تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 877 از 1024 اولاول ... 377777827867873874875876877878879880881887927977 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,761 به 8,770 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

پروفشنال Haniiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ببينم ميتونيد تا قبل كنكور اين تاپيك را به هزار صفحه برسونين؟!
    تا قبل از کنکور تجربی میرسه !!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 4 کاربر از Haniiii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

دکتر توکلی با بيان اينكه نتايج اوليه كنكور به صورت كارنامه دهه اول مرداد ماه از طريق سايت سازمان سنجش اعلام مي‌شود، از اعلام نتايج نهايي كنكور در نيمه دوم شهريور ماه خبر داد.
    انتشار دفترچه سوالات گروه‌هاي آزمايشي پس از آزمون
    دكتر حسين توكلي معاون سازمان سنجش در رابطه با زمان انتشار دفترچه سوالات كنكور، گفت: پس از برگزاري آزمون هر گروه آزمايشي سوالات آن آزمون از طريق سايت سازمان سنجش آموزش كشور منتشر مي‌شود.

منبع:
    کد:

معاون سازمان سنجش آموزش كشور با اعلام مهلت دريافت پرينت و رفع نقص كارت ورود به جلسه آزمون، گفت: تا كنون بيش از 85 درصد از داوطلبان، كارت ورود به جلسه آزمون را پرينت گرفته‌اند.
    دكتر حسين توكلي در گفت‌وگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اشاره به مهلت توزيع و رفع نقص كارت ورود به جلسه آزمون، اظهاركرد: به منظور ارائه تسهيلات بيشتر داوطلبان گروه آزمايشي علوم رياضي و هنر كه فردا آزمون دارند تا امشب ساعت 24 مي‌توانند نسب به پرينت كارت ورود به جلسه اقدام كنند، همچنين اين دسته از داوطلبان مي‌توانند در صورت نياز براي رفع نقص اطلاعات مندرج كارت تا پايان وقت امروز به باجه‌هاي رفع نقص مستقر مراجعه كنند.
    وي افزود: داوطلبان گروه آزمايشي علوم تجربي و هنر نيز كه روز جمعه آزمون دارند مي‌توانند تا ساعت 24 فردا شب و داوطلبان گروه آزمايشي علوم انساني كه روز شنبه امتحان دارند مي‌توانند تا روز جمعه11 تيرماه نسبت به دريافت كارت ورود به جلسه اقدام و در صورت نقص در كارت آزمون تا ساعت‌هاي اعلام شده به باجه‌هاي رفع نقص مراجعه كنند.
    معاون سازمان سنجش با بيان اينكه در ابتداي جلسه آزمون ميان داوطلبان هر يك از گروه‌هاي آزمايشي يك فرم نظرخواهي حاوي 12 سوال توزيع مي‌شود، اظهاركرد: داوطلبان بايد اين فرم نظرخواهي را دقيق مطالعه و نسبت به پاسخگويي آن برخلاف سال گذشته در همان فرم اقدام كنند.
    وي افزود: سازمان با توجه به نظرات آنها براي ساير برنامه‌هاي اجرايي برنامه ريزي لازم را انجام مي‌دهد بنابراين پاسخ آنها تاثير بسيار خوبي در اجراي هرچه بهتر آزمون دارد.

منبع:
    کد:

معاون اجرايي مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي با اشاره به برگزاري آزمون غير پزشكي 89 دانشگاه آزاد در روزهاي 17 و 18 تيرماه، آغاز توزيع كارت ورود به جلسه آزمون را از روز يكشنبه هفته آينده (13تير ماه) خبر داد.
    مهندس محمد رضا مهرادفر در گفت‌وگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اشاره به آغاز توزيع اينترنتي كارت ورود به جلسه آزمون از صبح روز يكشنبه 13 تير ماه، گفت: داوطلبان مي‌توانند براي دريافت كارت خود تا قبل از برگزاري آزمون به سايت مركز آزمون به نشاني
    کد:
    مراجعه كنند.

وي با اشاره به نحوه پرينت از كارت ورود به جلسه آزمون، اظهاركرد: داوطلبان اين آزمون مي‌توانند با وارد كردن شماره پرونده و كد رهگيري كه در هنگام ثبت‌نام دريافت كرده‌اند، نسبت به مشاهده و تهيه پرينت كارت ورود به جلسه خود اقدام كنند.
    مهرادفر درمورد نحوه رفع نقص كارت آزمون، تصريح كرد: اطلاعات فردي و آزموني شخص داوطلب به همراه عكس وي در كارت ورود به جلسه درج شده است و داوطلبان در صورت وجود هر مشكلي در اطلاعات مندرج در كارت لازم است تا در روزهاي يكشنبه 13 تا 16 تير ماه صبح‌ها از ساعت 9 الي 13 و بعد از ظهرها از ساعت 14 الي 18 با مراجعه به باجه رفع نقص پيش بيني شده، نسبت به اصلاح موارد مغايرت اقدام كنند.
    وي افزود: داوطلبان بايد براي كسب اطلاعات بيشتر به اطلاعيه‌10 و 12 تيرماه كه از طريق روزنامه آفرينش منتشر و به طور همزمان در پايگاه اطلاع رساني مركز آزمون به نشاني
    کد:
    قابل مشاهده است، مراجعه كنند.

منبع:
    کد:

پ.ن: من که شاید کنکور آزاد رو ندم...

4. 4 کاربر از Amir_oscar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzaneh*f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

....
    منبع:
    کد:

پ.ن: من که شاید کنکور آزاد رو ندم...
    منم می خواستم دربرم از زیر این یکی دیگه ولی همه چی بستگی به فردا داره اگه خوب بدم فقط پزشکیشو می دم و گرنه ریاضیشم مجبورم بدم (البته خدا نکنه )

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

تو این برنامه هاتون راهنمایی کنکوری های ۹۰ نبود ها! یادآوری می کنم.

پروفشنال Haniiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

به نکته مهمی اشاره کردی !!! ...

فقط یادتون نره به جنس کاغذ دفترچه سوالا توجه کامل کنید ! .. اگر هم تونستید یه صفحش رو پاره کنید و با خودتون بیارین تا نوعش رو شناسایی کنیم !!!

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

اگه خواستی من افتخار می دم کمکت کنم (مخصوصا که قراره 1 کشور بیارم و حتما به دردتون می خوره حرفام) ولی به نظرم سعی کن مسیری رو برو که قلبت بهت نشون می ده ...این بزرگترین تجربه ای هست که امسال به دست آوردم

آخر فروم باز BioHazard's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    cmd| echo tehran

پيش فرض

هستیم در خدمتتون.

به نکته مهمی اشاره کردی !!! ...

فقط یادتون نره به جنس کاغذ دفترچه سوالا توجه کامل کنید ! .. اگر هم تونستید یه صفحش رو پاره کنید و با خودتون بیارین تا نوعش رو شناسایی کنیم !!!
    ببین پست شد ، فردا میرسه دم در خونتون

اگه خواستی من افتخار می دم کمکت کنم (مخصوصا که قراره 1 کشور بیارم و حتما به دردتون می خوره حرفام) ولی به نظرم سعی کن مسیری رو برو که قلبت بهت نشون می ده ...این بزرگترین تجربه ای هست که امسال به دست آوردم
    WoW!!!!!!

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

هستیم در خدمتتون.

ببین پست شد ، فردا میرسه دم در خونتون

WoW!!!!!!
    یعنی این قدر مسخره بود دستاورد یک سال از زندگی من؟؟؟
    Last edited by farzaneh*f; 30-06-2010 at 16:55.

آخر فروم باز BioHazard's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    cmd| echo tehran

پيش فرض

یعنی این قدر مسخره بود دستاورد یک سال از زندگی من؟؟؟
    نه همچین قصدی نداشتم بخدا ،حرفت قشنگ بود خوب. ببخشید ، تسلیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

جای همتون خالی امروز رفتیم شاه گلی خودکشی کردیم . اونقد والیبال و بشقاب پرنده بازی کردیم و دویدیم که الان جنازم ، نمی دونم چم شده تا دیروز استرس اینا خبری نبود ییهو دلم قیلی ویلی می ره . بگذریم .
    امیدوارم همه خوش گذرونده باشن این یه سال رو .

بازم ممنونhamidak
    فقط اینو بگم فک کنم یه سو تفاهم کوچیک پیش اومده من امید نیستم دخترم
    اسممو گذاشتم امید قطر آخه امسال قطر همه امیدشون تو کنکور منم (حالا نگی چه مغرور!من اعتماد به نفسم فقط یه خورده زیاده ولی جدی میم همه امید دارن تو سهمیه رتبه خیلی خوب بیارم و برم شریف)
    به هر حال بابت راهنمایی هات ممنون قرابت معنایی هم گاج سفید رو دارم یه خورده خوندم یه چیزایی فهمیدم
    فقط دوستان دعا کنید من خوب بدمممممممممم شریف قبول شم

راستیییییییییی می خواستم بگم ما خارج کشور ریاضی ها هم جمعه داریم دیگه شما ریاضیای ایران لطفا 5شنبه همه بیاین به ما روحیه بدیددددددددددد
    شدیدا محتاجیمااااااااااااااااا بی معرفت نشیداااااااااا
    ایشالله همتون 5شنبه خوب بدینو هر کی هرچی میخواد و قبول شووووووووو

دوستان استرس نداشته باشين همتون قبولين
    خواهش می کنم این حرفا چیه .
    از ته دل آرزو می کنم به چیزی که لایقشی و یه سال براش زحمت کشیدی برسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •