سلام
مبارک باشه
میشه دقیق مدل لپ تاپتون رو بگین؟ n53svمنظورتونه؟ اگه اسنو میگین که من شنیدم دقیقا همین مدل ایسوس مشکل داره.
سلام
مبارک باشه
میشه دقیق مدل لپ تاپتون رو بگین؟ n53svمنظورتونه؟ اگه اسنو میگین که من شنیدم دقیقا همین مدل ایسوس مشکل داره.
سلام
مبارک باشه
میشه دقیق مدل لپ تاپتون رو بگین؟ n53svمنظورتونه؟ اگه اینو میگین که من شنیدم دقیقا همین مدل ایسوس مشکل داره.
دوست عزیز full hd هست یا hd ?
عزيزم اسوس ها مانيتورهاي خوبي داره نسبت به چي مقايسه كردي مانيتور رو؟
شرکت سرزمین رایانه (حسین ماجدی)کارشون واقعا خوبه.من چندین ساله که مشتریشون هستم شاید 8-9 سال
هم از نظر نرم افزاری هم فروش لپتاپ و کنسول...شدیدا توصیه میشود
سلام این سرزمین رایانه که میگین کجاست اهوازه؟ ما که تهرانیم چجوری میتونیم خرید کنیم؟
من نفهمیدم چی بگیرم که بشه باهاش بازی کرد؟؟؟؟/ من یه نوت بوک میخوام که فقط باهاش بازی کنم گرافیک خیلی مهمه برام فیلم و نت و غیره هم انجام میدم ؟ دست رو هر چی میذارم گرافیکش 1 گیگ چیکار کنم آخه با یک گیگ میشه بازی اجرا کرد؟
سلام من با امیر موافقم سونی fwخوبه DELL WOSTRO 3500خوبه مالتی تاچ و یه سری امکانات دیگه قیمتش هم خوبه![]()
مقدار رم کارت گرافیکی تاثیری تو سرعت اجرای بازی نداره! همش مربوط به چیپ گرافیکیه!
شما چه مدل چیپ گرافیکی رو در نظر گرفتید؟
سلام انویدیا فکر کنم خوب باشه به هر حال میخوام خوب باشه
من میخواستم F13WFX/B بخرم خودت گفتی کم میاره تو بازیهایه جدید که من منصرف شدم ازش وگرنه خردیه بودمش تنها اشکالش این بود که رنگه سفید میخواستم که سفید نداشت متأسفانه حالا چی بگیرم خیلی دودلم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)