مثلا میخوای گوگل رو پینگ بگیری:
اینطوری 4 دفعه پینگ میگیره.ping google.com
اگر بخوای بیشتر پبنگ بگیری که ببینی پکت لاست در چه حده باید آخرش -t بزنی:
ping google.com -t
مثلا میخوای گوگل رو پینگ بگیری:
اینطوری 4 دفعه پینگ میگیره.ping google.com
اگر بخوای بیشتر پبنگ بگیری که ببینی پکت لاست در چه حده باید آخرش -t بزنی:
ping google.com -t
دوست عزیز نکن این کار رو!
این کار رو که انجام بدی مصداق واقعی از چاله در اومد طرف افتاد تو چاه می شی.
من کرج هستم 4سال پیش آسیا داشتم کیفیت در یک کلام افتضاح اون موقع ها گارنا می رفتم هیچ جوره نمی شد بازی کرد سرعت دانلود فاجعه !
بعد تغییر دادم رفتم شبدیز(که مخصوص کرج) سرعت دانلود اون موقع ها 800 هم می رفت اما پینگ حداقل حداقل 400 بود
بعد هم رفتم مبین نت گرفتم 4ماه اول خوب بود بعدا اون هم از لحاظ وضعیت پینگ به هم ریختیگی عجیبی پیدا کرد و کلا نابود شد
آخر اومدم مخابرات الان 1سال و نیم مخابرات دارم و دیگه رسما 6 ماهه هر روزه شاهد افت کیفیتش هستیم تنها دلیلشم شرینگ بیش از حد خطوط هستش که با زیاد شدن مشترکینش کیفیتش اینطوری افت کرد...
پارس آنلاین برای کرج من شنیدم خوبه (البته اگر کرجی) تاپیک های وب (یا همون نوین نت) هم خیلیا رضایت نسبی دارن از وضعیت سرویسشون
بین این 2 انتخاب عاقلانه انجام بده
سرعت من با سرورای داخلی به حالت عادی برگشت، عذابی کشیدیم تو این یه ماه ها!! دوستانی که از مرکز طبری هستن، شما هم این مشکلو داشتین یا فقط من بودم؟
ویرایش: دوباره به گند کشیده شد!!
پ.ن. - آ.ت: دوستان کسی میدونه اگه خط دوم بگیرم باید پریز روکار اضافه بشه یا میشه انداخت رو یکی از پریزهای موجود؟
Last edited by {sahand}; 14-08-2013 at 10:50.
امروز چهارشنبه سرعت دانلود و وب پیج خیلی بد شده
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
تایید میشه ، من یک هفته ای بود سرعت و پینگ به نسبت مناسبی داشتم، امروز افت کرد طوری که برای رسیدن به سرعت بالای 100 دانلودها رو از 8 به 16 کانکشن دوباره برگردوندم...یکم هم وب/DNS قاطی کرده... همین فروم پی سی بالا نمیاد و با پــروکسی دسترسی دارم...
هر دو شدنیه...توکار یکم دنگ و فنگ بیشتری داره
دوستان اینترنت من دیروز کلا قطع بود و من واقعا مونده بودم به خاطر چی قطع شده
هر چی زنگ هم میزدم میگفتن به زودی برطرف میشه و اینا تا اینکه تا امروز طول کشید واقعا دیگه پول خوری تا این حد.....
سلام به دوستان. ما هم از دو سه روز پیش رسما" اینترنت مخابرات 1 مگ گرفتیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از سایت اکسپرس لیچ که فکر می کنم از همه سایتا قراره بیشتر دانلود کنم سرعتم 120 تا130 متغیره.
سه تا سوال:
1. مخابرات لیست سیاه نداره؟ یعنی اگه دانلود زیاد بکنیم ناگهان سرعت دانلود نمیاد پایین؟ چون بعضی از isp ها مثل شاتل اینجوری عمل میکنند.
2. چرا سرعت سایت های داخلی اینقدر بالا و خارجی بسیار پایینه؟ کدوم isp بهترین وضعیت رو در این زمینه داره؟
3. روی قبض چه هزینه ای میاد؟ ماهی 45 هزار یا هزینه دانلود هم لحاظ میشه؟
موفق باشید.
Off: راستی من یه مودم Dlink 2600U دارم. وقتی سیستم خاموشه چراغ WiFi روشن میمونه حتی وقتی دستگاهی وصل نیست. آیا کسی داره استفاده می کنه یا طبیعیه که چراغ سبز روشن باشه؟
Last edited by kavehj4488; 14-08-2013 at 17:29.
1- نه.
2- حدود 14-15 ماهه اینطوریه.
3- نه دیگه دانلود برای چی، اگه نامحدود گریفتین دو ماهی 2x38 تومن.
1. تا جائی که من اطلاع دارم نباید چنین چیزی باشه، ولی خب دانلود از سرورای اونوری اونم با فـ*ـیلـ*ـتر شـ*ـکن گاهی اوقات با مشکل همراهه
2. اصلا یکی از مزایای مخابراته محترم همینه ! از شوخی گذشته همونطور که تو خط بالا گفتم استفاده از فـ*ـیلـ*ـتر شـ*ـکن برای دانلود ممکنه مشکل ایجاد کنه، اینجا باید بگم تا حدودی این قضیه سرعت پایین سرورای خارجی رو میتونه برطرف کنه البته اونم با یه سری شرایط
3. هزینه ها هم تو خود سایت مخابرات هست، اینم آدرسش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم جدولش :
مبلغ حداکثر ضریب اشتراک پهنای باند 59200 ریال 64 کیلو بیت بر ثانیه 99200 ریال 128 کیلو بیت بر ثانیه 125600 ریال 256 کیلو بیت بر ثانیه 204800 ریال 512 کیلو بیت بر ثانیه 383200 ریال 1024 کیلو بیت بر ثانیه 745600 ریال 2048 کیلو بیت بر ثانیه
هزینه هم همینه و چیزی برای دانلود اضافه نمیشه چون اصطلاحا نامحدوده !
برای خاموش کردن چراغ وایرلس هم اگه دکمه مخصوص روی مودم نداشته باشه، احتمالا بشه از داخل تنظیمات مودم خاموشش کرد
تو تاپیک مربوطه بپرسیذ بهتر راهنماییتون میکنن
سرعت دانلودی را که برایمان باز کرده اند از کجا می توان بدست آورد ؟
از تنظیمات مودم می توان ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)