تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 877 از 1211 اولاول ... 377777827867873874875876877878879880881887927977 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,761 به 8,770 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان من یه چند تا سوال در باره مستر لیگ داشتم
    1- پولدارترین باشگاه یا در کل بهترین باشگاه برای مستر لیگ چه تیمی هست ؟
    2- بهترین پچ برای مستر لیگ کدوم هست که چهره ی مربیان و اسپانسر ها و . . . و واقعی می کنه ؟
    3- بهترین لیگ کدوم لیگ هست ؟
    1- درست مثل دنياي واقعي رئال و بارسا و منچستر بيشتر از بقيه پول دارن
    2- هيچ پچ خاصي نيست كه چهره مربيا و اسپانسرهارو تغيير بده
    3- لاليگا

دوستان, تو قسمت become a legend هیچ راهی وجود نداره بشه زمان هایی که تو زمین نیستیم, اون زمان ها رو رد کنیم (نه سریع)؟
    نه نميشه اصلا راش نيست برنامه هم درنيومده

مهرداد جان اگه این پچ خودت آماده شد و خواستم نصب کنم باید پچ های که قبلا نصب کنم پاک کنم یا نیازی نیست ؟
    كلا بايد براي نصب پچ جديد و متفاوت پچ يا پچ هاي قبلي رو پاك كني

2. 4 کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

پس چرا میگه
    وبلاگی با این آدرس پیدا نشد
    شاید خلاف قوانین وبلاگ بوده ، بستنش

خوب فعلا برای کسانی که دنبال ادیت فایل هستند که اسامی در اونها اصلاح شده این رو می ذارم ولی برای پچ حتما باید بدونم چطوری میشه اسم other league a,b رو تغییر داد

دانلود ادیت فایل از هر کدوم از این لینک ها بخواهید می تونید دانلود کنید
    آرمین جان این پچ مثل پارسال استقلال و پیروزی رو هم داره ؟
    Last edited by Mehdi.ss; 07-12-2009 at 23:45.

4. 2 کاربر از Mehdi.ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

1- درست مثل دنياي واقعي رئال و بارسا و منچستر بيشتر از بقيه پول دارن
    2- هيچ پچ خاصي نيست كه چهره مربيا و اسپانسرهارو تغيير بده
    3- لاليگا

ممنون 

ما که با بارسا شروع کردیم 

فک کنم چند تا پچ که نه ولی یه چیز هایی بود مثه این 
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بقیشم نتونستم پیدا کنم 

6. این کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ArminxXx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کاتالان

پيش فرض

دوستان من یه چند تا سوال در باره مستر لیگ داشتم
    1- پولدارترین باشگاه یا در کل بهترین باشگاه برای مستر لیگ چه تیمی هست ؟
    2- بهترین پچ برای مستر لیگ کدوم هست که چهره ی مربیان و اسپانسر ها و . . . و واقعی می کنه ؟
    3- بهترین لیگ کدوم لیگ هست ؟
    1.بارسلونا که خودش کاملترینه فقط یه هافبک دفاعی خوب میخواد.
    2. عکس واقعي (Wenger, Ferguson, Mourinho, Capello, Guardiola) مربيان براي مستر ليگ:5مگ

کد:

کد:
    /

3.خوب اون بستگی به نظر خودت داره.(ولی باتوجه به بارسایی بودن خودت کاتالان جان پیشنهاد میکنم لیگ اسپانیا رو انتخاب کنی و تیم هاش رو به حالت دلبخواهت بزاری تو لیگ)

8. 2 کاربر از ArminxXx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آرمین جان
    حجم پچی که ساختی حدودا چقدره
    ما با این اینترنت می تونیم دانلود کنیم ؟
    حدود 30 مگ خود پچ هست البته اگه بخوام یه چیز setup مانند بسازم که فایل dt0f.img رو اکستراکت کنه توی مسیر مخصوصشکلا سر جمع شاید 40 مگ هم بشه البته اکثرا همه از داخل بازی اون رو دانلود کردند خوشبختانه مثل پارسال حجمش 180 مگ نبود و خیلی راحت میشه از داخل بازی دانلودش کرد

آیا اتفاقی میوفته اسم لیگها درست نباشه؟
    آخه معلوم نیست اون برنامه که میگی کی میخواد بیا و شاید اصلا نیاد پس بهتر نیست پچت رو بزاری
    راستی میشه option file خودت رو هم بزاری که همه بازیکنها آزاد هستند.
    من آپشن آنلاکر رو بار ها گذاشتم این هم برای گل روی شما دوباره آپلود می کنم:
    کد:
    ایشالله که راضی باشی عزیز جان

krauser جان من هرکاری کردم نتونستم اسمهای کلاسیکارو درس کنم ... سیوی ، چیزی نداری ؟؟؟
    یه سوال دیگه : چرا خیلی از بازیکنای کلاسیک نیستن دیگه ؟؟؟ مثلا زیکو ، رونالدو ، اوزبیو و ...
    خوب عزیز جان شما همین فایل ادیت رو که توی پست قبلیم گذاشتم رو دانلود کنی اسامی بازیکنان کلاسیک و مسترلیگ هایدن 1 تا 5 اصلاح میشه البته بقیه اسامی فیک هم اصلاح میشن. خوب زیکو که هست توی کلاسیک برزیل و همینطور رونالدو هم هست فکر کنم صفحه دوم مسترلیگ هایدن ریوالو و رونالدو یک جا هستند دست بر قضا فیس رونالدو هم توی دیتابیس هست(همینطور ریوالدو) این ادیت فایل رو دانلود کنی میبینی که فیس رونالدو واقعی هست لینکش کردم اسمشم درسته فیس بازیکنان کلاسیک و مسترلیگ هایدن رو نگاه کنید بعد دانلود ادیت فایل فیس های ساخته کونامی رو لینک کردم خیلی باحال شده فیس زیدان بارتز و ... خیلی خوبه

شاید خلاف قوانین وبلاگ بوده ، بستنش

آرمین جان این پچ مثل پارسال استقلال و پیروزی رو هم داره ؟
    مهدی عزیز , جونم بگه برات که من برنامه ها داشتم متاسفانه هیچ چیزی اونطور که انتظارش رو داشتم پیش نرفت. کلا موانع زیادی برام پیش اومد از کجا بگم؟ از اینکه ساپورت gdb کیت سرور دیر اضافه شد... ادیتور های خوب دیر اومدن ... کونامی توی لایسنس تیم ها ضعیف عمل کرد با اینکه قرار بود تیم های موقت حاضر در Other League A که همون باشگاه های حاضر در چمپیونز لیگ هستند با اولین آپدیت رسمی اصلاح بشن و خیلی موارد دیگه کلا من بیشتر این دست و اون دست می کردم که آپدیت بیاد بعد کارم رو شروع کنم من ان شالله این هفته حالا یا فردا یا پس فردا شایدم پنجشنبه پچ رو ارائه بدم ولی این پایان کارم نخواهد بود منتظر آپدیت بعدی کونامی خواهم بود و مطمئنا کار ساخت ورژن آپدیت پچ زود انجام میشه چون کار های گرافیکی آماده هست می مونه تغییراتی مثل (اصلاح تیم های موقت یا به عبارتی فیک Other League A) تبدیل تیم های موهومی PES United و WE United + اون 16 تیم موهومی D2 به تیم های یک لیگ مناسب. من روی این مورد زیاد فکر کردم که بهترین گزینه چیه و آیا تیم های 16 گانه موهومی رو تیم های یک لیگ واحد بسازم یا تیم های مختلف و گلچین و اگه قراره تیم های لیگ یک کشور باشن اون کدوم کشور باشه. یک فکر به ذهنم رسید که تیم های حاضر در لیگ اروپا که توی بازی اصلا نیستند رو بسازم. ولی خوب همه این ساختن ها کلی وقت می خواد بخصوص که سازنده هم من باشم که فوق العاده حساس هستم که ویرایش ها و ادیت ها نا متعارف و بی رویه نباشن به طوری که سعی بشه کار جوری به انجام برسه که استفاده کننده اصلا احساس نکنه که این تغییرات در اثر یک پچ دست ساز هست. خودت که پچ پارسالم رو دیدی خیلی تر تمیز بود و هیچ مشکلی رو برای هیچ مودی ایجاد نمی کرد هچ مانعی برای پچ جدید نداشت و خیلی ساده میشد با پاک کردن پوشه کیت سرور یا غیر فعال کردن اون و پاک کردن ادیت فایل در واقع پچ رو از بین برد بدون هیچ مشکل. به هر حال من امسال با توجه به اینکه خیلی کم می رسم که بشینم پای PC (کار توی یک شرکت دو شیفت البته حقوقش خیلی خوبه می ارزه)

امیدوارم که بعد از عرضه نسخه اول پچ پچ بعدی رو طوری بسازم که همه پسند باشه. حالا شایدم استقلال و پرسپولیس رو به نحو خوبی وارد بازی کنم. ببینیم خدا چی می خواد. خوب عزیزان سر درد دام. خوش باشید همگی قربون همه تون. دوستون دارم خیلی زیاد.

موفق و گیمر و سربلند باشید
    Last edited by Spaniuly; 08-12-2009 at 00:48.

10. 6 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hadi_vazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    چالوس

پيش فرض

این ورزشگاه چلسی چرا توی 2010 نیست؟
    استمفوردبریج رو میگم توی ورزشگاه ها نیست یا اسمش تغییر کرده؟
    با پچ خاصی میشه آورد؟
    یه سوال دیگه این پچ های smpach و pesedit حجمشون خیلی بالاست جائی هست ورژن جدیدش تیکه تیکه باشه برای دانلود؟

پروفشنال fouladiali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض GDB Manager 2010 - Version 9.0

این هم برنامه ی مدیریت پوشه ی GDB در کیت سرور که سازنده ی اون را همه ی شما می شناسید؛ juce

یکی از ویژگی های جالب این برنامه اینه که شما می تونید محل شماره ها و اسامی روی لباس را با تعیین عدد تغییر بدید و نتیجه ی تغییر را همون لحظه در تصویری که در بالای نوشته ها قرار گرفته ببینید.

کد:
    کد:
    منبع: Evo-Web.co.uk

13. 3 کاربر از fouladiali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

اقا در این حالت became legend (یا یه همچین چیزی ) من تو تیم اوساسونا هستم و 17 سالمه و با این که بازیم خوبه و توی تمریتات متوسط 6.5 یا 6 می گیرم ولی مربی خیلی کم بهم بازی می ده و از نیمه دوم بهم بازی میده من هم تقریبا توی هر 3 تا بازی یا گل می زنم یا پاس گل میدم ولی وضعیتم همون جوری هستش در ضمن یه قسمتی هستش که سطح level بازی کن ها رو نشود میده از من از 60 تا بالاتر نمیره.چکار باید کنم ..باید صبر کنم تا سنم زیاد بشه ...یا راه حل دیگه ای هم هست ....؟؟؟؟؟؟ بعدش هم تیمی هام خیلی کم بهم پاس میدن ولج آدم رو در میارن ( هی با نفر پشت سریشون بازی می کنن و پاس میدن . من کلی توپ رو می برم جلو ولی با 3 تا پاس دوباره تو بر می گرده توی زمین خودمون .اینا به هوش مصونی بتزی بر گیرده یا باگ ماگ داره که اینجوریه .راه حلی نیست براش ........)

15. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اقا در این حالت became legend (یا یه همچین چیزی ) من تو تیم اوساسونا هستم و 17 سالمه و با این که بازیم خوبه و توی تمریتات متوسط 6.5 یا 6 می گیرم ولی مربی خیلی کم بهم بازی می ده و از نیمه دوم بهم بازی میده من هم تقریبا توی هر 3 تا بازی یا گل می زنم یا پاس گل میدم ولی وضعیتم همون جوری هستش ظاهرآ هم کیفیت بازی و هم مقدار قدرت بدنی اهمیت داره (نمیخواد شما کاملآ خسته بشید) کارکتر من هم 17 سالشه (فعلآ هم آقای گل و هم بهترین پاس گل دهنده لیگ هستم) بعد از چند بازی ابتدایی که به عنوان ذخیره اومدم, الان اکثرآ (بجز وقت هایی که قدرت بدنیم بخاطر بازی های پیاپی کمه) از اول تو زمینم (اما بازم حدودای دقایق 70 منو میکشه بیرون) در ضمن یه قسمتی هستش که سطح level بازی کن ها رو نشود میده از من از 60 تا بالاتر نمیره.چکار باید کنم ..باید صبر کنم تا سنم زیاد بشه ...یا راه حل دیگه ای هم هست ....؟؟؟؟؟؟ کجاست؟ بعدش هم تیمی هام خیلی کم بهم پاس میدن ولج آدم رو در میارن ( هی با نفر پشت سریشون بازی می کنن و پاس میدن . من کلی توپ رو می برم جلو ولی با 3 تا پاس دوباره تو بر می گرده توی زمین خودمون .اینا به هوش مصونی بتزی بر گیرده یا باگ ماگ داره که اینجوریه .راه حلی نیست براش ........)
    ببخشید ولی اگه بخواید منتظر پاس اون عقب مونده ها باشید, وضعتون همونی هست که گفتید "تقریبا توی هر 3 تا بازی یا گل می زنم یا پاس گل میدم" حالا من یک شیوه رو میگم شاید برای شما هم جواب داد: از همون وسط زمین که توپ رو گرفتید از گوشه ی زمین حرکت کنید و بعد بصورت مایل, وارد مجوطه جریمه بشید, اگه موقعیت شوت بود که شوت بزنید و در غیر اینصورت یک پاس عرضی بدید به همبازیهاتون (که در اکثر مواقع میتونن گلش کنند)

17. 2 کاربر از G.D.ragon.Ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه thacker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    شهرک اکباتان

پيش فرض

ممنون از کمکتون ... برم ببینم درست میشه یا نه ...

19. این کاربر از thacker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •