بچهها بین لیبر و ۲۱۲ من شما کدام انتخاب میکنید؟
بعد بین برنده آن و جان وارواتوس آرتیسن کدام را انتخاب میکنید؟
به هر سه از ۱۰ چه نمرهای میدهید؟
بچهها بین لیبر و ۲۱۲ من شما کدام انتخاب میکنید؟
بعد بین برنده آن و جان وارواتوس آرتیسن کدام را انتخاب میکنید؟
به هر سه از ۱۰ چه نمرهای میدهید؟
دوستان تستر اصل ورساچه از کجا میتونم گیر بیارم؟چنده قیمتش؟
![]()
بنظرتون ارزش داره با توجه به اینکه واسه همه ادکلن ها تقلبی نیس و تو سفیرو هایلند قیمتا یکم بالاتره همه عطرامونو از این فروشگاهها بخریم؟
بعد یه چیی در مورد شرکت فرکیش گفتین که همه عطراشو از فرانسه میاره،یرعکس بقیه که اکثرا از امارات میارن،یعنی تو جای دیگه مثه کوچه مروی عطرای اروپایی پیدا نمیشن؟
اصلا فروشگاهیو تو کوچه مروی میشناسین بجز گل سنگ که بشه بهش 100% اعتماد کرد؟
به نظر من طراحی رایحه لیبر از این دو مورد خیلی سر تر هست. هر چی هم که باشه امضای ایو سنت لورنت پاش هست! رایحه ایی تند و خنک همراه با ادویجات که همونطور قبلا گفتم جز رایحه های خنکی هست که میشه توی مهمانی ها و مجالس استفاده شود و بسیار با پرستیژ تر از اون دومورد هست. خصوصا که پخش بوی خوبی هم داره
آرتیزان جان وارواتوس رایحه ایی زیبایی داره ولی فقط برای نیم ساعت! که به نظرم برای این مدت کم باید هزینه ی بالایی بپردازید.
212 هم که همه میدونن...........!
البته خودم هیچ موقع موندگاری و پخش بو رو ملاک خرید قرار نمیدم و سعی میکنم خودم از رایحه های خوشی که طراحی میشه و استفاده میکنم لذت ببرم حتی برای 5 دقیقه. با این اوصاف هم باز روی رایحه لیبر نظرم مثبت تر هست
با سلام ....
فرید جان میشه نظرتون رو درباره CK Shock for him از نظر رایحه و ماندگاریش بفرمائید؟
با سپاس
Last edited by ali_ab; 21-04-2013 at 00:07.
گل سنگ مروی برادر سنگ وزرا است
حالا باید دید سنگ و گل سنگ عطرهایشان را از کجا وارد میکنند؟
عطرهای امارات اگر از دایرکت وارد شده باشند آنها هم اصل هستند
ولی چون با لنج و ناخدا وارد کشور میشوند؛ مالیاتش نمیدهند میشود غیرقانونی
ولی فرکیش دارد قانونی وارد کشور میکند
برای همین باید برایش مالیات بدهد
گرانتر بودنش هم طبیعی است
به نظر بنده بهترین عطرای کرید عبارتند از گرین آیریش تویید، سیلور مانتین واتر و تاباروم. در رده های بعدی هم اوریجینال سنتل و اوریجینال وتیور قرار می گیرند. امپریال هم شبیه گرین آیریش تویید هستش اما ملایم تر.
ممنونم داش
دوستان تو کوچه مروی جاییو میشناسین که بشه 100% بهش اعتماد کرد؟
راستش من نظرم رو سیلور مانتین و گریین آیریش هست بیشتر.از نظر پخش بو خوب هستن؟
چند روز پیش تام فورد نویر و هیرود از مارلی هم بو کردو به نظرم خوب و خاص بودن.من بیشتر از بوهای یکم شیرین(شیرینیه ملایم ) خوشم میاد
بهترین عطر هام هم تا الان Strictly Private از بالسارینی و دیور هوم انتنس هستش.ممنون
پیشنهاد میکنم ادکت دیور رو هم تست کنید، فقط تولید قبل از 2011 رو تست کنید.سراسر شیشه سورمه ای هست بدون داشتن نوار طلایی زیر قسمت اسپری کننده.وجعبش تقریبا نقره ی هست. ورژن جدید جعبش کاملا سفیده.
این ادکلن یونی هست هرچند که زنونه ثبتش کردند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)