مخابرات تبریز هم همچین دزدی داره ولی نه به اندازه اورمو
تبریز هم با این که تا ساعت 8 دانلود میکنی تو ریز مصرف مینویسه تا 8:15 دانلود کردی باید 7:45 تنظیم کنی
سر این ماجرا 100 مگ هم من از دست دادم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
مخابرات تبریز هم همچین دزدی داره ولی نه به اندازه اورمو
تبریز هم با این که تا ساعت 8 دانلود میکنی تو ریز مصرف مینویسه تا 8:15 دانلود کردی باید 7:45 تنظیم کنی
خوب اگه اینطور باشه باید 1 ساعت هم دیرتر مهلت دانلود تموم بشه . اگه اینطوریه اطلاع رسانی کنید این بیشرفا دستشون رو بشه
البته خب اینها اصول دزدی را رعایت میکنند
اصول دزدی هم اینکه قبل از دزدی به یه عده رشوه میدند
برا این اصلا به شکایت کردنش هم نمیصرفه
در ضمن مخابرات مال دولته شکایت کنی به کجا میرسه ؟
اصولا شکایت کنی حقته
ولی در ایران اصولی وجود نداره و اصول برای افراد خاصی هستش
اینا را برین تو اون تاپیک اینترنت نامحدود یا محدود بگینمخابرات تبریز هم همچین دزدی داره ولی نه به اندازه اورمو
سلام تاپیکارو که دارم چک می کنم میبینم همه دارن شکایت میکنن البته دیروز از سایت 2 شب تا 8 امروز من تونستم 2 گیگ دانلود کنم با سرعت 100 تا 130.خداییش هیچ مشکلی نداشتم البته امروز ظهر از اینترنت استفاده نکردم.سرویسمم همارا است.می خوام از دوستان بپرسم که بهترین سرویس برای دانلود شبانه چیست؟من میخام حدودای 300 400 کیلو دان داشته باشم آیا چنین چیزی امکان پذیر است؟از بین ماکس نت و همارا و صبانت و پارس کدومش بهتره واسه این کار؟
سرویش شما نامحدوده یا محدود؟اگه نامحدوده چقدر دانلود شبانه دارین؟
دوست عزیز من خودمم همارا دارم محدود کلاسیک طرح تابستانی گرفتم شبا 120 130 دان میکنم و همچنین روزا تا حدودی ازش راضیم؟شما چه سرویسی گرفتین و دقیقا مشکلتون کجاست؟
Last edited by neon_91; 08-09-2011 at 13:34.
شكايت رو ول كن، روش رو حال كردي؟ ميبيني چه روش مبتكرانه و بي نظيري رو اختراع كردن؟ انشتين از تو قبر دربياد 100 سال واسه اينا كار كنه هيچوقت همچين كلك و حقه اي به ذهنش نميرسه، اينجاست كه بايد بگم:
هنر نزد ايرانيان است و بس !!!
سلام دوستان عزیز؛ من نمی دونم چرا 3 شبه وقتی دارم با idm دانلود می کنم، اینترنت قطع و وصل میشه و چراغ دیتا هر 20-30 ثانیه خاموش و روشن میشه، اشکال از idm هست؟
نخير دوست عزيز، اگه چند صفحه قبل رو بخونيد متوجه ميشيد كه چند وقته سرويس اكثر دوستان قطعي داره و اينترنت شما هم متاسفانه قطع ميشه كه چراغ ديتا چشمك ميزنه!
الان تو سایت همارا اختلالات اخیر رو زده رفع شده!
کسی نیست جواب مارو بده؟
ماکسنتی های تبریز پینگشون برای داخل و خارج کشور چطوره؟
من برای داخل 300 و خارج 600 میگیرم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)