همین 12 ماهه از نوع اقدام کنید من به پشتیبانی شاتل تماس داشتم بخش فروشش به من گفتن شما نیازی نیست 12 ماهه بگیرین شما یکماهه بگیرین برای مشترکین قدیمی تبدیل به اکوی 12 ماهه میشه منم یکماهه گرفتم اما الان نزدیک 23 روز میگذره اکوی من هنوز یکماهه کمتر از یک هفته دیگه هم میسوزه طرحم میدونم به وضوح دارن دروغ تحویل میدن الان میخواستم من شکایت تنظیم کنم ارسال کنم فقط میخواستم بدونم آدرسی که به شکایات مربوط به ISP رسیدگی میکنن همین سایت پایین

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام دوست من
    این ی طرح تشویقی هست بعید با شکایت کاری از پیش بره
    آخرین طرح تمدید شده که مال شما ی ماهه بود
    مگر همون شخص رو سخت بگیری بگی شما گفتین حالا درست ش کنین که اونم بعید چون اصلا دسترسی ندارن خارج از سرویس کاری کنن
    احتمالا باید سرویس جدید بگیری

Sent from my SM-G950F using Tapatalk by JAVAD

4. این کاربر از srx190d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اوه اوه دوست عزیز arssin این جملت رو اگر کاربرای پرمصرف ببینن الان میریزن سرت

مخصوصا یکیشون هست که میگه ما تا الان هر چی می کشیدم زیر سر کاربرای کم مصرف بوده و همه چیز تقصیر ایناست و اصلا 11 سپتامبر هم کار اینا بوده.

و خیلی هم خوشحاله که الان دهن کم مصرفا صاف شده
    نگران نباشید چون ما اکثریت هستیم و اعتراض ما درشبکه های اجتماعی و سایت خود شاتل بدون شک نتیجه خواهد داد نظر کاربران براشون مهمه چون کسب و کارشون به همین کاربرهاست مگرهمین تعرفه های جدید نبود که با اعتراض کاربران حجمش رو اضاف کردند و معذرت خواهی هم کردند؟ اما چیزی که این وسط جالب توجه هست عکس العمل و توجیهات همون بقول شما کاربران پر مصرف هست آنچنان دفاع و توجیه میکنند و امریه صادر می‌کنند که وضعیت همینه که هست و بهیچ عنوان تغییر نخواهد کرد که خود شاتل و خود وزیر هم نمیکنه! حتی حذف اینترت رایگان شبانه روهم توجیه می‌کند که وزیر محترم کار درستی کرده چون باعت شده ما شبها بخوابیم و ننشینیم دانلود کنیم!

6. این کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

نگران نباشید چون ما اکثریت هستیم و اعتراض ما درشبکه های اجتماعی و سایت خود شاتل بدون شک نتیجه خواهد داد نظر کاربران براشون مهمه چون کسب و کارشون به همین کاربرهاست مگرهمین تعرفه های جدید نبود که با اعتراض کاربران حجمش رو اضاف کردند و معذرت خواهی هم کردند؟ اما چیزی که این وسط جالب توجه هست عکس العمل و توجیهات همون بقول شما کاربران پر مصرف هست آنچنان دفاع و توجیه میکنند و امریه صادر می‌کنند که وضعیت همینه که هست و بهیچ عنوان تغییر نخواهد کرد که خود شاتل و خود وزیر هم نمیکنه! حتی حذف اینترت رایگان شبانه روهم توجیه می‌کند که وزیر محترم کار درستی کرده چون باعت شده ما شبها بخوابیم و ننشینیم دانلود کنیم!

اکثریت؟؟؟ اکثریت در حال حاضر حتی اگه به تمامیه تاپیک ها سر بزنید دارن در رابطه با سرویس جدید صحبت میکنن و اینکه چیکار کنن..
    اعتراض؟؟ خیر بخاطر اعتراض نبوده،معذرت خواهی هم بابت اعتراض نبود ،بلکه سیاست رقابت بین شرکتها بودش که باعث شد هر شرکت برای اینکه موفقیت بیشتری پیدا کنه سرویس جدید تری داد،وگرنه میتونستن بگن ما 200 گیگ میدیم به سرعت 16 نه بیشتر به دلیل اینکه : (بطورمثال) سرویس قطعی نداریم،شما سرعتت بیشتر از 16 هم میشه،شبانه مجانی میشه،اگه هم 3ماه شارژ کنی مثلا 10گیگ اضافه تر هم داری...

در حال حاضر نظر کاربرا براشون از این لحاظ مهمه که سرویس با حجم بیشتر و حتی گیگ اضافی ارزان تری در اختیار کاربر گذاشته بشه...
    من خودم سرویسم حجمی بود ،اما دوست من شما اگر توجه کرده باشید سالهای سال بود که اون سرویس داشت استفاده میشد و همه سرو صدا کردن که سرویس خوبی نیست،من هم برای همه سرویسهام شبانه هم خریدم و هیچ مشکلی ندارم با این موضوع،پس ربطی به کم مصرف و یا پر مصرف نداره،اگر توچه کرده باشید زمانیکه این سرویس اعلام شد شاتل سرویس 512 با حجم کمتری اعلام کرد،اما مجبور شد خیلی زود حذف کنه،چرا که اصلا منطقی نبود.. اگر میخواست مثل قبل باشه چه کاری بود؟ سرویسهای قبل رو میذاشتن بمونه،سرویس جدید هم اضافه میکردن...
    باز هم تکرار میکنم،شما اگر قراردادتون تکمیل و درست باشه تا یکسال دیگه میتونید از همون سرویس حجمی در شرکت شاتل با پرداخت هزینه شبانه و بعد با خرید حجم استفاده کنید،بلکه تا سال دیگه فرجی بشه بتونید از سرویس حجمی مثل قبل استفاده کنید...
    موفق باشید.
    Last edited by pipo4713; 25-12-2017 at 23:00.

8. این کاربر از pipo4713 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

اوه اوه دوست عزیز arssin این جملت رو اگر کاربرای پرمصرف ببینن الان میریزن سرت

مخصوصا یکیشون هست که میگه ما تا الان هر چی می کشیدم زیر سر کاربرای کم مصرف بوده و همه چیز تقصیر ایناست و اصلا 11 سپتامبر هم کار اینا بوده.

و خیلی هم خوشحاله که الان دهن کم مصرفا صاف شده
    شاید باورتون نشه ولی زلزله اخیر کشور واسه همین کم مصرفا بود !
    بعد طرح جدید که دهنشون سرویس شد زلزله هم کم شده !

10. این کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

کم مصرفی اصلا هنر نیست. اشتباهه بگیم چون طرف مصرف بیشتر داره پس باید پول بیشتر هم بده!! مدیر عامل شاتل ناراحت بود که همه جای دنیا استفاده فیلم و سریال داره ولی کاربر ایرانی فقط واسه تلگرام و اینستاگرام مصرف داره. محدودیت اینترنت اگر در جایی هم باشه محدودیت های 1 ترا هستش که اولا این فیلترینگ کشور ما را ندارد. بعدشم صحبتی از اینترنت داخلی و اینترنت جهانی نیست. همچنین با میزان درامد انها هم نسبتی دارد. وقتی طرف دلار حقوق می گیرد به همان دلار پرداخت می کند. نه اینکه ما ریال داریم ولی دلار باید پرداخت کنیم!! جالبه همین یک ترا هم اعتراضاتی می شد و در نهایت همان اینترنت بی نهایت و بدون محدودیت برای کاربر تعلق می گرفت
    ولی ما مشکل خود درگیری داریم. اومده ایم و یقه خود را می گیریم که تو کم مصرف می کنی یا زیاد. پژمان فر نماینده مجلس می گفت اینترنت ما خیلی گرونه. مدارک رو منتشر می کنیم این اقایون چه سودی دارند از اینترنت می برند.

12. 4 کاربر از Rahpooyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

کم مصرفی اصلا هنر نیست. اشتباهه بگیم چون طرف مصرف بیشتر داره پس باید پول بیشتر هم بده!! مدیر عامل شاتل ناراحت بود که همه جای دنیا استفاده فیلم و سریال داره ولی کاربر ایرانی فقط واسه تلگرام و اینستاگرام مصرف داره. محدودیت اینترنت اگر در جایی هم باشه محدودیت های 1 ترا هستش که اولا این فیلترینگ کشور ما را ندارد. بعدشم صحبتی از اینترنت داخلی و اینترنت جهانی نیست. همچنین با میزان درامد انها هم نسبتی دارد. وقتی طرف دلار حقوق می گیرد به همان دلار پرداخت می کند. نه اینکه ما ریال داریم ولی دلار باید پرداخت کنیم!! جالبه همین یک ترا هم اعتراضاتی می شد و در نهایت همان اینترنت بی نهایت و بدون محدودیت برای کاربر تعلق می گرفت
    ولی ما مشکل خود درگیری داریم. اومده ایم و یقه خود را می گیریم که تو کم مصرف می کنی یا زیاد. پژمان فر نماینده مجلس می گفت اینترنت ما خیلی گرونه. مدارک رو منتشر می کنیم این اقایون چه سودی دارند از اینترنت می برند.
    مدیر شاتل اگر دلش به حال من و شما می سوخت همون اول طرح های بهتری می داد به ملت، اینجا هر کی به فکر خودشه...

14. این کاربر از nsm1000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز navid_fo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

وای به ملت ما که به کوچیکترین چیز ها راضین وای به ملت ما که به مرگ میگیرن تا به تب راضی شن وای به ملت ما که نمیدونه اونایی که کم مصرف بودن (زیر 20 گیگ در ماه) الان دارن هلشون میدن به علت حجم بیشتر و دوری از سرعت زغالی 512 کیلو بیت منسوخ شده، به پول دادن بیشتر
    وای به ملت ما که گول این شامورتی بازی وزیر و ISP و آقایانی که وارد کننده بیت به بیت اینترنت به این مرز و بومه نمیدونن همشون دستشون توی یک جیب اونم مردم محتاج به نون شبه دلم پره پر حالا بیاین بگین سیاسی گفتش بیاین بگین علیه مصلحت نظام حرف زدش بابا یه نت داشتیم اونم ترکوندین خوب من نمیخوام 350 گیگ به زور به من بدی من همون 16 مگابیت خودم با ماهی 10 گیگ بده با شبانه خودمو من راضیم به همون کوفتی

16. 6 کاربر از navid_fo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

تا اوایل امسال تمام شرکت‌ها رایگان شبانه ارائه میدادند و پهنای باند رو هم باز میگذاشتند علت هم این بود که پهنای باند کشور چند سالی هست که بحدی رسیده که جوابگوی مصرف کاربران باشه و از اونجایی که شرکت‌ها هم پهنای باند میخرند و نه حجم پس زمانیکه پهنای کافی دارند بصورت هدیه و تشویقی در اختیار کاربرانشان قرار می‌دهند چون چیز قابل ذخیره کردنی نیست نتیجه رقابت و جشنواره های خوب و طرح ها و قیمت‌های عالی برای اکثریت کاربران با مصارف مختلف شده بود.صبانت یا اسیاتک طرح های صبحانه و عصرانه خودرا با هرگیگ هزارتومن و دانلود شبانه مجانی و سرعت نامحدود ارایه میدادند کاربر هم می‌توانست مصرفش مدیریت بکنه دانلودها و اپدیت هاش رو بگذاره برای ساعات مجانی و در ساعت عادی هم با همون شش گیگ ماهانه و احیانا چند بسته حجمی اضافه که با تخفیفاتی که به بهانه های مختلف داده می‌شد هرگیگ حدود دوتومن بخره و با هزینه ده پانزده تومن ماهانه اینترنتی با سرعت نامحدود و حجمی که اکثریت کاربران رو کفایت میکرد داشته باشند. همین شاتل سه ماه پیش دویست گیگ بین الملل با سرعت نامحدود میداد صد تومن یعنی هر گیگ پانصد تومن. این یعنی که هرگیگ سه تومن فقط ظاهر ماجرا بود و بعلت رقابت لازم نبود کسی چنین پولی بده. اول سال یکباره دانلود مجانی حدف شد بعدا مشخص شد دستور وزیر محترم بوده! بعد هم این افتضاح منوط کردن سرعت به حجم خریداری شده. الان من کاربر اگه بخوام همون سرعت نامحدودی که قبلا با زیر ده تومن هم تجربه میکردم رو داشته باشم باید ماهانه هشتاد هزارتومن پول بدم! چند درصد افراد حاضرند چنین پولی بدهند! و چرا باید بدهند. کارای مملکت ماهم جالبه قیمت رو گرون و شرایط رو برای اکثریت سخت می‌کند بعد اصرار هم دارند منت هم بر سرمان بگذارند که شرایط براتون بهتر کردیم!! حتما الان ماهم باید از وزیر محترم تشکر کنیم!

دوست عزیز...توی قرن 21 ام و سال 2017 که شرکت های اینترنتی بزرگ دنیا ایتنرنت 100 مگابیت بر ثانیه و نامخدود رو در اختیار کاربراشون قرار میدن، شما واقعا مایه ابروریزی هرچی استفاده کننده از اینترنت هستید
    خیلی سعی کردم مودبانه حرف بزنم امیدوارم تونسته باشم

پ.ن: جون مادرتون یه مودم 4G ارزون قیمت تهیه کنید و از اینترنت بی نهایت ارزون ماهانه 200 مگابایت 5000 تومن ایرانسل یا 200 مگابایت 4000 تومن همراه اول هر دو با سرعت بی نهایت ته استفاده رو ببرید و اینقدر با اعتراضاتون طرح های جدید رو خراب نکنید...
    Last edited by whitewolf; 26-12-2017 at 00:30.

18. 7 کاربر از whitewolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •