سرعتشون چنده؟
چقدر گرونه
تنظیم مقررات تو خ جمهوری هست
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
سرعتشون چنده؟
چقدر گرونه
تنظیم مقررات تو خ جمهوری هست
سلام
برای مرکز سلمان کدوم isp پیشنهاد میدید (سرعت دانلود شبانه بالا باشه).
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta
دوستان الان بخوایم از ماتریکس شکایت کنیم باید کجا بریم ؟
روی چه حسابی سرویس 512 نامحدود که همه شرکت ها بین 70 تا 90 میدن این شرکت میده 170 تومن !!
همین " تنظیم مقررات تو خ جمهوری هست " باید بریم ؟
اره
اینترنتی هم میتونی شکایت کنی تو سایت تنظیم مقررات
شماره تنظیم مقررات شیراز هم اونجا هست
زمانی که شاتل بودم چندین بار شخصا حضوری رفتم اونجا...
Sent from my HTC Desire V using Tapatalk 2
شرکت زیرساخت عامل گرانی و سرعت پایین اینترنت در کشور
دبیر شورایعالی فضای مجازی، میگوید: «شرکت دولتی زیرساخت یک Mb/s پهنای باند را 15 تا 16 دلار میخرد و 250 تا 260 هزار تومان به شرکتها میفروشد.»
به گزارش سافتگذر به نقل از سیتنا؛ دکتر مهدی اخوان بهابادی در سخنانی اظهار داشت: در حال حاضر فقط یک دستگاه دولتی به صورت رسمی پهنای باند خرید و فروش میکند که موجب بروز مشکلاتی در کشور شده است.
وی افزود: این مجموعه دولتی در حال حاضر یک مگابیت بر ثانیه پهنای باند را با قیمتی نزدیک به 16-15 دلار از خارج خریده است و به قیمتی حدود 250 تا 260 هزار تومان به شرکتهایی توزیع کننده اینترنت در داخل کشور میفروشد؛ مقایسه این دو نرخ نشانگر این است که برای شرکتهای ارائه کننده خدمات اینترنت قیمت تمام شده بسیار زیاد است.
اخوان گفت: با توجه به قیمت تمام شده و گرانی آن، مشترکان پول زیادی نمیتوانند بپردازند پس توزیع کنندگان اینترنت در داخل کشور پهنای باند را بین عدهی زیادی تقسیم میکنند و به قولی آب داخل آن میبندند تا بتوانند این اختلاف قیمت را جبران کنند.![]()
Last edited by bhrooz555; 09-07-2013 at 18:04.
لعنت خدا بر شاتل و کارکنانش.دی:
پینگ هم اکنون 1700 اینجا اسیا تک
دوستان بیایید دست جمعی بریم تنظیم مقررات شیراز شکایت کنیم!
هر کی پایه هست تشکر بزنه
درست شد درشد نریم.دی:
پینگ شد 220
Last edited by ahriman323; 09-07-2013 at 19:43.
سلام دوستان عزیز خسته نباشید .
خواستم یک راهنمایی کنید ببینید من از اینترنت مخابرات 2020 استفاده میکنم . قبلش به صورت ( حجمی ) گرفته بودم اما دیروز برای اینکه این حجمی شبانه رایگان نداشت . اومدم و اینترنت 1 مگابایت با حجم 4 گیگ گرفتم و تماس گرفتم گفتن اگه بخواهید رایگان شبانه از ساعت 1 تا 7 صبح داشته باشید باید یا 6 ماه و یا یک ساله انتخاب کنم و منم طرح 6 ماهه رو فعال کردم .
دیروز ساعت 11 صبح فعال کردم و امروز صبح ساعت 1:30 یک فیلم گذاشتم دانلود بشه حجمش 790 مگ بود .
دانلود شد . و در قسمت ریز کارکرد حساب adsl این مقدار حجم یعنی ( 790 ) مگ دانلود شده صبح حساب شده .
حالا سوالم اینه آیا این مقدار که اضافه شده پول میاد برام ؟ یا اینکه نه این فقط همینطوری برای اینکه بدونم چقدر استفاده کردم هستش و رایگان هست ؟
از کجا میکتم مطمئن بشم رایگان هستش.
( در ضمن ساعت 1:10 دقیقه ) یک بار مودم را خاموش و روشن کردم .
ممنون میشم کمک کنید.
چه پولی دولت داره با ارتباطات زیر ساخت به جیب میزنه با اومدن روحانی هم فکر نکنم چیزی عوض بشه فکر کنید 1 megabyt اینترنت میخره 15 دلار اونهم فکر کنم با ارز 2477 تومنی یعنی پاش در میاد 37155 هزار تومن بعد میاد با 7 برابر قیمت یعنی 260000 هزار تومن میفروشهبه شاتل و مخابرات و ایرانسل و آسیاتک و ماتریکس...
حالا درآمد شرکتها : مثلا مخابرات اینترنت 1 mg رو میده 55000 تومن حالا چه طوری در واقع میاد 1 مگابایت 260000 تومنی رو به 8 مشتری میفروشه که برا هر نفر 32500 تومان در میاد که البته با 22000 تومن سودی که مخابرات روش میکشه در میاد پای ما 55000 تومن و سود کلی مخابرات از 8 نفر میشه 180000 تومن
Last edited by bhrooz555; 09-07-2013 at 20:11.
من پام شکسته نمیام
نه عوض نمیشه، آرنولد که نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)