تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 878 از 2376 اولاول ... 37877882886887487587687787887988088188288892897813781878 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,771 به 8,780 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض دست نوشته های امیر قلعه نوعی(25)

دو شنبه 15 / 07 / 87
    نگرانی ام از بازی قبل وبعد از دربی است
    تمرین شنبه تمرین مفیدی بود،ازاین جهت که خیلی از حرف های مهم و
    خاص بعد ازدربی را همانجا زدیم.من همیشه در این سالهای اخیر نگران
    یک نکته مهم بوده ام،بازی های قبل وپس ازدربی.برای همین دراین یکی،
    دوهفته سعی کردم خیلی ازبعد روحی،روانی بابچه ها کارکنم.خداراشکر
    می کنم بازی راه آهن رابردیم وامیدوارم درمسابقه بعد ازدربی هم پیروز
    باشیم.هرچندمن هنوز پس از گذشت دو روز اشتباهات این آقای کویتی
    رافراموش نکرده ام .چقدرقبل ازبازی گفتیم این بازی داوربزرگ میخواهد.
    چقدرگفتیم ازاو سابقه بد ذهنی وجود دارد!گوش کسی بدهکار نبود.
    اگراین آقا پنالتی صددرصد روی برهانی را می گرفت شکل بازی عوض
    می شد.تاحالا در سه بازی ما مقابل سپاهان ،صبا،پرسپولیس
    پنالتی هایمان رانگرفته اند ونمی دانم باید به چه کسی شکایت کنیم؟
    مگریک تیم چقدرمی تواند فرصت وموقعیت خلق کند که اینطورمی کنند؟
    آنچه به جایی نمی رسد فریاد است و من هم ترجیح می دهم پرونده
    این قضیه را ببندم.باید سرمان رابالا بگیریم وبه فکر بازی بعدی باشیم.
    پرسپولیس تمام شد.بچه های تیم هم اگرخیلی ناراحت مساوی اند،
    توانشان را بگذارند برای بازی برگشت آنجا جبران کنند.
    یک نکته مهم دیگرکه باید به آن اشاره کنم شرایط خود تیم است.نیازی
    به توضیح اضافی ندارد که من چقدر روی نتایج وعملکرد تیم حساسیت
    دارم و امیدوارم همه بازیکنان درک لازم را از این مساله داشته باشند.
    من شک ندارم اگراین مجموعه که در آغاز فصل بازحمات ودرایت حاجی
    فتح الله زاده جمع و جورشد و از قوه به فعل در آید با اختلاف زیاد
    قهرمان لیگ می شود.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض دست نوشته های امیر قلعه نوعی(26)

سه شنبه 16 / 07 / 87
    ما اخراجی نداریم
    امروز صبح(دوشنبه)رفتم ورزش کردم.خیلی وقت بود فرصت این کار را پیدا
    نکرده بودم اما دویدن در جاده تندرستی مجموعه انقلاب خیلی چسبید.
    بعد به باشگاه رفتم تافیلم بازی های مقاومت را ببینم.تیم خوبی است.
    شاغلام،عالی کارکرده.کلابه خانواده پیروانی ارادت دارم،شاغلام،افشین و
    امیرحسین.دراین فرصت کوتاه پس از دربی سعی کردیم نکات موردنظررا
    به بچه ها منتقل کنیم.مافرصت اشتباه نداریم.نباید دیگرامتیازات را مفت از
    دست بدهیم.درتمین یکشنبه خیلی سعی کردم این موضوع را برای
    بچه ها جا بیندازم.اینکه در کمترین فرصت وزمان ممکن باید بیشترین
    بازدهی را داشته باشیم،اینطور نباشد که درغم شکست یا باد
    پیروزی ها بمانیم.اشتباهات بازیکنان را درابعاد تاکتیکی هم بیان کردم.
    فیلم بازی پرسپولیس را همبا یکدیگر تماشا کردیم.دیدند چقدر برتر بودند.
    امیدوارم سه شنبه همان وروحیه دربین آنها وجود داشته باشد.
    مطلب استقلال جوان درباره درگیری های مربیان و بازیکنان خواندم،
    جالب بود.نکاتی درخود داشت.
    راستی احتمالا چهارشنبه یا پنجشنبه برای 4یا5روز به برزیل می روم.
    آنجا شاید بتوانم مهاجم موردنظرم را پیدا کنم.
    اگرسفرم قطعی شد ، مطالب ستونم را پس از بازگشت می خوانید.
    حرف دیگر هم اینکه بارها تاکید کردم ما در استقلال اخراجی نداریم.
    همه هستند و باید در قالب کارونظم تیمی بگنجند.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض دست نوشته های امیر قلعه نوعی(27)

پنجشنبه 18 / 07 / 87
    نظری می ماند

بعدازبازی دررختکن از بچه ها تشکر کردم.درمجموع خوب بودند.هرچند

انتظارات من بالاتر از اینهاست.یعنی باید خیلی بهتر از این شویم،نیمه

دوم نتوانستیم همان روند نیمه اول را ادامه بدهیم که اگر اینطور می شد

مطمئنا بیشتر گل می زدیم. یک تبریکی هم باید به شاغلام بگویم حالا

جداازبحث های فنی ،فجراز بعد اخلاقی هم تیم نمونه ای است،خدارا

شکرچنین تیمی و چنین بازیکنانی داریم،قرار بودبه برزیل بروم که باتوجه

به شرایط حیاتی تیم وکارهای معوقه ای که درهفته دارم ترجیح دادم

آقا رضا(رجبی) رابفرستم،تیتر"استقلال جوان"روزچهار شنبه رادیدم،شوکه

شدم ، نظری استعفاداد؟بااو تماس گرفتم جریان را پرسیدم توضیحاتی

داد،دیدم دلش ازیک سری مسائل حاشیه ای قبل از دربی خیلی پر است

علی خیلی زحمت برای این تیم کشیده،نمی دانم چرا در آن اتفاقات قبل

از بازی پرسپولیس با او چنین رفتاری شد،به نظری گفتم ما باهم یاعلی

گفتیم وآمده ایم ونمی توانی کنار بروی.یک ساعتی تلفنی حرف زدیم.

البته اوایل هفته هم جلسه ای باحضور مدیرعامل داشتیم وآقا آشتیانی

هم بر ادامه حضور او تاکید کرده بود.گفتم تا وقتی من هستم باید بمانی،

به هر حال... امیدوارم برخورد ها در سطح فوتبال ما رویه بهتری داشته

باشد واین نشود که آدم مخلص وعاشقی مثل علی نظری بی انگیزه
    شود.درباره برنامه دوشنبه شب نود هم خیلی تماس داشتم،
    اکثرا می گفتند حرف هایت جالب بود.مصاحبه دکتر شریفی راهم خواندم
    که تشکر کرده بود.

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مر30 اونی بابت دست نوشته های قلعه نویی...

جمعه 87/7/26
    استقلال - برق، ساعت 15:45 ، ورزشگاه آزادي تهران

آخرین بازی :

استقلال 5 - 2 مقاومت

برق 1 - 1 سپاهان

تا الآن 17 نفر بازی [استقلال - برق] رو پیش بینی کردن.
    برای دیدن لیست شرکت کنندگان و پیش بینی هاشون میتونید پست 9176 رو ببینید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای دیدن افراد برتر کل پیش بینی ها، میتونید به پست 9103 مراجعه کنید :

کد:

برای شرکت تو پیش بینی هم میتونید تو همین تاپیک پیش بینیتون رو اعلام کنید.
    قوانین شرکت در پیش بینی رو هم میتونید تو پست 2681 ببینید :
    کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پرویز مظلومی:به قهرمانی استقلال در لیگ برتر اطمینان دارم
    پرويز مظلومي گفت: اطمينان دارم قلعه‌نويي مي تواند استقلال را جمع و جور كند و به مقام قهرماني ليگ برتر برساند.سرمربي فعلي تيم فوتبال مس كرمان و بازيكن اسبق تيم فوتبال استقلال اظهار داشت: شرايط استقلال در حال حاضر بسيار خوب است.استقلال در 4 بازي گذشته خود 10 امتياز بدست آورد و جايگاه خود را در بالاي جدول ثبت كردند.وي ادامه داد: مطمئناً قلعه نويي مي تواند استقلال را جمع و جور كند و به مقام قهرماني برساند. بازيكنان اين تيم پتانسيل موفقيت را دارند و اين را در چند بازي اخير به وضوح نشان داده اند.مظلومي افزود: استقلال مهره هاي بسيار خوبي دارد و با استفاده از همين نيروها مي تواند به راحتي در رقابت هاي فوتبال ليگ برتر بهترين نتايج را كسب كند.وي همچنين با اشاره به شرايط تيم خود گفت: شرايط تيم مس كرمان هم خوب است و همه بازيكنان باانگيزه هستند و تمام تلاش خودشان را مي كنند تا جز 5 تيم بالاي جدول باشند.اگر بتوانيم امسال جزو 5 تيم باشيم ، حتماً نتيجه خوبي كسب كرده ايم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بی خبری واعظ آشتیانی از شکایت علیه فردوسی پور

يکي از مديران باشگاه استقلال تهران که تمايلي نداشت نامش فاش شود،در گفت و گويي با اعلام اين خبر گفت:متاسفانه به اشتباه خبرهايي درخصوص شکايت استقلال از عادل فردوسي پور عنوان شده که به هيچ وجه صحت ندارد و قصد انجام چنين کاري را نيز نداريم. گفتني است واعظ آشتياني مدير عامل استقلال هم از انتشار چنين اخباري ابراز تعجب نمود.

رجبي به جاي قلعه نويي به برزيل رفت

رضا رجبي به نمايندگي از كادر فني استقلال به برزيل رفت تا بتواند از نزديك مهاجمان برزيلي را زير نظر بگيرد و بازيكني را كه براي اين تيم مناسب است را به ايران بياورد. قرار بود امير قلعه نويي خود به برزيل برود؛ اما به دليل عدم صدور رواديد و طولاني بودن اين سفر، رجبي جاي او رفت. اين سفر در حالي صورت گرفت كه اميد طيري براي بازگرداندن اوچه ايهرومه مهاجم سابق تيم مس كرمان به فوتبال ايران به ازبكستان سفر كرده است. قلعه نويي به اين بازيكن اعتقاد زيادي دارد و از مدت ها قبل به دنبال حضور وي در استقلال بود.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

3

استقلال تهران تا دو سال آينده از نظر مالي خودكفا مي‌شود

خبرگزاري فارس: عضو هيئت مديره باشگاه استقلال تهران گفت: با برنامه ريزي هايي كه انجام داده ايم باشگاه تا دو سال آينده از نظر مالي خودكفا مي شود.

محمد سعيد نفريه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، در خصوص ساخت كمپ باشگاه استقلال اظهار داشت: در حال حاضر مشغول انجام عمليات خاكبرداري هستيم و پيمانكار، كار خود را انجام مي دهد. به شايعايي نيز كه برخي رسانه ها مطرح مي كنند اهميتي نمي دهيم زيرا ساخت و ساز تخصص ما است و مدعي هستيم در اين زمينه مثل ما در ورزش كمتر وجود دارد. قسط اول را هم زماني كه پيمانكار بخواهد از طريق سازمان تربيت بدني در اختيارش قرار مي دهيم.
    عضو هيئت مديره باشگاه در خصوص اين كه چه زماني كار احداث كمپ استقلال به پايان خواهد رسيد، گفت: قرارداد ما با پيمانكار شش ماهه است، البته با توجه به تغيير و تحولي كه در مديريت باشگاه رخ داد پيش بيني مي كنيم كه ارديبهشت ماه سال آينده فاز اول كمپ به بهره برداي برسد. ابتدا تصور مي كرديم اسفند ماه امسال اين كار انجام شود كه به دليل طول كشيدن مراحل اداري دو ماه تاخير داريم.
    نفريه در خصوص اينكه چرا بعد از تغيير و تحول در مديريت باشگاه سكوت كرد اظهار داشت: طبق قانون تجارت، اعضاي هيئت مديره و مجمع هر كدام وظايف مشخص و تعريف شده اي دارند، البته بعد از اين كه فتح ا...زاده به نوعي از هيئت مديره باشگاه كنار گذاشته شد از ايشان خواستيم مدير عامل بماند؛ اما وي نپذيرفت و ما نيز واعظ آشتياني را به عنوان مدير عامل انتخاب كرديم.
    عضو هيئت مديره باشگاه در خصوص دليل كسب نتايج بهتر تيم بعد از تغيير مدير عامل گفت: از ابتداي اين مسئله قابل پيش بيني بود كه استقلال در ادامه ليگ نتايج بهتري كسب كند؛ اما در هفته هاي نخست هجمه سنگيني از سوي مطبوعات به تيم آغاز شد. به هر حال هم اكنون تيم هايي كه در ابتداي فصل نتيجه مي گرفتند افت كرده اند و تصور مي كنم در هفته هاي آينده تيم ما بهتر هم نتيجه بگيرد.
    نفريه در مورد مشكلات مالي باشگاه استقلال گفت: تا نيم فصل اسپانسر جذب كرده ايم و كميته اقتصادي باشگاه به رياست انصاري تشكيل شده است. دربرنامه هاي كوتاه مدت و بلند مدت مشكلات مالي را برطرف خواهيم كرد.
    وي افزود: در برنامه كوتاه مدت قصد داريم بدهي بازيكنان را تعديل كنيم تا آنها با خيالي آسوده در ميدان حاضر شوند و در برنامه بلند مدت فكر مي كنم باشگاه تا دو سال آينده به خودكفايي مالي برسد و ديگر معطل كمك هاي سازمان تربيت بدني نباشد.
    عضو هيئت مديره باشگاه در مورد اين كه تا دوسال آينده تغييري در مديريت باشگاه ايجاد نمي شود تا اين برنامه اجرا شود، گفت: بعيد مي دانم تغييري ايجاد شود.
    نفريه در خصوص شايعه بركناري كادر فني عنوان كرد: هيچ لزومي براي اين كار وجود ندارد. به شايعات نيز توجهي نداشته باشيد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

استقلالى ها در دستگردى تمرين مى كنند

با توجه به سرد شدن هوا، چمن زمين شماره ۲ آزادى از كيفيت مطلوبى برخوردار نيست و باعث مصدوميت بازيكنان استقلال مى شود. طبق شنيده هاى ما، مسئولان باشگاه استقلال با مديران ورزشگاه دستگردى مذاكراتى داشته و به توافقاتى نيز دست يافتند. گفتنى است قراردادى بين مسئولان اين ورزشگاه با باشگاه استقلال منعقد شده و از ديروز تمرينات استقلال به اين ورزشگاه منتقل شد. شايان ذكر است چمن اين ورزشگاه از كيفيت بالايى برخوردار است.

استقلالى ها پاداش گرفتند

تيم فوتبال استقلال در هفته دهم رقابت هاى ليگ برتر موفق شد تيم مقاومت سپاسى را با نتيجه اى پر گل شكست دهد. گفتنى است بنا به تشخيص مسئولان اين تيم، بازيكنان بابت اين پيروزى مبلغ ۴۰۰ هزار تومان پاداش گرفتند تا در اين هفته با روحيه بيشترى به مصاف برق شيراز بروند. اين پاداش ديروز به بازيكنان پرداخت شد.

نارضايتى باشگاه استقلال از مديران مجموعه آزادى

ديروز شنيديم مسئولان باشگاه استقلال از مديران مجموعه آزادى بشدت ناراحت هستند و قرار است طى نامه اى به فدراسيون فوتبال، ناراحتى خود را اعلام كنند. طبق شنيده هاى ما، مديران اين مجموعه بابت هر بازى خانگى از استقلالى ها مبلغ ۱۰ ميليون تومان اجاره مى گيرند و اين امر ناراحتى مسئولان اين تيم را در پى داشته است. گفتنى است مسئولان استقلال در حال رايزنى هستند تا بتوانند ديدارهاى خانگى خود را در ورزشگاه تختى برگزار كنند.

استقلالى ها دوشنبه بازى دوستانه انجام مى دهند

دور جديد تمرينات استقلال از ديروز پيگيرى شد و آبى پوشان در ۲ نوبت صبح و عصر به تمرين پرداختند . با توجه به فاصله بازى بعدى استقلال در ليگ، اعضاى كادرفنى اين تيم تصميم گرفته اند يك بازى دوستانه را در دستور كار خود قرار دهند. طبق شنيده هاى ما، قرار است استقلالى ها روز دوشنبه در ديدارى دوستانه به مصاف نيرومحركه قزوين بروند. اين ديدار ساعت ۱۶ در ورزشگاه دستگردى برگزار خواهد شد.

خداحافظى با سياست هاى قبلى

باشگاه استقلال: پول اضافه نداريم كه به بازيكنان بدهيم

هنگامى كه على فتح الله زاده مديرعامل باشگاه استقلال بود، بازيكنان پاداش هاى خوبى مى گرفتند و حتى در برخى اوقات بعد از چند پيروزى متوالى پاداش هاى ويژه اى نصيبشان مى شد كه در نوع خود بسيار قابل توجه بود اما به نظر مى رسد در دوران كنونى چنين روندى وجود نخواهد داشت. يكى از مسئولان استقلال در اين مورد به خبرنگار ما گفت: سبك مديريت آقاى فتح الله زاده براى ما كاملاً قابل احترام است اما طبيعى است كه هر گروه سبك خاص مديريت خود را دارد. وى ادامه داد: پاداش بازيكنان كاملاً بر اساس ضوابط داخلى بوده و غير از آن هيچ پول اضافه اى به آنها داده نمى شود اگر هم قرار بر اين شود كه به آبى پوشان هديه ويژه اى بدهيم بدون شك اين مسأله در جمع مديران ارشد باشگاه مطرح شده و فقط در صورت تاييد آنها، حالت اجرايى به خود خواهد گرفت.

توصيه باشگاه به قلعه نويى در موردكريمى

بى طرف باش

على دايى و على كريمى بعد از ماجرايى كه طى روزهاى اخير رخ داد، دوباره مقابل همديگر قرار گرفتند و به نظر مى رسد اين مرتبه قضيه جدى تر از آن است كه به همين راحتى مرتفع گردد زيرا كريمى رسماً از تيم ملى انصراف داده و دايى هم به اين موضوع واكنش نشان داده است. در همين ارتباط گروهى از كارشناسان فوتبال كشورمان در اين مورد اظهارنظر كرده اند و هر كدام موضع خاصى گرفته اند اما نكته مهم در اين ميان توصيه به امير قلعه نويى است. طبق شنيده هاى ما برخى از مسئولان باشگاه استقلال به امير قلعه نويى توصيه كرده اند كه در اين برهه حساس زمانى بهتر است در مورد كريمى و دايى بى طرف عمل كند زيرا مخالفت با رفتار هر كدام از آنها مى تواند واكنش طرف مقابل را در پى داشته باشد و اين يعنى به حاشيه رفتن استقلال در مورد ماجرايى كه هيچ ارتباطى به اين باشگاه نداشته و صرفاً دردسر بيخودى همراه مى آورد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    نظري جويباري: خبر استعفاي من كذب است
    خبرگزاري فارس: سرپرست تيم فوتبال استقلال تهران گفت: استعفا نكرده ام و اين خبر را تكذيب مي كنم.
    علي نظري جويباري در گفت و گو با خبرنگار فارس درباره اين كه گفته مي شد قصد استعفا از سمت خود را داشته است، اظهار داشت: در كارم با كسي تعارف ندارم و اگر نخواهم بمانم مي گويم. در حال حاضر در اين تيم كارم را دنبال مي كنم.
    وي در مورد اتفاقات قبل از دربي در تمرينات استقلال و شعارهايي كه عليه وي داده شد، عنوان كرد: اسم اين كارها را شيطنت مي گذارم. عده اي ديده بودند كه قبل از دربي پيروزي پر گل كسب كرده ايم و به همين دليل نتوانستند جلوي خود را بگيرند و به تحريك تيم پرداختند.
    نظري ادامه داد: اكنون كه تيم از چهار بازي خود 10 امتياز گرفته است، دشمنان نمي توانند اين موضوع را قبول كنند و از طريق شعار عليه من و يا شايعه كردن استعفايم مي خواهند تيم را به حاشيه ببرند.
    وي با بيان اين كه همچنان سرپرست استقلال است، افزود: در اين باره با واعظ آشتياني هم حرف زده ام و پيش از اين هم ايشان گفته بود كه من بايد با قدرت به كارم ادامه دهم. تا زماني هم كه در اين تيم هستم در خدمتشان مي مانم.
    انتهاي پيام/

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

مدير عامل باشگاه استقلال در گفتگو با فارس:
    كمك رئيس جمهور به باشگاه استقلال در راه است
    خبرگزاري فارس: مدير عامل باشگاه استقلال تهران گفت: كمك رئيس جمهور به باشگاه استقلال در راه است.
    اميررضا واعظي آشتياني كه امروز به منظور شركت در مجمع عمومي هيئت دوچرخه سواري استان مازندران به ساري آمد در گفتگو با خبرنگار فارس در ساري اظهار داشت: كمك رئيس جمهور به باشگاه‌هاي استقلال و پرسپوليس به تصويب رسيد و سازمان تربيت بدني پيگير وصول اين كمك‌ها است.
    وي درباره وضعيت كوشكي بازيكن استقلال تصريح كرد: كميته انضباطي تكليف اين بازيكن را مشخص خواهد كرد.
    آشتياني در پاسخ به سئوالي درباره معرفي مدير فني باشگاه استقلال بيان داشت: در باشگاه استقلال عنواني به نام مدير فني نداريم.
    وي با تأكيد بر اينكه حاشيه از استقلال رخ بر بست تصريح كرد: در حال حاضر آرامش خوبي در باشگاه استقلال به وجود آمده است و جو دوستي و رفاقت حاكم است.
    مدير عامل استقلال تهران يادآور شد: براي خارج ساختن حاشيه از باشگاه همه عوامل كمك كردند.
    آشتياني در پايان درباره جذب بازيكن جديد در نيم فصل گفت: اين اتفاق بايد به تشخيص سرمربي تيم بيفتد.
    انتهاي پيام/ب

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •