تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 877 از 892 اولاول ... 377777827867873874875876877878879880881887 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,761 به 8,770 از 8913

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | C | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1 میلیون تومان و 1.5 میلیون تومان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

با تشکر از راهنمایی دوستان

من امروز رفتم یه چرخی زدم توی پایتخت k53 کم دیدم اونم 1260 تومن کور آی 7 با 6 گیگ رم و داس . گارانتی هم الماس . usb3 هم نداشت . بعد اومدم یه جا N53S قیمت کردم با کانفیگ core i7 و ram 4 و هارد 500 (7200 RPM) و DVD RW و ویندوز 7 که USB3 هم داشت که من همینو خریدم با گارانتی دو ساله الماس با تخفیف 1200 . یه کانفیگ دیگه داشت بلوری و هارد 640 که جالبش این بود که سرعت هاردش 5400 بود و سیستم عاملش داس بود اگه اشتباه نکنم میداد با تخفیف 1250 !

خلاصه خریدیم دیگه تا الانم که راضیم ازش خدا هم ازش راضی باشه خوب چست و چابکه . فقط مانیتورش رو زیاد خوشم نیومد . قیافشم نقره ای کیبورش با K53 فرق داره . خودم از قیافه N53 بیشتر خوشم اومد .

خب حالا نظرتون چیه ؟ خوب گرفتم یا رفته تو پاچم ؟
    سلام
    مبارک باشه
    میشه دقیق مدل لپ تاپتون رو بگین؟ n53svمنظورتونه؟ اگه اسنو میگین که من شنیدم دقیقا همین مدل ایسوس مشکل داره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من امروز رفتم یه چرخی زدم توی پایتخت k53 کم دیدم اونم 1260 تومن کور آی 7 با 6 گیگ رم و داس . گارانتی هم الماس . usb3 هم نداشت . بعد اومدم یه جا N53S قیمت کردم با کانفیگ core i7 و ram 4 و هارد 500 (7200 RPM) و DVD RW و ویندوز 7 که USB3 هم داشت که من همینو خریدم با گارانتی دو ساله الماس با تخفیف 1200 . یه کانفیگ دیگه داشت بلوری و هارد 640 که جالبش این بود که سرعت هاردش 5400 بود و سیستم عاملش داس بود اگه اشتباه نکنم میداد با تخفیف 1250 !

خلاصه خریدیم دیگه تا الانم که راضیم ازش خدا هم ازش راضی باشه خوب چست و چابکه . فقط مانیتورش رو زیاد خوشم نیومد . قیافشم نقره ای کیبورش با K53 فرق داره . خودم از قیافه N53 بیشتر خوشم اومد .

سلام
    مبارک باشه
    میشه دقیق مدل لپ تاپتون رو بگین؟ n53svمنظورتونه؟ اگه اینو میگین که من شنیدم دقیقا همین مدل ایسوس مشکل داره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز full hd هست یا hd ?

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

عزيزم اسوس ها مانيتورهاي خوبي داره نسبت به چي مقايسه كردي مانيتور رو؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام من سه تا از دوستام از سرزمين (اهواز) رفتن گرفتن هم گارانتيش معتبره هم بيمه ميكنه و هم قيمتش ارزون تره
    خودمم اچپي dv6-6080خريدم خدارو شكر راضيم از هماهنگ خريدم با گارانتي و بيمه 1.320.000و اينكه ميتوني بيمه رو هر سال با 10.000 تومن تمديد كني كه بنظر من ارزش داره در ضمن براي خريد لپتاپ هميشه مد قيمت رو در نظر بگير اگه ديدي يهو يه جا 20-30هزار فرق قيمت داره بدون گارانتي معتبري نداره اما سرزمين چون خودش مستقيم وارد كننده است اي اختلاف قيمت رو ممكنه داشته باشه
    اگه هم شركتي بود كه ارزونتر ميداد حتما در مورد خوده شركت و خدمات پس از فروشش تحققيق كن
    موفق باشي
    شرکت سرزمین رایانه (حسین ماجدی)کارشون واقعا خوبه.من چندین ساله که مشتریشون هستم شاید 8-9 سال
    هم از نظر نرم افزاری هم فروش لپتاپ و کنسول...شدیدا توصیه میشود

6. این کاربر از privatedlove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز jak_1300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

شرکت سرزمین رایانه (حسین ماجدی)کارشون واقعا خوبه.من چندین ساله که مشتریشون هستم شاید 8-9 سال
    هم از نظر نرم افزاری هم فروش لپتاپ و کنسول...شدیدا توصیه میشود
    سلام این سرزمین رایانه که میگین کجاست اهوازه؟ ما که تهرانیم چجوری میتونیم خرید کنیم؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

من نفهمیدم چی بگیرم که بشه باهاش بازی کرد؟؟؟؟/ من یه نوت بوک میخوام که فقط باهاش بازی کنم گرافیک خیلی مهمه برام فیلم و نت و غیره هم انجام میدم ؟ دست رو هر چی میذارم گرافیکش 1 گیگ چیکار کنم آخه با یک گیگ میشه بازی اجرا کرد؟

در آغاز فعالیت reza bi del's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    یه جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض سلام

سلام من با امیر موافقم سونی fwخوبه DELL WOSTRO 3500خوبه مالتی تاچ و یه سری امکانات دیگه قیمتش هم خوبه

داره خودمونی میشه adt89's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من نفهمیدم چی بگیرم که بشه باهاش بازی کرد؟؟؟؟/ من یه نوت بوک میخوام که فقط باهاش بازی کنم گرافیک خیلی مهمه برام فیلم و نت و غیره هم انجام میدم ؟ دست رو هر چی میذارم گرافیکش 1 گیگ چیکار کنم آخه با یک گیگ میشه بازی اجرا کرد؟
    مقدار رم کارت گرافیکی تاثیری تو سرعت اجرای بازی نداره! همش مربوط به چیپ گرافیکیه!
    شما چه مدل چیپ گرافیکی رو در نظر گرفتید؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

مقدار رم کارت گرافیکی تاثیری تو سرعت اجرای بازی نداره! همش مربوط به چیپ گرافیکیه!
    شما چه مدل چیپ گرافیکی رو در نظر گرفتید؟
    سلام انویدیا فکر کنم خوب باشه به هر حال میخوام خوب باشه
    من میخواستم F13WFX/B بخرم خودت گفتی کم میاره تو بازیهایه جدید که من منصرف شدم ازش وگرنه خردیه بودمش تنها اشکالش این بود که رنگه سفید میخواستم که سفید نداشت متأسفانه حالا چی بگیرم خیلی دودلم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •