تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 877 از 4105 اولاول ... 37777782786787387487587687787887988088188792797713771877 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,761 به 8,770 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال mali.sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    واقعا نمبدونم کجام فک کنم گم شدم

پيش فرض

دوستان ممنون میشم این جواب ما رو هم بدید
    دقیقه مورد شما نیست ولی گمان میکنم امکان لغو در شرایط عادی نیست و اگه فرزند اول فوت کنه امکان پذبره.
    لینک مربوطه
    سلام
    1-می خواستم بدونم قانون کسر خدمت مناطق جنگی پدر هنوز هست ؟ اگه هست 22 ماه چقدر کم میکنه؟
    2- من می خوام لیسانسمو 6 ساله تموم کنم اضافه خدمت که نمیخورم؟ بعد از فارغ التحصیل شدن چه قدر وقت دارم دفترچه پست کنم؟
    جواب سوالات به ترتیب
    1- خیر این قانون حذف شده-
    2- شما اضافه خدمت نمیخوری ولی برای سال 6 دانشگاه به کمبته نظام وظیفه دانشگاه معرفی میشید. هر زمان دانشگاه تصمیم بگیره (حداکثر تا 6 سال برای لیسانس) شما به نظام وظیفه معرفی میشید.
    قسمت دوم سوال 2- فارغ التحصیلان - ترک تحصیلان - اخراجی ها مدت 12 ماه فرصت دارن خودشون رو معرفی کنن.

پیشنهاد
    به هیچ وجه خدمت رفتن رو به عقب ننداز.....من پشیمونم که چرا زودتر دفترچه نفرستادم

می خواستم بدونم که این قانون جدید دوره آموزشی واسه کسایی که تو مراکز آموزشی مرزبانی میوفتن شده 3ماه درسته؟؟
    مدت دوره آموزش تو قانون جدید تغییر نکرده.

2. این کاربر از mali.sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دقیقه مورد شما نیست ولی گمان میکنم امکان لغو در شرایط عادی نیست و اگه فرزند اول فوت کنه امکان پذبره.
    لینک مربوطه

جواب سوالات به ترتیب
    1- خیر این قانون حذف شده-
    2- شما اضافه خدمت نمیخوری ولی برای سال 6 دانشگاه به کمبته نظام وظیفه دانشگاه معرفی میشید. هر زمان دانشگاه تصمیم بگیره (حداکثر تا 6 سال برای لیسانس) شما به نظام وظیفه معرفی میشید.
    قسمت دوم سوال 2- فارغ التحصیلان - ترک تحصیلان - اخراجی ها مدت 12 ماه فرصت دارن خودشون رو معرفی کنن.

پیشنهاد
    به هیچ وجه خدمت رفتن رو به عقب ننداز.....من پشیمونم که چرا زودتر دفترچه نفرستادم

مدت دوره آموزش تو قانون جدید تغییر نکرده.

یعنی چی به نظام وظیفه معرفی میشم ؟ میان میگیرنم میبرن سربازی؟

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

یعنی چی به نظام وظیفه معرفی میشم ؟ میان میگیرنم میبرن سربازی؟
    نميذارن درستون رو تموم كنين. معافيت واسه تحصيل شما بيش از اون به شما اجازه تحصيل نميده.

واسه منه بيچاره هم همچين اتفاقي افتاد. البته من قبل از خدمت يه نامه معافيت تحصيلي گرفتم ولي گويا اون نامه ارزش قانوني نداشته !!(‌ يا ثبت نشده )
    من بعد از پايان درسم رفتم خدمت ولي بعد از ارسال مداركم به نظام وظيفه هم غيبت خورده بودم هم مدركم فاقد اعتبار شد. كه با اين داستان بهم گفتن شما نميتوني با مدركت بري سربازي بايد بري و برگردي تا مدركت رو بهت بديم.
    اين شد كه من با ديپلم اومدم سربازي و يك ماه ديگه كه تموم بشه تازه مدركم رو از دانشگاه ميگريم!!
    فكر نميكنم كسي بدبختي مثل من داشته باشه!!!

5. 2 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

تو یه این قانون جدید مگه معافیت واسه تحصیل کارشناسی تو حالت عادی 5 سال و با شرایط خاص 6 سال نیست ؟ من الان دیگه کاریش نمیتونم بکنم 12 ترمه تموم میشه چیکار کنم؟

پروفشنال mali.sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    واقعا نمبدونم کجام فک کنم گم شدم

پيش فرض

تو یه این قانون جدید مگه معافیت واسه تحصیل کارشناسی تو حالت عادی 5 سال و با شرایط خاص 6 سال نیست ؟ من الان دیگه کاریش نمیتونم بکنم 12 ترمه تموم میشه چیکار کنم؟
    بله همبنطوره-شمافکر شو نکن اگه واحده ات با 12 ترم تمومه کمیسیون به ادامه تحصبل شما رای میده ولی درغیر این صورت ازادامه تحصیل باز میمونین.

8. این کاربر از mali.sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دقيقا نميدونم ولي يكي از دوستان من ترم اخر بيشتر از 30 واحد داشت / اخراج شد!
    ديگه اينه ولي خوب شرايط الان رو من نميدونم. دو سه سالي هست از ميادين دانشگاه به دورم

10. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    دوستانی که تجربه خدمت دارند،کمک فوری کنند.
    باتوجه به اتمام خدمتم در28مهرماه وقبولی درارشد.2سوال مهم برام پیش اومده:
    1-آیا دانشگاه حین خدمت ثبت نام میکنه؟(اگرتعهدبدم که مهرماه درپایان دوره هستم ودرکلاس ها حضوردارم.اماقانونی سربازیم28مهر تمام میشه.دانشگاه سراسری قبول می کنه به نظرتون؟
    2-اگرازخدمت ترخیص بشم،سال93که بازمیرم خدمت،آیاباقانون90که الان هستم28روز باقی ماندرو خدمت می کنم یا با قانون سال 93 احتمالا4-5ماه؟(جوابهای متفاوت زیاد شنیدم.خواهش می کنم اگر کسی مطمئن هست جواب بده)
    مرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام
    دوستانی که تجربه خدمت دارند،کمک فوری کنند.
    باتوجه به اتمام خدمتم در28مهرماه وقبولی درارشد.2سوال مهم برام پیش اومده:
    1-آیا دانشگاه حین خدمت ثبت نام میکنه؟(اگرتعهدبدم که مهرماه درپایان دوره هستم ودرکلاس ها حضوردارم.اماقانونی سربازیم28مهر تمام میشه.دانشگاه سراسری قبول می کنه به نظرتون؟
    2-اگرازخدمت ترخیص بشم،سال93که بازمیرم خدمت،آیاباقانون90که الان هستم28روز باقی ماندرو خدمت می کنم یا با قانون سال 93 احتمالا4-5ماه؟(جوابهای متفاوت زیاد شنیدم.خواهش می کنم اگر کسی مطمئن هست جواب بده)
    مرسی
    سلام دوست عزیز
    1- بله قبول می کنه ولی باید معافیت تحصیلی بگیری.
    2-شما چون 28 روز از خدمتت باقی می مونه و چون زیر سه ماه است می تونی یک ترم از دانشگاه مرخصی بگیری و خدمتتم تموم کنی. این قانونشه برای کسایی که زیر سه ماه از خدمتشون مونده در دانشگاه. یا اگه می خوای مرخصی نگیری می تونی تو تابستون که دانشگاه تعطیله بری و خدمتتو تمام کنی.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    امروز برگه معرفی نامم اومده و محل آموزشیم افتاده 02 تهران
    تاریخش هم افتاده 4.1 که میشه پنج شنبه که باید برم خودم رو معرفی کنم و بعد بفرستنمون تهران که اگه همون روز بفرستن جمعه میرسم!
    چندسوال داشتم و اون اینکه روزای اول که برای آماده کردن لباس مرخصی میدن شامل شهرستانیها هم میشه یا نه ،میفرستنشون پادگان؟
    دوم اینکه روند مشخص شدن گردان بصورت رندوم(تصادفیه)یا اینکه طبق نظم خاصیه؟
    و اگر کسی از 02 اطلاعات خاصی داره یا راهنمایی خاصی داره ممنونش میشم بگه.
    و اینکه جمعه 02 تعطیل نیست؟
    مرسی از همتون

داره خودمونی میشه MrPean's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    امروز برگه معرفی نامم اومده و محل آموزشیم افتاده 02 تهران
    تاریخش هم افتاده 4.1 که میشه پنج شنبه که باید برم خودم رو معرفی کنم و بعد بفرستنمون تهران که اگه همون روز بفرستن جمعه میرسم!
    چندسوال داشتم و اون اینکه روزای اول که برای آماده کردن لباس مرخصی میدن شامل شهرستانیها هم میشه یا نه ،میفرستنشون پادگان؟
    دوم اینکه روند مشخص شدن گردان بصورت رندوم(تصادفیه)یا اینکه طبق نظم خاصیه؟
    و اگر کسی از 02 اطلاعات خاصی داره یا راهنمایی خاصی داره ممنونش میشم بگه.
    و اینکه جمعه 02 تعطیل نیست؟
    مرسی از همتون

شما باید روز پنج شنبه تو محل آموزشی باشی نه جمعه بعدشم خودت تنهایی نمیتونی بری اونجا دسته جعی میبرن تنهایی رات نمیدن
    مرخصی میدن بستگی به شانست داره ولی مرخصی 1 یا دو روزه
    رندوم نیس گروه گروهه اگه با دوستات کنار هم باشی تو یه گردان میفتی
    02 اونطور که من شنیدم جزو بهترین جاهای ارتشه

شما کی ثبت نام کرده بودی ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •