اینو با callof dutyمقایسه میکنی![]()
اینو با callof dutyمقایسه میکنی![]()
با سلام
من با این کرک بازی رو روی 2-3 تا سیستم بدون هیچ مشکلی اجرا کردم.شما هم یه امتحانی بکنین:
فقط یادتون باشه که هر 3 تا فایل رو تو محل نصب بازی کپی کنین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
----------
دوستان من پچ 1.0.3.0 رو نصب کردم بجای اینکه بازی بهتر بشه بدتر شد می خواستم بدونم چطوری میتونم پاکش کنم؟؟
این پچ سیو هاش میره تو My Documents ولی قبل از نصب پچ حدود 30 درصد بازی رو سیوشو توی Application Data دارم.اگه پچ رو پاک کنم دوباره میتونم از این سیو استفاده کنم؟؟
اصلا چطوری میشه سیو بازی رو وقتی ویندوز عوض میکنی یا اینکه بازی رو دوباره نصب میکنی ازشون استفاده کنی؟؟
با تشکر![]()
من مراحل اصلی رو تموم کردم دارم مراحل فرعی رو انجام میدم
بروسی به محض این که یه ماشینو براش ببری سریع میل میده من فکر کردم اون که بده بروسی هست رو میفرمایید
ممکن هنوز آخرین ماشینی که خواست رو براش نبرده باشین اگه مطمئنید که تا حالا چند تا ماشین براش بردین برین تو قسمت stats و بعد score ببینید واقعاً همونقدر ماشین اونجا هم زده یا نه
من هیچ وقت میلا بروسی رو تا مطمئن نمیشدم ایمیل بعدیرو میده پاک نمیکردم شما هم اگه هنوز ایمیلشو درین یه سر بزنید به اون جا که گفت یا یه بر اکتیو کنید ببینید هست هنوز اون ماشین یا نه
بچها چی شد؟ برا سیو من چی کار باید بکنم؟ کجاهارو باید سیو هارو بردارم؟
ممنون برادربا سلام
من با این کرک بازی رو روی 2-3 تا سیستم بدون هیچ مشکلی اجرا کردم.شما هم یه امتحانی بکنین:![]()
وال دیگه خسته شدم این 4 تا دی وی دی رو اینقد نصب کردم
این دفه ریختم با اینا هم تست میکنم
برادر در مرورده این بازی دقیق نمیدونمدوستان من پچ 1.0.3.0 رو نصب کردم بجای اینکه بازی بهتر بشه بدتر شد می خواستم بدونم چطوری میتونم پاکش کنم؟؟
این پچ سیو هاش میره تو My Documents ولی قبل از نصب پچ حدود 30 درصد بازی رو سیوشو توی Application Data دارم.اگه پچ رو پاک کنم دوباره میتونم از این سیو استفاده کنم؟؟
اصلا چطوری میشه سیو بازی رو وقتی ویندوز عوض میکنی یا اینکه بازی رو دوباره نصب میکنی ازشون استفاده کنی؟؟
با تشکر![]()
ولی معمولا بازی ها یا تو فولدر نسبشون تو چرگرام فایلز فایل ها رو نگه میدارن یا تو داکیومنت خودتون یا shared socuments
در مورد آپگرید هم گمون نکنم داونگرید بشه کرد! مجبورید از اول بازی رو نصب کنید ولی اول ببینید سیو ها کجان اونا رو نگه دارید بعد پاکش کنید بازی رو
معمولا تنظیماتی هم کرده باشید توی خوده فولدره بازی یا داکیومنت نگه داشته میشه اونا رو هم خواستید کپی کنید
---------- Post added at 12:34 AM ---------- Previous post was at 12:33 AM ----------
آهان یادم اومد برادر موقعه پاک کردنه بازی هم میپرسه سیو ها رو پاک کنه یا نه بزنید No
یه نیگاه به مسیج هام کردم دیدم که اسیتو برام عکس یه موتور رو فرستاده (ماله خیلی وقته پیشه) حالا من چطور میتونم محل این موتور روپیدا کنم روی نقشه؟؟؟
برو 3 صفخه قبل صفحه ی 876 عکسه محل موتورهارو انداختم
اقا با این سیستمی که من گفتم نشد و همش هنگ میکنه انگار داری اتاری بازی میکنی کمکککککککک
اهان پس منظورت از اون پیام خصوصی اینجا بود؟؟
خوب شما اون سه تا پچی که برای آپدیت هست رو دانلود و نصب کن
+ آخرین ورژن کارت گرافیکت رو هم نصب کن
تا حدودی بهتر میشه....
البته این مشکل افت فریم برای همه هست
فکر نکن که الان من مثلا دارم با فریم ریت بالا بازی میکنم
برای منم فریم ریتم روی 30-33 هستش
این محل تمام ماشین های استیو
![]()
Last edited by Electronic-Arts; 14-03-2010 at 14:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)