نیترو شبانه نداره ... دیشب یک گیگم پرید
الان نیترو تموم شده ولی بازم نمیتونم فشفشه بگیرم ... زنگ زدم پشتیبانی گفت تماس میگیرم![]()
نیترو شبانه نداره ... دیشب یک گیگم پرید
الان نیترو تموم شده ولی بازم نمیتونم فشفشه بگیرم ... زنگ زدم پشتیبانی گفت تماس میگیرم![]()
سلام !
سرعت 512 چجوریه ؟! من الان دینامیت دارم سرعت دانلودم بیشتر اوقات دورور 900 میچرخه با IDM ! حالا میخواستم 512 بگیرم ! خیلی سرعتاشون فرق داره ؟! 1مگ چطور ؟!
ممنون.
سلام دوستان
بنده اینترنت مخابرات دارم
های وب وضعش چطوره؟
سرعت دانلود , وضع شبانه ؟ کدوم طرحش رو بگیرم ؟ ممنون
دوستان وضعیت های وب در مشهد چطوره؟سرعت دانلود 1 مگ و 2 مگ رو چند هست؟
سلام
512 و 1 رو 4 بسته میشن![]()
512 رو 4 میبندن و سرویس 1 مگ رو 4 میبندن البته اگه پهنای باند های وب تو مرکز مخابراتی باز باشه 6 مگ هم میبندن.
برا دانلود سرویس 1 مگ پیشنهاد میشه.
-بستگی به مرکز مخابراتی شما داره اگه شلوغ باشه جالب نیس ولی اگه خلوت باشه کیفیت تا حدودی خوب هست.
-سرویس 2 مگ تایم رایگان نداره و سرویس 1 مگ با حجم 3 گیگ در ماه، 3ساعت تایم رایگان داره که میشه 2 گیگ دانلود کرد.
دست شما درد نکنه , تقصیر ما چیه؟
دیروز صبح رفیتیم سر کار شروع کردیم تلفن واب دادن , بعد مشترک تماس گرفته میکه نیترو فعال کردم!
من
بعد از ۵ دقیقه رفتم تو پنل مشترک میبینم بعله واقعا چنین چیزی هست
حالا بعد از ۶ ۷ سعت تازه به ما اطلاع دادن چنین چیزی هست
بعد از اون هم اومدن اعلام کردن که این جوری کار می کنه!
حالا ما داریم با مشترک صحبت می کنیم خودمون دقیق نمی دونیم کارکردش چیه باید ب مشترک توضیح هم بدیم!
بعضی موارد دیده شده اطلاعات مشترک بیشتر از کارشناس بوده در ورد نیترو
درک کنید تو رو خدا
تماس که می گیری , خواهشا , جو IT MAN نگیردتون و فک کنید کارشناس چیزی بارش نیست
به خدا اینقده ادم پرت و شوت تماس میگیره که دیگه حال و حوصل ای نمی مونه برای ادم تا بیاد با مشترک که چیزی حالیشه در حد خودش بر خورد کنه
وقتی می بینی کارشناس جوابی نداره بده دیگه سیریش نشین هی بگین وصل کن فلانی وصل کنید مسیولتون
دردی دوا نیمشه براتون , تا جایی که بتونیم خودمون کمکتون می کنیم.
باو هستن کسایی که رسوندنشو تا مرحله admin admin مودم ۱۰ دقیقه وقت می گیره
کندی سرعت تو بعضی مراکز پیش میاد ولی بیشتر مواقع مووشکل از نویز هست که روی خططون هست
بوده که تماس گرفتن گفتن کند سرعت داریم
team زدم به سیستمش دیدم اصلا idm نداره و داره با مرورگر دانلود می کنه !!!!
idm نصب کردم براش و دید که بعلهههههههه , حق با من بوده , کندی نداشتن , سرعتش با idm رفت رو 900 ولی همین اقا وقتی تماس گرفتن شاکی بود و می خواست در و دیوار های وب و بیاره پایین
بوده کسی که گفته موقع خرید به من نگفتین سرویستون ماهیانه حجمش اضافه میشه ( همون ماهی مثلا ۳ گیگ )
نشستیم لاگ تلفون شو گوش دادیم دیدم اشتباه می کنه , اتفاقا تاکید هم کردن بودن براش
حالا شاکی شده که به من نگفتین
بهشون گفتم می خواین لاگ تماس تون رو براتون email کنم؟
دید داره کم میاره گفت نه شما یه جوری به من گفتین که من متوجه نشم و سرویس رو انداختین به من !!!
قلت املایی داشت ببخشید دیگه خستم بود حوسله نداشطم
Last edited by newman222; 26-10-2014 at 20:39.
داداش این مرکز خواجه ربیع مشهد چرا پهنای باندتونو اضافه نمیکنید؟مرکز خواجه ربیع خلوت هم هستش ولی شما اومدین رو 4 مگ قفل کردین!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)