تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 877 از 3017 اولاول ... 37777782786787387487587687787887988088188792797713771877 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,761 به 8,770 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

داره خودمونی میشه alitalker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

واقعا هیچ کدوم از شما هیچ اعتراضی به وضعیت سه هفته پیش تا الان به مخابرات ندارید ؟ من الان دو مگ نامحدود دارم سرعت دانلود به زور به 70 میرسه صبح تا شبم که ماشا الله هزار ماشا الله داره تایم اوت میده . به زور سایت باز میکنه واقعا حالم از این جماعت دروغگو به هم میخوره . فقط صبح تا شب دروغ به ملت تحویل میدن. همین الان زنگ بزنید 2020 ببینید چی بهتون میگه به جز یه مشت مزخرف و دروغ و حرفای غیر کارشناسی که مشخص طرف اصلا هیچ تخصصی از شبکه نداره ......اگر وضعیت یه همین منوال ادامه داشته باشه راهی جز تخلیه مخابرات و برگشت به همون پارس آنلاین نداریم.

2. این کاربر از alitalker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

عجیبه... من کلا سرعتم خوبه پس:
    الان این تست رو با گیت وی 2.189.161.1 گرفتم:

حالا آذربایجان گیت وی 2.185.8.1:

1مگ نامحدود Toxin
    من پارتی دارم یا شما ستاره دارید؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

عجیبه... من کلا سرعتم خوبه پس:
    الان این تست رو با گیت وی 2.189.161.1 گرفتم:

حالا آذربایجان گیت وی 2.185.8.1:

1مگ نامحدود Toxin
    من پارتی دارم یا شما ستاره دارید؟
    مخابرات مشکل کمبود پهنای باند داره و چون شیرینگ برای هر مرکز مخابراتی جدا هست بنابراین اگر پهنای باند مرکز پر نشه در صورت کمبود پهنای باند کلی مخابرات مشکلی متوجه یوزر نمیشه.برای همینه که سرعتت فضاییه.

5. 2 کاربر از alimail3248 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

این پست حذف شود.

داره خودمونی میشه PedramIV's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من خطم PCM هست و برای چند سال مبین نت داشتم اما این اواخر دیگه از همه نظر داغون داغون شد.

از یکی از دوستان شنیدم اگه از خود مخابرات ADSL یگیرم خطم رو تبدیل می کنند(خودش این کار رو کرده و قراره 1 تا 2 روز دیگه بیان و خطش رو عوض کنند)، حالا من قراره پس فردا برم برای ثبت نام اما چند تا سوال داشتم:

1) شنیدم مودم خودشون افتضاحه، درسته؟ کدوم مودم رو پیشنهاد میدید؟ TP-Link چطوره؟

2) من با نتم بازی آنلاین هم انجام میدم، پینگش چطوره؟ کسی میتونه این آدرس رو پینگ کنه؟ Ping -n 20 159.153.77.199

3) من میخوام 1 مگ محدود بگیرم به نظرتون خوبه؟ یا اینکه با سرعت کمتر بگیرم بهتره؟(از نظر سرعت و کیفیت بهتر)

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

واقعا هیچ کدوم از شما هیچ اعتراضی به وضعیت سه هفته پیش تا الان به مخابرات ندارید ؟ من الان دو مگ نامحدود دارم سرعت دانلود به زور به 70 میرسه صبح تا شبم که ماشا الله هزار ماشا الله داره تایم اوت میده . به زور سایت باز میکنه واقعا حالم از این جماعت دروغگو به هم میخوره . فقط صبح تا شب دروغ به ملت تحویل میدن. همین الان زنگ بزنید 2020 ببینید چی بهتون میگه به جز یه مشت مزخرف و دروغ و حرفای غیر کارشناسی که مشخص طرف اصلا هیچ تخصصی از شبکه نداره ......اگر وضعیت یه همین منوال ادامه داشته باشه راهی جز تخلیه مخابرات و برگشت به همون پارس آنلاین نداریم.
    خوب انگار تنها من این مشکل را ندارم،تو هفته گذشته فکر کنم بالای 3 ساعت باهاشون چونه زدم بابت همین موضوع!سرویسم 1 مگ نامحدوده ولی سرعت دانم بین 30 تا 64 است یعنی بالاتر از 64 نمیره اکثر اوقات روی 46 است.پشتبانی پاس مانا بهم گفت این سرعت طبیعیه و سرویس شما شر شده است و شما نباید انتظار سرعت 110 را داشته باشید و مخابرات الان چند ماه مشکل پهنایباند داره! هرچی گفتم من این سری سرعتم بالاتر از 60 نمیره در صورتی قبلا صبحا سرعتم به 110 هم میرسید گفت نه شما اشتباه میکنید سرویس شر شده است !گفتمش شر یعنی اشتراک نه تقسیم سرعت من تقسیم شده نه شر بخاطر همین بالای 60 نمیره.حتی مثاله پارس آنلاین همزدم که اونا روی سرویسای 1 مگشون دارن سرعت 9 مگ میدن اما ........ راجب اینکه مخابرات مشکل پهنای باند داره باید بگم همش یه دروغ بزرگه!این جماعت در حال گرفتن یوزرهای خیلی بیشتری هستن که باعث میشه سرعت بیاد پایین.اینو مسئول شبکه هوایی مخابرات شخصا به من گفت روی هر کافو بجای 16 نفر از این به بعد به 200 نفر اینترنت میدیم!!!!!یعنی سرعت از این هم خیلی کمتر خواهد شد .دیگه سرعت بالای 100کیلو بایت به تاریخ پیوسته!من نمیدونم چرا دوستانی که سیم مسی دارند از پارس آنلاین اینترنت نمیگیرن؟سرعت 9 مگ داره میده به قول کاربراش تو ساعات رایگان بالا ی 15 گیگ دنلود میکنند.حیف که خطم فیبرنوریه ..میدونستم باهاشون چی کار کنم
    Last edited by dvd2010; 15-12-2013 at 08:24.

9. این کاربر از dvd2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

مدتی هست که گیت وی های تک رقمی همشون روی مسیر امریکا و المان هستند و تا حالا هیچ کدومشون از مسیر اذربایجان یا ترکیه رد نمیشده .البته پینگ همونه ولی مسیر عوض شده .100 تا گیت وی عوض کردم که بین 2 تا 8 بودن ولی هیچ کدوم از مسیر ترکیه نبود .ایا برای شما هم همینطوره؟

پروفشنال nima_ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

از کجا میشه فهمید خط تلفن سیم مسی هستش؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستانی که از ماناماد یا اواسیس دارن لطفا اعلام وضعیت کنن به همراه ذکر نوع سرویسشون.

ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام
    بهترین پشتیبانی رو فعلآ ضحی کیش داره حداقل جواب میدن کیفتشون هم بهتره
    من از ماناماد داشتم تخلیه کردن رفتم ضحی اونا که اصلآ جواب نمیدن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •