سلام
با گوشی میشه واسه ps3 فایل گرفت و فرستاد؟
از طریق bluetooth ?
اگه میشه راهش چطوره؟
سلام
با گوشی میشه واسه ps3 فایل گرفت و فرستاد؟
از طریق bluetooth ?
اگه میشه راهش چطوره؟
آقایون من باز خریدم دستگاهمو Im Back
فروختمش 300 خریدم باز ... 500 از جمهوری .... بچه ها کسی هستش سیو mortal kombat رو بهم بده؟ آخه اصلا حسش نیستش که باز برم همشو
همه چیشو آزاد شده می خوامبی زخمت بذارید ممنون میشم
آره من هم ميخوام!!!
مخصوصا چلنج تاور كه بايد 300 نفر مبارزه كني!!!من 100 تاشو رفتم اعصابم بهم ريخت!!!
Hبعدشم یه سوال دارم
برنامه roger maneger بهتره یا multiman?
دوست عزیز چرا گاگول اتفاقا مرد بسیار شریفی هستند چون گفت شاید لازمم بشه گفتم برداره در ضمن پول داره که براش مهم نیست!من مشتریشم خواسته لطف کنه شما اینجوری جوابش رو میدی اتفاقا 8 ساله توی این صنفه!![]()
داداش چرا توهین می کنی . ما اومدیم اینجا بحث کنیم نه اینکه به هم بپریم !!!
من اصلا تا حالا از back up manager نصب نکردم
همه رو از install package نصب کردم هیچ مشکلیم.فرقیم نداره با هم .
شما کدوم بک آپ منیجرو میگی داخل ستینگ یا مولتی من ؟؟
حالا چرا بیرون؟؟؟کاشکی نمی دادی بیرون پول الکیم نمی دادی اینجا با هم مشکلتو حل می کردیم فوقش میومدی تو چت
حالا یه چیز جالب درباره خودم بگم دورهم بخندیم یه بازیو قبلا داشتم دوباره رفتم بیرون گرفتم فکر کردم شماره جدیدشه نگو همون قبلیه
فکر نکنم من یه هنزفری امتحان کردم نشد شاید با فلش دانگل بشه .
جفتش خوبه . من روجو منیجر داشتم پاک کردم یه بارم داخلش نرفتم . مولتی امکاناتش بهتره....
عزیز جان حالا شما ناراحت نشو . عزیز میشه آدرس بدی بریم بگیریم ؟؟
راستی برادر اسمت چیه ؟![]()
Last edited by hamed-akbarie; 17-07-2011 at 02:06.
سلام به همه برو بچ
شايد سوالي كه ميپرسم يكم پيش پا افتاد باشه ولي بهر جهت سواله ديگه
من وقتي psــم رو خريدم هك شده بود حالا اگه بخوام نوع فريمورش رو (هم ارجينال هم كاستوم ) بفهمم از كجا بايد بفهمم؟؟؟؟؟؟؟
مثلا ميخوام بدونم كوكره فريموره hermese يا يكي ديگهع
ممنون ميشم جوابمو بدين![]()
سلام
منظورم از back up manager همون داخل برنامه multiman یا gaia manager هست.
آخه من وقتی ps3 رو گرفتم دادم مغازه دار واسم 5 تا بازی بریزه
وقتی داشت بازی ها رو کپی می کرد دیدم از داخل gaia manager این کا رو کرد
نه از install packege
گفتم شاید روش اون بهتر باشه
حالا دیگه از install package نصب میکنم بهتره
حواست کجا بوده 1 بازی رو 2 بار خریدی![]()
![]()
Last edited by HO3IN-Life; 17-07-2011 at 09:25.
آقا من multimane 2.01 رو ریختم میخوام run کنم game رو میگه BDEMU.BIN missing
چیکار باید بکنم؟
دوست عزیز اگه آشنا بوده یا دوستتون بوده یا قبلا بهش یه حالی دادید همچین حرکتی زده باشه عادیه ولی اگه صرفا مشتری ایشون هستین ایشون هرچقدرم پول دار باشه طبیعی نیست همچین کاری بکنن ( مگر اینکه جنس دزدی باشه یا دست دوم !!!!! گناه کسی رو نمی شوریم حالا یا اینکه جزء سری اول خریدش باشه واسش ارزون افتاده باشه یا دو سه تا دونه بیشتر نداشته سودشو کرده رو قبلیا واسه اینکه نمونه پایین داده بره ) ، اگه واسه همه مشتری های ثابتشون همچین کاری می کردن که دیگه پول دار نمی شدن !
البته احتمال دوم اینه که ایشون اون زمان خیلی خوشحال بودن و دست به یه همچین حرکتی زدن ، یا پول لازم چک داشتن می خواستن پاس کنن ، در هر صورت مفت خریدید نوش جان ، آدرس بدید ما هم مشتری شون می شیم ، البته اگه تهران باشنتو این بازار مزخرف آدمی که به فکر جذب مشتری باشه کمه واسه همین باور همچین حرکتی سخته !!!! شما ببخشید
اشما کلمه BDEMU رو در گوگل سرچ کنید و فایل PKG اونو دانلود و نصب کنید مشکلتون حل می شه ....آقا من multimane 2.01 رو ریختم میخوام run کنم game رو میگه BDEMU.BIN missing
چیکار باید بکنم؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)