تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 878 از 940 اولاول ... 378778828868874875876877878879880881882888928 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,771 به 8,780 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

آخر فروم باز farryad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اديت فايل رو ريختي؟ march update رو ميگم
    نه نریختم!
    فک کنم مشکل از همینجاست

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

چند روز پيش داشتم بين img فايل هاي بازي گشت مي زدم كه مثلا ببين فايل هاي گزارش چي هستند بعد ديدم فايل هاي زير فايل هاي img ي هستند كه حاوي گزارش هستند:

rs0e_e فايل گزارش انگليسي (گزارشگر : جان چمپيون)
    rs0e_f فايل گزارش فرانسوي
    rs0e_g فايل گزارش آلماني
    rs0e_i فايل گزارش ايتاليايي
    rs0e_s فايل گزارش اسپانيولي
    سلام آرمين جان.خوبي؟بابا گردو خاك كردي يه تنه داري مشكل ملت رو حل مي كني(چرا كانديد نشدي برا رياست جمهوري)ايول ايول داش آرمين رو ايول..
    گذشته از اينا آرمين جان اين فايل گزارش به يكي از اين زبونهاي درست حسابي كه گفتي بذار آخه ژاپني هم شد زبون؟همون وينيگها بستن برامون.اسپانيش هم ولش.اما اگه به ترتيب آلماني،ايتاليايي و فرانسه پيدا كردي يا خودت داري بذار كه بدجوري دنبالشم.ضمنا بي زحمت يه حجم هم جلوشون بنويس چون اين انگليسي برا من حدود 560 مگابايته!!منتظرت هستم مقسي پيشاپيش...
    يا اگه دي وي دي خودت اينارو داشته نشوني شركت و كاورش رو بده پيداش كنم.
    ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
    دوستان همچین مسیری رو اصلا پیدا نمی کنم:C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download

در آدرس بار هم که میریزیم و اینتر می کنم مینویسه can not find. اما اگه منظور همون پوشه کونامی معروف توی داکیومنت هست ،اونجا پوشه ای بنام download ندارم.با ایجاد پوشه ای به این نام و کپی فایل مورد نظر توی اون هم فایده ای نداشت.چکار باید کرد؟
    شما از منوي اصلي برو system setting و بعد download رو بزن.البته بايد كانكت باشي.اين براي دانلود آپديتهاي جديد كونامي در همين مسيره.بعد از حدود سي ثانيه كنسل كن.احتمال زياد اينجوري اين پوشه خودكار ساخته ميشه.
    Last edited by mohammad_87; 28-07-2009 at 14:45.

3. 2 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hobgoblin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داشتم پستاي قبلي رو نگاه مي كردم ديدم واقعا داداش krauser تو اين تاپيك خيلي زحمت كشيده و به بيشتر سوالا ايشونه كه جواب ميده

گفتم زدن دكمه تشكر كافي نيست

البته بچه هاي ديگه اي هم هستن كه نبايد زحمتاشونو ناديده گرفت ولي خوب ايشون واقعا از همه فعال تر بوده

همينجا كتبا از طرف همه pes بازا ازت تشكر مي كنم و اميدوارم هميشه همينجوري فعال و موفق باشي.
    Last edited by hobgoblin; 29-07-2009 at 07:17.

5. 3 کاربر از hobgoblin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من پچ های بازی رو از Gamespot گرفتم .

ولی نصب که میکنم کار نمیکنه .

کمکم کنید .................................................. .....................................

اگه نباشه جاش خالی می مونه lion_sun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان همون که میدونید بازیکنان زیادی تغییر تیم دادن و نقل و انتقالات حسابی داغه.
    پکی نیومده که با دانلودش این انتقالات جدید ظاهر بشه؟!

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

کمکم کنید .................................................. .....................................
    شماره پچ و نوع مشكلت رو بگو.يعني موقع نصب ارور ميده يا بازي ارور ميده...
    سلام دوستان همون که میدونید بازیکنان زیادی تغییر تیم دادن و نقل و انتقالات حسابی داغه.
    اين اديت فايل رو krauser زحمتش رو كشيده كه هم اسامي درست نوشته شدن و هم آخرين نقل و انتقالات انجام شده.فقط بايد اين فايل cv0f دانلود كرده باشي اگه نداري سرچ كن تو همينجا هم لينكش هست هم محل قرارگيريش.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. این کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pedramh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام میشه بگین چرا اسم و پرچم و لباس بعضی از تیم ها تو سری PES اشتباه وارد می شن(مخصوصا تو لیگ انگلستان)
    ممنون

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

يه جورايي دلمون مي خواست تا بازي PES 2010 بياد كونامي تحت يه فايل cv0f جديد اين تغييرات رو اعمال كنه راستش من شخصا انگولك كردن و ترانسفر دستي و ايجاد اديت فايل دستكاري شده رو دوست ندارم حتي من اديت فايلي كه براي پچ krauser رست كرده بودم بسيار Fresh بود و دستكاري نشده بود تنها چيزي كه دستكاري شده بود اين بود كه جاي ليگ هلند با بوندس ليگا رو عوض كرده بودم كه كاش اين كار رو نمي كردم از اول ولي خوب گذشت. به هر حال عليرغم اينكه دستكاري اديت فايل رو دوست ندارم همونطور كه محمد جان لطف كردند و لينك اديت فايلي رو كه آماده كردم رو گذاشتن چند روز پيش تهيه كردم البته بايد بگم تغييرات دست و پا شكسته هستند مثلا شايد همه ترانسفر ها اعمال نشده يا شماره بازيكنان ترانسفر شده درست نيست اين كار رو هم تفنني انجام دادم... ولي جاي شما باشم خودم بيخيال اعمال ترانسفر هايي ميشم كه متعلق به سال آينده و فصل 2009 - 2010 هست عين اينه كه بخواي توي PES 6 ترانسفر هاي سال 2009 رو اعمال كني. اين بازي متعلق به 2009 هست و در سال 2009 رونالدو متعلق به منچستر هست. البته اينا پيشنهاد دوستانه هستند كه كسي مجبور نيست حتما رعايت كنه اينا نظر شخصي بنده بود. به نظر من ديدن رونالدو با پيراهن رئال توي بازي كنوني حداقل نصف لذت بازي PES 2010 رو از بين مي بره در اين مورد كه بخواي بازيكنان بزرگ ترانسفر شده رو توي لباس جديد ببيني. اگه الان رونالدو رو توي رئال ببيني با PES 2009 ارزش ديدن رونالدو يا بنزيما و ... توي رئال PES 2010 كم ميشه

سلام میشه بگین چرا اسم و پرچم و لباس بعضی از تیم ها تو سری PES اشتباه وارد می شن(مخصوصا تو لیگ انگلستان)
    ممنون
    به خاطر اينكه وقتي يك بازي كامپيوتري كه ژانر Real World داره مثل فوتبال و به زبان ساده ژانر بازي از روي يك واقعيت حقيقي موجود ساخته ميشه و در صورتي كه اين واقعيت در انحصاري كسي يا گروهي باشه بايد از اون شخص يا گروه جهت خلق سيموليش كسب اجازه رسمي بشه وقتي كونامي مياد تيم منچستر و بازيكنانش رو شبيه سازي مي كنه حتما بايد اجازه رسمي از باشگاه منچستر يونايتد رو بگيره به اين كسب اجازه اصطلاحا ميگن لايسنس. وقتي باشگاهي مثل چلسي به كونامي اين اجازه يا لايسنس رو نميده كونامي حق نداره از لوگو لباس يا نام رسمي چلسي توي بازي استفاده كنه. اين ضعف كونامي نيست شايد اين شبه براي كساني كه از جريان لايسنس بي خبر هستند اين تصور پيش بياد كه بگن ژاپنيا چقدر خنگ هستند كه نمي دونن اسم تيم چلسي چطوري نوشته ميشه يا بگن ژاپني ها تلفظ صحيح اسامي بازيكنان تيم ملي ايران رو بلد نيستن مياد غلط مي نويسن اسامي رو در واقع اين ها غلط محسوب نميشن اينها در اصطلاح اسامي Fake يا همون تقلبي هستند. كه به دليل فقدان اجازه نمي تونن اسامي اصلي و واقعي بنويسن. فقط PES نيست كه اين طور هست مثل توي GTA هم بنز هست ولي چون از كمپاني مرسدس بنز كسب اجازه نكردند اسم ماشين رو بنز نمي ذارن يه اسم تقلبي و موهومي مي ذارن واسش. توي PES 2009 هم همه چيز به صورت كامل لايسنس نشده و دليلش وجود گروه بازي سازي EA Sports هست كه با بازي فيفا از اول تونست لايسنس ها رو بگيري و اكثرا در انحصار خودش داشته باشه. البته ايتاليا و هلند شديدا كونامي رو حمايت مي كنن نمونه هايي از اين حمايت وجود ليگ هاي هلند و سري آ بصورت تمام لايسنس در بازي PES و لايسنس نبودن تيم ملي هلند و چند تا از تيم هاي سري آ و ب در فيفا 09 هست. حتي توي فيفا 08 هم هلند تيم مليش تقلبي بود.

دوست عزيز اين به خاطر اينه كه Installation بازي شما دستكاري شده و مسير نصب بازي تغيير پيدا كرده و به تبع اون توي Registery شما مسير بازي در جاي اشتباهي ايجاد ميشه و موقع نصب پچ Error مي ده چون وقتي مي خواي پچ رسمي نصب كني اتوماتيك مسير خاص خودش رو توي رجيستري جستجو مي كنه چون توي محل خودش پيدا نمي كنه فكر مي كنه اصا بازي نصب نيست در نتيجه نصب نا فرجام مي مونه. اما راهش چيه؟

1- بازي بخريد كه نصبش دستكاري نشده
    2- راه حل ديگه اين بود كه سرچ مي زدي توي تاپيك تا ببيني كه خيلي از دوستان مشكل شما رو داشتند و جواب هم بهشون داده شده در نتيجه مجبور نبودي دوباره مطرح كني و از همون جواب استفاده مي كردي
    3- حالا به هر دليلي سرچ رو نمي دونستي يا برات مقدور نبود بايد فايل زير رو دريافت كني:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Password:matin

اين فايل حاوي فايل هاي نصبي بازي منهاي فايل هاي داخل پوشه img هست بعد اينكه دانلود كردي اكستراكت مي كني فايل هاي img رو از توي DVD بازيت انتقال مي دي به پوشه img اين install orginal بازي رو كلا يه بار از نصب در مياري و اين دفعه بازي رو از روي هارد نصب مي كني يعني از همون پوشه Install Orginal
    اين ابتكار جالبي بود كه توسط يكي از كاربراي همن فرم و بچه هاي همين تاپيك ارائه شد كه باعث شد خيلي ها كه از نصب پچ عاجز بودند (به لطف دستكاري كنندگان بازي توي كشور عزيزمون ايران) بتونن پچ نصب كنند.

گذشته از اينا آرمين جان اين فايل گزارش به يكي از اين زبونهاي درست حسابي كه گفتي بذار آخه ژاپني هم شد زبون؟همون وينيگها بستن برامون.اسپانيش هم ولش.اما اگه به ترتيب آلماني،ايتاليايي و فرانسه پيدا كردي يا خودت داري بذار كه بدجوري دنبالشم.ضمنا بي زحمت يه حجم هم جلوشون بنويس چون اين انگليسي برا من حدود 560 مگابايته!!منتظرت هستم مقسي پيشاپيش...
    يا اگه دي وي دي خودت اينارو داشته نشوني شركت و كاورش رو بده پيداش كنم.
    محمد جان اتفاقا من خوندن و نوشتن زبان ژاپني رو بلدم و خيلي هم خوشم مياد يه چيز جالبي كه داره اين فايل گزارش ژاپني اينه مثلا اسم كريمي رو گزارشگر صداا مي زنه با اينكه Fake هست البته بگم كه همون Fake صدا مي زنه ميگه كاگتز يا به محدوي كيا ميگه ماكوئه ولد يعني همون هايي كه Fake نوشته رو تلفظ مي كنه واسه همين حجم فايل شده يك گيگ. در ضمن من عاشق اسپانيا و زبان اسپانيولي و فرهنگ هاش هستم حتي فرهنگ فلامنكو سبكي هست كه من با گيتار كار مي كنم و خيلي هم برام دلنشين هست. (چه تفاهمي دارم ما ) در مورد DVD بازي هم مال من DVD 9 اورجينال پنج زبانه هست (كلا دوتا ورژن اومد PES 2009 كه پنج زبانه هست و Wining Eleven 2009 كه مخصوص كشور ژاپن هست و اين فايل گزارش هم از توي اون برداشته شده). من اين فايل گزارش رو از نت دانلود كردم و متاسفانه نمي تونم فايل نيم گيگي رو با اين سرعت 64 آپلود كنم يعني مقدور نيست برام شرمنده. بازي رو هم از جايي يا شركتي نخريدم واسه همين هم نصبش بدون دستكاري هست يعني از زير هيچ ايروني نگذشته دی: يكي از خويشاوندان از آن سوي آب هاي خروشان برام كادو سال نو ميلادي فرستاد البته فكر كنم راحت باشه گير آوردن فايل هاي گزارش يعني كافيه اون اسامي رو جستجو كني حتي فايل تورنت دانلود بازي PES 2009 رو گير بياري مي توني فايل هاي ديگه رو اسكيپ كني فقط فايل هاي زبان رو دانلود كني هر كدوم نيم گيگ هستند حدودا.

يه چيز خيلي جالب:

بر اساس تحقيقي كه همين الان كردم تاپيك Pro Evolution Soccer 2009 از لحاظ تعداد پست ها و جواب ها در رده پنجم بين تمام تاپيك هاي تالار بازي هاي كامپيوتري قرار داره (در بين حدود 300 تاپيك موجود و شايد هم بيشتر) و از لحاظ مشاهده ها در رتبه هشتم قرار داره

اما در آخر بگم كه من خاك پاي همه برا بچه هاي مودب و باحال تاپيك هاي بازي هستم دوستاني كه همگي گيمر هستند و به عشق گيم تشريف ميارن توي فروم P30World تا از دانش ديگران استفاده كنند و تجربيات خودشون رو در اختيار سايرين قرار بدن. چطور مي تونم در مقابل مشكلاتي كه دوستان مطرح مي كنن بي تفاوت باشم. اين وظيفه منه و هيچ منتي هم سر كسي نيست. اين كار ها واسه من مثل شهد عسل شيرينه. پس ديگه اينقدر چوب كاري نكنيد و خجالتم نديد. قربون همه تون

موفق و گيمر و سربلند باشيد.
    Last edited by Spaniuly; 28-07-2009 at 17:20.

12. 5 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال cescjoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان من به اینا احتیاج دارم:

1- GDB کامل تیمهای ملی
    2-GDB لیگ آلمان
    3-Full Map برای کیت GDB
    4- و آپشن فایلی که تمام نقل انتقالات تا به الان انجام شده باشه

هر چندتاشو تونستید برام بزارید
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه adac_data's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان من به اینا احتیاج دارم:

1- GDB کامل تیمهای ملی
    2-GDB لیگ آلمان
    3-Full Map برای کیت GDB
    4- و آپشن فایلی که تمام نقل انتقالات تا به الان انجام شده باشه

هر چندتاشو تونستید برام بزارید
    با تشکر
    منم مثل اين دوست عزيزمون به اينا احتياج دارم و به آموزش كامل cv0f هم ميخوام

آقا مشكل من حل شد الان آپديت كردم و cv0f كار كرد با تشكر از تمام اساتيد محترم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •