هم اکنون 26 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد
هم اکنون 26 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد
نه دیگه. تو این مخابرات یاد گرفتیم تو هر ثانیه ش ممکنه هر اتفاقی بیوفته. پس استارتو بزنین که دیره. اما منصف باشید.![]()
داداش این پینگ خدمت شما:
اوضاش وخیمه.
پس چی دادا
فکر کردی دو لینک 70 هست؟
تازه دوتا لینک نصف میشه اون وقت چی صفحه ی وب رو میخاید load کنید دهن ادم سرویس میشه
همه اینایی سرعتشون یه خورده بالا رفته وسرویس شبانه رایگان دارن از یک به بعد نتشون قطع میشه.این جز ترفنداشونه کما اینکه سابق هم اینکارارو میکردن.برشیطون لعنت
دوست عزیز همه اینجا به سرعت واقعی که خریدن راضی هستن این مدت سرویس زیر سرعتی بود که خریده بودیم
اگر هم به صورت گذشته برگرده که همه راضی تر خواهند بود
وضعیت پینگ هم خیل بهتر شده
دوستان بهتون گفتم سرعتا اینطوری نمی مونه مثل سابق نشده ولی الان معقولانه تره هیچ isp تو ایران نا محدود با تعرفه سازمان تنظیم مقررات رو بالاتر از سرعت واقعی نمیده یعنی 128 میشه 16 و الان که مخابرات کرده 64 سرویس به نسبه معقولیه احتمالا تا فردا سرعت سرویس های دیگه هم بالا میره خوب اینطوری کسی نیاز به اینترنت پرسرعت تر داره میره 512 می گیره یا بالاتر می گیره من خودم صبر می کنم ببینم 256 سرعتش رو چند میره برا ماه بعد 256 تمدید کنم
تست الان 128 نامحدود تنکابن
![]()
سرعت دانلودم همون 32 مونده ولی سرعت پیج باز کردن فوق العادست
من دانلودام خیلی کمه و اکثرشون حجمش بیشتر از 100 مگ نیست اگه سرعت پیج باز کردن همینطوری بمونه من راضیم
بچه ها بترکونید.
من به شخصه فکر کردم از موقع ایکه این سرویس مخابرات رو گرفتم یه 2 ترا دانلود کردم.حسابی هم حال کردم.یعنی ...برشیطون لعنت
Last edited by kasra12; 17-08-2013 at 21:40.
یوقت رفتی تو بلک لیستشون نیای گله بکنی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)