hp 6090 یا lenovo y570 پیشنهاد میشه
hp 6090 یا lenovo y570 پیشنهاد میشه
برای بازی چیپ گرافیکیت باید حدافل nvidia 540 باشه یا بیشتر.
اصلا هم به مقدار رم گرافیکی توحه نکن.
اینا هم که یه گیگ هستند که گرافیکشون با سونی F13WFX/B چه فرقی دارند؟
AMD 6770/2203MB/1024DDRIII
این الان 540 نداره یعنی به درد نمیخوره؟
این الان خیلی قوی تر از 540 هست و مناسبترین انتخاب برای بازی .
دیگه برای گرافیک بهتر از این باید بالای 2 میلیون خرج کنی!
دوست عزیز گوش نکردی به حرفام! بحث 1 گیگ 2 گیگ رو بزار کنار اصلا به سرعت ربطی نداره
خودم کارت گرافیکی 256 مگی دارم روی pc که نصف کارتهای 2 گیگ تو بازار رو غورت میده!
همون اچ پی 1 گیگ قوی ترین لپتاپ توی این قیمت برای بازی است.
لپتاپ خودم گرافیکش 2 گیگ 540 است که خیلی از این اچ پی 1 گیگ ضعیف تر است.
دوستان SONY VAIO F22FGX برای بازی خوبه باتری دوام داره داغ نمیکنه بترکه!!!من میخوام روزی 20 باهاش کار کنم گاهی مواقع اگه میشه کمک کنید بیشتر برای بازی های گرافیک بالا میخوام
چرا GT 555 هم هست
روي يه مدل MSI هست از 6770 هم قويتره
دوست عزيز سوني هاي سري F و Fw كه من ديدم البته نه F22 خيلي داغ ميكنندوستان SONY VAIO F22FGX برای بازی خوبه باتری دوام داره داغ نمیکنه بترکه!!!من میخوام روزی 20 باهاش کار کنم گاهی مواقع اگه میشه کمک کنید بیشتر برای بازی های گرافیک بالا میخوام
ولي اسوس ها هم داغ ميكنن
اگه بيشتر واسه بازي ميخواي زياد دور و بر سوني نرو به نظرم
سوني بيشتر واسه كارايي خونگي و اداري هست
سلام
متشکر . مدل رو روش زده N53S series و MB VER: N53SV . من که مشکلی ندیدم تا حالا . یه لینکی بود چک میکرد منم باید پیداش کنم و چک کنم . تو بازار تفاوت ویندوز دار و داس توی قیمت زیاد نیست ولی ویندوز اورجینال خیلی بهتر و پایدارتره خوب با درایور ها مچ میشه . کلی برنامه نصب کردم مثل شیر همه رو با هم باز میکنه. سرعتش هم ذره ای کم نشده !
مانیتورش HD هست ولی توی خروجی hdmi میتونه Full hd بده .
نسبت به ال سی دی دسکتاپماولش که روشن کردم همچین بی رنگ و رو بود ولی بعد که با تنظیمات گرافیکش ور رفتم و گاما و کنتراست و سچوریشن رو انگلوک کردم خیلی بهتر شد و من کلی حال کردم
سوالی بود در خدمتیم .
بله دوست عزیز اهواز هستش-تقاطع خیابان سی متری و طالقانی-بازار بزرگ کامپیوتر اهواز-طبقه آخر.اهواز دوست یا آشنایی داشته باشید میتونن کمک کنند.البته فروشگاه لپتاپ طبقه همکف واقع شده
سایت فروش :sarzamin dot ir
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)