تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 878 از 4105 اولاول ... 37877882886887487587687787887988088188288892897813781878 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,771 به 8,780 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه MrPean's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

برگه اعزام من 6/1 بود .. پنج شنبه هفته قبل فرم تعجیل برای تاریخ 4/1 پر کرده بودم چند روز طول میکشه جوابش بیاد؟ احتمال اینکه 4/1 بیفتم چقدره !!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

شما باید روز پنج شنبه تو محل آموزشی باشی نه جمعه بعدشم خودت تنهایی نمیتونی بری اونجا دسته جعی میبرن تنهایی رات نمیدن
    مرخصی میدن بستگی به شانست داره ولی مرخصی 1 یا دو روزه
    رندوم نیس گروه گروهه اگه با دوستات کنار هم باشی تو یه گردان میفتی
    02 اونطور که من شنیدم جزو بهترین جاهای ارتشه

شما کی ثبت نام کرده بودی ؟
    مرسی داداش
    من 2.4 مدارکم رو بردم +10 ثبت کرد برام
    اعزامم از اهوازه که اگه پنج شنبه ببرنمون نهایتا تا شب برسیم تهران واسه همین پرسیدم.

راستی کسی نمیدونه کدوم گردان بهتره؟چطور میشه رفت به اون گردان؟
    مهندس مکانیک تو ارتش بکار میاد؟چه مهارتهایی بدرد میخوره؟گواهینامه رو اعلام کنم یا نه؟
    Last edited by reza193; 05-06-2012 at 13:17.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    [ ღ _ ღ ]

پيش فرض

بچه ها یه سئوال ...

راسته که میگن اسم سربازارو تویه فیسبوک سرچ میکنن و آمارشون رو تو فیسبوک در میارند یا شایعست این ؟

کلا از این جور کارها میکنن ؟ یعنی آمار طرفو تویه اینترنت در بیارند ؟

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

بچه ها یه سئوال ...

راسته که میگن اسم سربازارو تویه فیسبوک سرچ میکنن و آمارشون رو تو فیسبوک در میارند یا شایعست این ؟

مملکت اینقدر درگیر هست که اکسی واسه این چیزا وقت نمیزاره

5. این کاربر از roteal2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

بچه ها یه سئوال ...

برای جاهای حساس مثل ستاد مشترک سپاه یا بیت رهبری امکانش هست. من یه همچین چیزی شنیدم.

7. این کاربر از farhad_persona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یه خبر دو روز پیش شنیدم که (کلیه افراد تا 91/6/31 مهلت دارن تا برای کسری مدرک تحصیلی بسیج و جبهه اقدام کنن.)
    متن کامل
    به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، محمدی با استناد به دستورالعمل واصله از سازمان وظیفه عمومی ناجا گفت: تمامی مشمولانی که تا پایان سال ۱۳۹۰ دارای شرایط معافیت‌های سه برادری، ایثارگری، کسر خدمت ناشی از جبهه و جانبازی، خدمت بسیج و آخرین مدرک تحصیلی هستند، می‌توانند از این فرصت استثنایی بهره‌مند شوند.
    وی افزود: همچنین افراد دارای معافیت کفالت شامل سن پدر بالای ۵۹ سال، مادر فاقد شوهر، جد و جده دارای فرزند دختر نیز می‌توانند برای اخذ معافیت از خدمت سربازی اقدام کنند.
    محمدی تصریح کرد: مشمولان واجد شرایط تا تاریخ ۳۱/۶/۹۱ فرصت دارند که با مراجعه به دفاتر پلیس+۱۰ در سطح استان، نسبت به ثبت درخواست معافی یا کسری خود اقدام کنند و معاونت
    ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    دوستانی که تجربه خدمت دارند،کمک فوری کنند.
    باتوجه به اتمام خدمتم در28مهرماه وقبولی درارشد.2سوال مهم برام پیش اومده:
    1-آیا دانشگاه حین خدمت ثبت نام میکنه؟(اگرتعهدبدم که مهرماه درپایان دوره هستم ودرکلاس ها حضوردارم.اماقانونی سربازیم28مهر تمام میشه.دانشگاه سراسری قبول می کنه به نظرتون؟
    2-اگرازخدمت ترخیص بشم،سال93که بازمیرم خدمت،آیاباقانون90که الان هستم28روز باقی ماندرو خدمت می کنم یا با قانون سال 93 احتمالا4-5ماه؟(جوابهای متفاوت زیاد شنیدم.خواهش می کنم اگر کسی مطمئن هست جواب بده)
    مرسی

سلام دوست عزیز
    1- بله قبول می کنه ولی باید معافیت تحصیلی بگیری.
    2-شما چون 28 روز از خدمتت باقی می مونه و چون زیر سه ماه است می تونی یک ترم از دانشگاه مرخصی بگیری و خدمتتم تموم کنی. این قانونشه برای کسایی که زیر سه ماه از خدمتشون مونده در دانشگاه. یا اگه می خوای مرخصی نگیری می تونی تو تابستون که دانشگاه تعطیله بری و خدمتتو تمام کنی.

من اینو برای دوستم نوشته بودم خودم سه ماه بعد از مهرم سربازی دارم یعنی اگه از 3 ماه بیشتر بشه دیگه مرخصی هم نمیده برای یک ترم دانشگاه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

بچه ها یه سئوال ...

اگه بری توی یگان میفهمی که اینا اصلا حوصله ندارن کارهایی که وظیفه شون و روتین هست بکنن و همه اش فکر و ذکرشون یارانه و حقوق و سبد کالا و اضاف کاری من اینقدر شد و اصاف کاری اون اینقدر!! زیر آب زنی خودشون .
    چه برسه به اینکه بخوان از این جنگولک بازیا بکنن. در ثانی مگه میخوان چه مسئولیتی به سرباز بدن ؟ جز رانندگی و نظافت و تایپ چهار تا نامه که بیرون تو کوچه بذاری کسی برنمیداره؟!!
    در ثالث ! حالا گیریم که مثلا رفتن و تحقیق کردن و دیدن شما اصلا مشکل دار! اصلا خود مارک زوکربرگ! فکر میکنی بهت میگن برو خونه بشین و دیگه نمیخواد بیای اینجا؟! تو مشکل داری و ممکنه خطرناک باشی پس نمی خواد بیای سربازی برو خونتون بشین ما خودمون کارامون رو انجام میدیم . تو رو هم معافت میکنیم؟!!

11. 2 کاربر از S126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

اگه بری توی یگان میفهمی که اینا اصلا حوصله ندارن کارهایی که وظیفه شون و روتین هست بکنن و همه اش فکر و ذکرشون یارانه و حقوق و سبد کالا و اضاف کاری من اینقدر شد و اصاف کاری اون اینقدر!! زیر آب زنی خودشون .
    چه برسه به اینکه بخوان از این جنگولک بازیا بکنن. در ثانی مگه میخوان چه مسئولیتی به سرباز بدن ؟ جز رانندگی و نظافت و تایپ چهار تا نامه که بیرون تو کوچه بذاری کسی برنمیداره؟!!
    در ثالث ! حالا گیریم که مثلا رفتن و تحقیق کردن و دیدن شما اصلا مشکل دار! اصلا خود مارک زوکربرگ! فکر میکنی بهت میگن برو خونه بشین و دیگه نمیخواد بیای اینجا؟! تو مشکل داری و ممکنه خطرناک باشی پس نمی خواد بیای سربازی برو خونتون بشین ما خودمون کارامون رو انجام میدیم . تو رو هم معافت میکنیم؟!!
    همون طور که گفتم برای جاهای حساس سپاه امکانش هست. یک مورد من شنیدم که طرف جای حساسی بود و صفحه فیس بوک داشت و توش عکس موسوی و ...بود.
    البته که معاف نمیکنن! این بابا رو انتقال دادن به کرج.

داره خودمونی میشه MrPean's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

مرسی داداش

من 2.4 مدارکم رو بردم +10 ثبت کرد برام
    اعزامم از اهوازه که اگه پنج شنبه ببرنمون نهایتا تا شب برسیم تهران واسه همین پرسیدم.

راستی کسی نمیدونه کدوم گردان بهتره؟چطور میشه رفت به اون گردان؟
    مهندس مکانیک تو ارتش بکار میاد؟چه مهارتهایی بدرد میخوره؟گواهینامه رو اعلام کنم یا نه؟
    نه داداش جوری زمانو تنظیم میکنن که پنج شنبه اونجا باشی اگه از اهوازی تو ترمینال جمعتون میکنن باهم میبرن
    وقتی رفتین اونجا فک کنم 6نفر 6نفر جدا میکنن میندازن تو یه گردان که با هم باشین بهتره- فرقی نداره
    گواهینامه صداشو درنیار خدای نکرده تصادف کنی بیچاره میشی پول دیه - ماشین همه چیو تو باید بدی
    تو آموزشیو مهارت بدرد نمیخوره باید دوره رو بگذرونی بعدا که تقسیم شدی شاید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •