تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 878 از 1126 اولاول ... 378778828868874875876877878879880881882888928978 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,771 به 8,780 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

من یکی از امتحانام تستی بود.نمرش اعلام شده ولی الان چند وقته اعلام نشده زده تا کی درست میشه؟مشکلی نیست که؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

من یکی از امتحانام تستی بود.نمرش اعلام شده ولی الان چند وقته اعلام نشده زده تا کی درست میشه؟مشکلی نیست که؟
    سلام .. نه مشکلی نیست

3. 4 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

معدل نمرات ترم تابستان در معدل کل تاثیر داره؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

معدل نمرات ترم تابستان در معدل کل تاثیر داره؟
    آره 100 درصد.

6. 3 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

شهریه ترم تابستونتقریبا چقدر میشه؟(2واحد عمومی 4واحد هم اصلی)6واحد

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

شهریه ترم تابستونتقریبا چقدر میشه؟(2واحد عمومی 4واحد هم اصلی)6واحد
    والا .. یه 70 80 تومن که شهریه ثابت میگیرن معمولا .... اون 6 واحد هم بستگی به این داره که واحد عملی داره یا نه
    حدودا بالای 130 اینا در میاد .....

9. 3 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض امکان پرداخت الکترونیکی شهریه دانشجویان دانشگاه پیام نور فراهم شد

به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور : بدینوسیله به اطلاع دانشجویان گرامی دانشگاه پیام نور می رساند؛امکان پرداخت الکترونیکی شهریه دانشگاه پیام نور فعال شده است.
    لذا دانشجویان محترم جهت پرداخت شهریه نیازی به مراجعه حضوری به بانک صادرات و تکمیل فیش و... ندارند و می توانند از طریق سامانه های پرداخت الکترونیکی نظیر خودپرداز، درگاه اینترنتی، تلفن بانک و دستگاه کارتخوان ( POS ) نسبت به پرداخت شهریه خود اقدام نمایند.

ضمنا در صورتی که شهریه از طریق پرداخت الکترونیکی شهریه پرداخت شود، بلافاصله در سیستم جامع گلستان ثبت می شود.
    در همین زمینه معاون اداری و مالی دانشگاه پیام نور اعلام کرد: با استفاده از این تسهیلات دانشجویان می توانند با کارت هایی که از طرف دانشگاه به نام کلیه دانشجویان پیام نور صادر شده و به دانشجویان اهدا می شود، شهریه خود را از طریق سامانه های پرداخت الکترونیکی نظیر خودپرداز، درگاه اینترنتی، تلفن بانک و دستگاه کارتخوان ( POS ) پرداخت کنند.
    وی با عنوان اینکه مقدمات صدور کارت عابربانک صادرات دانشجویان با اختصاص مبلغی به عنوان هدیه به مناسبت نیمه شعبان و میلاد حضرت مهدی (عج) انجام شده گفت : نحوه توزیع این کارت ها در سطح مراکز و واحدهای پیام نور متعاقبا اعلام خواهد شد.
    به گفته دکتر ابراهیم پور، مقدمات نصب دستگاه کارتخوان ( POS ) در مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور نیز فراهم شده و دانشجویان از این پس می توانند به راحتی با حضور در مراکز و واحدهای دانشگاهی خود نسبت به پرداخت شهریه اقدام کنند.

11. 5 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور : بدینوسیله به اطلاع دانشجویان گرامی دانشگاه پیام نور می رساند؛امکان پرداخت الکترونیکی شهریه دانشگاه پیام نور فعال شده است.
    لذا دانشجویان محترم جهت پرداخت شهریه نیازی به مراجعه حضوری به بانک صادرات و تکمیل فیش و... ندارند و می توانند از طریق سامانه های پرداخت الکترونیکی نظیر خودپرداز، درگاه اینترنتی، تلفن بانک و دستگاه کارتخوان ( POS ) نسبت به پرداخت شهریه خود اقدام نمایند.

ضمنا در صورتی که شهریه از طریق پرداخت الکترونیکی شهریه پرداخت شود، بلافاصله در سیستم جامع گلستان ثبت می شود.
    در همین زمینه معاون اداری و مالی دانشگاه پیام نور اعلام کرد: با استفاده از این تسهیلات دانشجویان می توانند با کارت هایی که از طرف دانشگاه به نام کلیه دانشجویان پیام نور صادر شده و به دانشجویان اهدا می شود، شهریه خود را از طریق سامانه های پرداخت الکترونیکی نظیر خودپرداز، درگاه اینترنتی، تلفن بانک و دستگاه کارتخوان ( POS ) پرداخت کنند.
    وی با عنوان اینکه مقدمات صدور کارت عابربانک صادرات دانشجویان با اختصاص مبلغی به عنوان هدیه به مناسبت نیمه شعبان و میلاد حضرت مهدی (عج) انجام شده گفت : نحوه توزیع این کارت ها در سطح مراکز و واحدهای پیام نور متعاقبا اعلام خواهد شد.
    به گفته دکتر ابراهیم پور، مقدمات نصب دستگاه کارتخوان ( POS ) در مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور نیز فراهم شده و دانشجویان از این پس می توانند به راحتی با حضور در مراکز و واحدهای دانشگاهی خود نسبت به پرداخت شهریه اقدام کنند.
    بسیار عالی شد

13. این کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام دوستان. یه راهنمایی میخواستم. من رشته مدیریت بازرگانی پیام نور قبول شدم الان هم ترم دوم هستم. چارت درسی رو که دانلود کردم دیدم حداقل 6واحد عملی دارم! من کارمند هستم و اصلا فرصت ندارم برم سر کلاس ! باید چه کاری انجام بدم غیر حضوری نمیشه؟

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

یه سوال نظریه رو حذف کردن ... 10.20 شده واسم 10.34 ... اولش فکر کردم بچه هایی که با 9.27 افتاده بودن قبول شدن ... به یکیشون هم پیام دادم که قبول شدی رفیق ولی دیدم قبول نشده خودمم نارحت شدم

16. این کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •